Menu

Hokej

NHL

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

23.02.2017, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.4 3.67 2.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Česká stopa v utkání:

Jakub Voráček (PHI) 0+0, 2 střely, čas na ledě 18:32
Radko Gudas (PHI) 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:07
Michal Neuvirth (PHI) 25 zák., 4 góly, 86,2% (04:59:37)
Tři hvězdy utkání:

1. Jevgenij Kuzněcov (WSH) 1+0
2. T. J. Oshie (WSH) 1+1
3. Brayden Schenn (PHI) 1+0
Statistiky: Střely na bránu: 34-29; Zablokované střely: 12-23; Vhazování: 66%-34%; Hity: 35-31; Přesilové hry: 0/2-1/2; Trestné minuty: 10-10.
Nicklas Bäckström, T.J. Oshie a kapitán Alexandr Ovečkin, tedy kompletní první útočná formace, zaznamenali všichni tři shodně dva kanadské body a výraznou mírou se podíleli na vítězství svého týmu, který v souboji dvou velkých rivalů porazil Philadelphii a odvrátil hrozbu třetí porážky v řadě. Konečný výsledek: Philadelphia Flyers 1 Washington Capitals 4.

Konec zápasu.

59:45

Flyers se ještě na levém křídle dostali ke střele, která skončila na přední tyči v náručí Bradena Holtbyho.

59:00

Do konce utkání zbývá odehrát 1 minuta.

57:49

Utkání už se pouze dohrává a je jasné, že Philadelphia dnes podruhé v řadě Washingtonu podlehne.

56:05

Hokejisté Capitals vyrazili do nebezpečného přečíslení dva na jednoho, které zastavila nepřesná diagonální přihrávka z pravého křídla, po níž se jeden z hostů do zakončení v blízkosti levé tyče nedostal!

54:43

54:43 T. J. Oshie - 1:4

54:43

Washington právě vstřelil branku!
Alexander Ovečkin se řítil do samostatného úniku a po nádherném bekhendovém blafáku se puk zastavil na brankové čáře, kde ho dorazil do brány ze druhé vlny najíždějící T. J. OSHIE! Všichni tři hráči podílející se na čtvrtém gólu zaznamenali v dnešním utkání druhý kanadský bod – první útok válí! Nádherná akce a gól. Asistence: Alexandr Ovečkin a Nicklas Bäckström.

54:34

Hned vzápětí to zkoušel Radko Gudas, brankář Washingtonu ale jeho střelu z vrcholu pravého kruhu také vyrazil. Flyers si vytvořili obrovský tlak.

54:25

Brandon Manning skvěle vypálil od modré čáry a brankář Braden Holtby pravým betonem puk krásně vyrazil mimo tři tyče své brány!

54:04

Michal Neuvirth si snadno poradil se střelou Karla Alznera z pravého kruhu pro vhazování a po přerušení hry následuje další a zřejmě poslední reklamní přestávka.

54:00

Wayne Simmonds a T. J. Oshie naskočili zpět na ledovou plochu a hraje se opět ve hře pět na pět.

53:30

Dmitrij Orlov po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a po krásném překřížení útočného pásma vypálil v levém kruhu pro vhazování z úhlu, jeho pokus vzápětí mířil nebezpečně pod horní tyč, Michael Neuvirth ale dokázal puk s menšími problémy vytěsnit mimo!

52:37

Mark Streit vypálil od modré čáry a puk zamířil uprostřed brány do náruče připraveného Bradena Holtbyho.

52:30

Přesně po půl minutě z přesilové hry v blízkosti pravé tyče vypálil Ivan Provorov a mířil pod horní tyč, jenže Braden Holtby jeho pokus ukryl v lapačce. Před bránou vzápětí vznikla potyčka.

52:00

T. J. Oshie před vlastní střídačkou narazil na hrazení Radka Gudase a dostal dvě minuty za krosček, zatímco mstitel Wayne Simmonds menší trest za hrubost.

51:57

Claude Giroux zkusil na pravém křídle vypálit od mantinelu a jeho tečovaná střela zamířila vedle vzdálenější levé tyče. Puk vzápětí skončil v rohu.

50:55

Hokejisté Philadelphie se sice snaží, jenže ve třetí části si zatím nevytvořili žádnou velkou příležitost, která zaváněla gólem. Byly tam náznaky, to je ale zatím vše.

50:14

Michal Neuvirth si snadno poradil s nahozením Capitals z pravého křídla a ukryl puk v lapačce. Po zákroku českého brankáře následuje krátká reklamní přestávka.

49:49

Ivan Provorov na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry, jenže minul úplně všechno a puk zamířil nad.

48:14

Kapitán Washingtonu Alexandr Ovečkin naskočil zpět na led a hokejisté hostujícího celku hrají v plném počtu.

48:05

Sean Couturier pěkně vypálil na pravém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou, ale také jeho pokus skončil pouze v náručí Bradena Holtbyho.

47:37

Capitals se podařilo vyhodit a domácí Flyers musí další útočnou akci rozjíždět až od vlastní brány.

