Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

23.02.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.4 3.67 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54:43

54:43 T. J. Oshie - 1:4

54:43

Washington právě vstřelil branku!
Alexander Ovečkin se řítil do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se puk zastavil na brankové čáře, kde ho dorazil do brány ze druhé vlny najíždějící T. J. OSHIE! Všichni tři hráči podílející se na čtvrtém gólu zaznamenali v dnešním utkání druhý kanadský bod – první útok válí! Nádherná akce a gól. Asistence: Alexandr Ovečkin a Nicklas Bäckström.

54:25

Brandon Manning skvěle vypálil od modré čáry a brankář Braden Holtby pravým betonem puk krásně vyrazil mimo tři tyče své brány!

53:30

Dmitrij Orlov po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a po krásném překřížení útočného pásma vypálil v levém kruhu pro vhazování z úhlu, jeho pokus vzápětí mířil nebezpečně pod horní tyč, Michael Neuvirth ale dokázal puk s menšími problémy vytěsnit mimo!

52:30

Přesně po půl minutě z přesilové hry v blízkosti pravé tyče vypálil Ivan Provorov a mířil pod horní tyč, jenže Braden Holtby jeho pokus ukryl v lapačce. Před bránou vzápětí vznikla potyčka.

52:00

T. J. Oshie před vlastní střídačkou narazil na hrazení Radka Gudase a dostal dvě minuty za krosček, zatímco mstitel Wayne Simmonds menší trest za hrubost.

46:14

Radko Gudas na pravém křídle nahazoval puk od modré čáry do útočného pásma a nepříjemně zasáhl do kolena clonícího Alexandra Ovečkina, který ho vzápětí sekl přes nohy. Oplátky se nepečou a následovaly 2 minuty!

Rozhodčí upevnili horní síť brány pomocí červené pásky.

Horní síť brány za zády Bradena Holtbyho není v pořádku a rozhodčí ji upevňují pomocí červené pásky. Prodlevu ve hře vyplní krátká reklamní přestávka. Situace se opakuje, bohužel už si ale nepamatuji, ve kterém utkání jsme ji viděli. Není to tak dávno, ale opravdu si marně vzpomínám.

37:59

37:59 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:3

37:59

Washington právě vstřelil branku!
JEVGENIJ KUZNĚCOV si najel na přihrávku Justina Williamse z pravého křídla a krásnou táhlou střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování těsně nad ledem zamířil mezi betony přesouvajícího se brankáře Michala Neuvirtha! Capitals se znovu prosazují v závěru třetiny a na konci té druhé vedou znovu o dvě branky! Asistence: Justin Williams a Taylor Chorney.

35:23

Claude Giroux se chystal v pravém kruhu pro vhazování vypálit a zezadu byl zahákován Zacharym Sanfordem.

32:23

Jeden z hráčů Philadelphie se ocitl před bránou ve velké šanci, Bradena Holtbyho ovšem překonat nedokázal!

28:50

Radko Gudas vyvolal před střídačkami velkou potyčku a zajímavostí bylo, že jednoho z hráčů domácí Philadelphie sám narazil na mantinel jeden z rozhodčích. Na obou stranách byli vyloučení dva hráči za hrubost, v týmu Flyers Nick Cousins a Radko Gudas, na straně Capitals Tom Wilson a Dmitrij Orlov. Hrát se bude 5 na 5.

26:54

26:54 Brayden SCHENN - 1:2

26:54

Philadelphia právě vstřelila branku!
Brandon Manning na levém křídle dokázal udržet po skvělém natáhnutí se po puku útočné pásmo a poté od mantinelu napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, kterou v mezikruží zády k bráně skvěle tečoval BRAYDEN SCHENN a puk pod lapačkou Bradena Holtbyho zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Flyers se dočkali a jsou zpět v zápase! Asistence: Brandon Manning.

26:27

Wayne Simmonds dostal krásnou kolmou přihrávku od Claudeho Girouxe a v blízkosti pravé tyče se ocitl ve velké šanci, Braden Holtby ho ale na levém boku vychytal, když puk zřejmě pravým betonem vyrazil!