46:33

Wayne Simmonds se před bránou natahoval po puku po nahození z pravého křídla, nedokázal ho ale trefit.

46:25

Flyers dobře vypálili od modré čáry, jenže pouze do náruče připraveného Bradena Holtbyho, který puk podržel a po úspěšném zákroku přerušil hru.

46:14

Radko Gudas na pravém křídle nahazoval puk od modré čáry do útočného pásma a nepříjemně zasáhl do kolena clonícího Alexandra Ovečkina, který ho vzápětí sekl přes nohy. Oplátky se nepečou a následovaly 2 minuty!

Rozhodčí upevnili horní síť brány pomocí červené pásky.

Horní síť brány za zády Bradena Holtbyho není v pořádku a rozhodčí ji upevňují pomocí červené pásky. Prodlevu ve hře vyplní krátká reklamní přestávka. Situace se opakuje, bohužel už si ale nepamatuji, ve kterém utkání jsme ji viděli. Není to tak dávno, ale opravdu si marně vzpomínám.

45:56

Alexandr Ovečkin odjel střídat poté, co se jeho týmu nepodařilo rozehrát podél střídaček. Zakázané uvolnění.

45:19

Flyers se nepodařilo na pravém křídle proniknout do útočného pásma a pískalo se postavení mimo hru.

45:00

Michael Raffl zkusil vypálit z vrcholu mezikruží, jeho následný pokus byl ale před bránou zablokován.

44:21

Zakázané uvolnění proti Capitals se nepískalo a Mark Streit musel za vlastní bránou pod tlakem rychle hrát.

43:17

Dale Weise vypálil nebezpečně z levého kruhu pro vhazování a Braden Holtby nedokázal jeho pokus podržet v náručí, naštěstí pro něj ale před ním byli pouze jeho spoluhráči a domácí hráči se nedostali k dorážce.

42:22

Chris VandeVelde na pravém křídle zkusil zaskočit Bradena Holtby střelou z ostrého úhlu, jenže s myšlenkou neuspěl, když puk vyrazil v pohodě levým betonem.

41:02

Capitals vypálili na pravém křídle z ostrého úhlu a po zákroku Michala Neuvirtha to zkoušeli na levé straně od modré čáry, následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče brány domácích Flyers.

40:33

Hlavně se nenechat zbytečně vylučovat, takový byl hlavní plán Capitals před dnešním soubojem rivalů. Zatím se jim ho daří plnit, Flyers hráli jedinou přesilovou hru.

40:20

Oba týmy se během dnešního utkání dostaly shodně ke 23 střelám na bránu, jenže Caps jsou produktivnější.

40:08

Flyers vyhráli úvodní vhazování závěrečné části utkání a po osmi minutách se ocitli v postavení mimo hru.

40:01

Začala třetí třetina.
Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 23-23; Zablokované střely: 9-11; Vhazování: 64%-36%; Hity: 29-20; Přesilové hry: 0/1-1/2; Trestné min.: 8-6.
Třetí třetina začne přibližně v 4:09.
Ivan Provorov v úvodu prostřední části utkání z úhlu orazítkoval horní tyč a Flyers se radovali z gólu znovu zbytečně, krátce na to ale přece jen dočkali, když se po skvělé práci Brandona Manninga a jeho následném nahození nádhernou tečí prosadil Brayden Schenn. Flyers se vrátili zpět do zápasu, znovu ale inkasovali v závěru třetiny, který se jim nevyšel. Dvě minuty před druhou přestávkou vrátil Capitals dvoubrankový náskok ruský útočník Jevgenij Kuzněcov. Skóre po druhé třetině: Philadelphia Flyers 1 Washington Capitals 3.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:53

Capitals si nedokázali vyhovět a puk na levé straně zamířil po nepřesné přihrávce na zakázané uvolnění.

37:59

37:59 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:3

37:59

Washington právě vstřelil branku!
JEVGENIJ KUZNĚCOV si najel na přihrávku Justina Williamse z pravého křídla a krásnou táhlou střelou z vnitřního oblouku levého kruhu pro vhazování těsně nad ledem zamířil mezi betony přesouvajícího se brankáře Michala Neuvirtha! Capitals se znovu prosazují v závěru třetiny a na konci té druhé vedou znovu o dvě branky! Asistence: Justin Williams a Taylor Chorney.

37:23

Vyloučený Zachary Sanford je zpět na ledě a Flyers se během první přesilové hře vyrovnat nepodařilo.

37:06

Jakub Voráček si našel v blízkosti vrcholu pravého kruhu prostor na střelu a Braden Holtby puk ukryl ve svém náručí. Dobrá střela, ale ne tolik, aby skončila gólem.

36:52

Flyers zkoušeli štěstí z levého kruhu a dobře clonící John Carlson puk přizvedl do ochranné sítě.

36:18

Mark Streit vypálil tvrdě z pravého kruhu pro vhazování, jenže před bránou trefil pouze Waynea Simmondse.