23:58

23:58 Provorov krásnou střelou orazítkoval horní tyč!

23:58

Jakub Voráček nádhernou přihrávkou přenesl hru doleva, kde Ivan Provorov napřáhl z levého kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která sice prošla Bradenovi Holtbymu mezi pravou rukou a tělem, puk se ale vzápětí od horní tyče odrazil před bránu!

16:28

16:28 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:2

16:28

Washington právě vstřelil branku!
JEVGENIJ KUZNĚCOV napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která stejně jako při prvním gólu Nicklase Bäckstroma zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího horního rohu brány! Capitals využili přesilovou hru a vedou nad Flyers už 2:0! Asistence: John Carlson a Justin Williams.

15:17

Zachary Sanford spěchal na pravém křídle za bránu, aby se zmocnil puku, a ještě než tak učinil, Sean Couturier ho nechtěně zasáhl loktem do obličeje. Menší trest.

13:26

Pierre-Édouard Bellemare se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže Braden Holtby jeho pohyb skvěle kopíroval a útočník Flyers bekhendem otřel puk o oblouk brány! Skvělou bekhendovou přihrávkou ho uvolnil Jakub Voráček, kterému byl v úvodu odepřen gól.

08:16

Claude Giroux dostal menší trest za držení hole a Washington si zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.

07:38

Lars Eller se ocitl před bránou ve velké šanci a dobře mířil k levé tyči, jenže Michal Neuvirth ho pravým betonem vychytal a připsal si fantastický zákrok!

06:33

06:33 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1

06:33

Washington právě vstřelil branku!
T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin předvedli na pravém křídle skvělý forčeking, když připravili o puk obránce Brandona Manninga a NICKLAS BÄCKSTRÖM po zmocnění kotouče napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která prošla mezi nohama klečícího Radka Gudase a zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího pravého horního rohu brány. Washington se ujímá vedení 1:0! Asistence: T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin.

05:15

Ivan Provorov se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže z blízkosti orazítkoval pouze Holtbyho pravý beton!

02:03

Brandon Manning napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou Braden Holtby nedokázal udržet v náručí a puk se odrazil vedle pravé tyče!

01:22

Matt Read po rychlém protiútoku Flyers a ztrátě puku Karla Alznera na útočné modré čáře krásně mířil z levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Braden Holtby ale předvedl krásný semafor a puk našel v lapačce!

00:29

00:29 Neuznaný gól kvůli nedovolenému bránění brankáře.

00:29

Philadelphia právě vstřelila branku, která nebyla uznána kvůli nedovolenému bránění brankáře!
Braden Holtby skvěle zasáhl proti střele Flyers z pravého křídla a ostrého úhlu levým betonem a před jeho bránou vzápětí vznikla nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval Jakub Voráček a po ledě puk poslal z mezikruží vedle levého betonu brankáře Washingtonu k pravé tyči, gól ovšem po přezkoumání videa neplatil.

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. B. Schenn (Manning) – 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 17. Kuzněcov (Carlson, Williams), 38. Kuzněcov (Williams, Chorney), 55. Oshie (Ovečkin, Bäckström)

Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

Rozhodčí: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody

Diváci: 19849

Průběh zápasu
1. třetina
06:33 WSH 0:1 Bäckström (Oshie, Ovečkin)
08:16 PHI 2 Giroux, držení hole
15:17 PHI 2 Couturier, faul loktem
16:28 WSH 0:2 Kuzněcov (Carlson, Williams)
Po 1. třetině
2. třetina
26:54 PHI 1:2 B. Schenn (Manning)
28:50 WSH 2 Orlov, hrubost
WSH 2 T. Wilson, hrubost
PHI 2 Cousins, hrubost
PHI 2 Gudas, hrubost
35:23 WSH 2 Sanford, hákování
37:59 WSH 1:3 Kuzněcov (Williams, Chorney)
Po 2. třetině
3. třetina
46:14 WSH 2 Ovečkin, sekání
52:00 WSH 2 Oshie, krosček
PHI 2 Simmonds, hrubost
54:43 WSH 1:4 Oshie (Ovečkin, Bäckström)
Konec