35:23

Claude Giroux se chystal v pravém kruhu pro vhazování vypálit a zezadu byl zahákován Zacharym Sanfordem.

34:08

Capitals na levém křídle vypálili z ostrého úhlu a Michal Neuvirth musel být ve středu, aby puk vyrazil.

33:10

V oficiálním zápise je ovšem uvedeno, že čtveřice jmenovaných hráčů dostala pouze dvě minuty a zřejmě dojde k úpravě. Důležité je, že hra pokračovala ve hře 5 na 5, takže se vlastně v uvozovkách ani nic nestalo.

32:50

Čtveřice vyloučených hráčů se až nyní vrátila zpět na led a nakonec tedy dostali čtyřminutový trest. Jmenovitě Radko Gudas, Nick Cousins, Dmitrij Orlov a Tom Wilson

32:23

Jeden z hráčů Philadelphie se ocitl před bránou ve velké šanci, Bradena Holtbyho ovšem překonat nedokázal!

31:01

Jevgenij Kuzněcov na levém křídle vypálil od modré čáry zápěstím a jeho táhlá střela minula vzdálenější pravou tyč. Michal Neuvirth zasahovat nemusel.

30:05

Po krátké reklamní přestávce, které předcházela střela Washingtonu od modré čáry, jenž Michal Neuvirth vyrazil do ochranné sítě, jsme zpět a utkání pokračuje.

29:31

Capitals pěkně vypálil na levém křídle od mantinelu, na přední tyči ale puk skončil v náručí Michala Neuvirtha.

28:50

Radko Gudas vyvolal před střídačkami velkou potyčku a zajímavostí bylo, že jednoho z hráčů domácí Philadelphie sám narazil na mantinel jeden z rozhodčích. Na obou stranách byli vyloučení dva hráči za hrubost, v týmu Flyers Nick Cousins a Radko Gudas, na straně Capitals Tom Wilson a Dmitrij Orlov. Hrát se bude 5 na 5.

28:06

Braden Holtby si snadno poradil s nahozením hokejistů Flyers od modré čáry a sevřel puk v lapačce.

27:29

Střela Flyers byla přizvednuta do ochranné sítě a na řadu přichází krátká reklamní přestávka.

26:54

26:54 Brayden SCHENN - 1:2

26:54

Philadelphia právě vstřelila branku!
Brandon Manning na levém křídle dokázal udržet po skvělém natáhnutí se po puku útočné pásmo a poté od mantinelu napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, kterou v mezikruží zády k bráně skvěle tečoval BRAYDEN SCHENN a puk pod lapačkou Bradena Holtbyho zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Flyers se dočkali a jsou zpět v zápase! Asistence: Brandon Manning.

26:27

Wayne Simmonds dostal krásnou kolmou přihrávku od Claudeho Girouxe a v blízkosti pravé tyče se ocitl ve velké šanci, Braden Holtby ho ale na levém boku vychytal, když puk zřejmě pravým betonem vyrazil!

25:45

Jeden z hráčů Flyers zkusil v pravém kruhu pro vhazování vypálit přes protihráče a Braden Holtby včas sevřel betony, kterými nakonec puk dokázal vyrazit.

25:20

Ivan Provorov zvedal ruce nad hlavu zbytečně a ani druhý gól Philadelphie nebyl uznán. Tentokrát ale video všechny přesvědčilo o tom, že puk skončil na horní tyči.

24:15

Michal Neuvirth si snadno poradil v blízkosti své levé tyče s nahozením a puk sevřel ve svém náručí.

23:58

23:58 Provorov krásnou střelou orazítkoval horní tyč!

23:58

Jakub Voráček nádhernou přihrávkou přenesl hru doleva, kde Ivan Provorov napřáhl z levého kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která sice prošla Bradenovi Holtbymu mezi pravou rukou a tělem, puk se ale vzápětí od horní tyče odrazil před bránu!

23:15

Roman Ljubimov na levém křídle pěkně vypálil od mantinelu, Braden Holtby byl ale na přední tyči připraven a puk vyrazil. Zatím čekáme na velkou šanci.

22:39

Radko Gudas a po něm Wayne Simmonds zkoušeli udeřit střelou z pravého křídla, jenže oba bránu minuli.

22:00

Úvod prostřední části utkání je hodně opatrný a ani jeden z brankářů zatím nemusel ani jednou zasahovat.

20:01

Washington vstupuje do prostřední části souboje dvou rivalů s dvoubrankovým vedením a zatím dokonale splňuje hlavní úkol potřebný k výhře, když nebyl žádný z jeho hokejistů vyloučen a Capitals naopak jednu ze dvou početních výhod v závěru první části využili.

20:01

Začala druhá třetina.
Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-13; Zablokované střely: 5-3; Vhazování: 71%-29%; Hity: 21-9; Přesilové hry: 0/0-1/2; Trestné minuty: 4-0.
Druhá třetina začne přibližně ve 3:11.
Jakub Voráček v první minutě souboje dvou rivalů vstřelil gól, který ovšem nebyl kvůli nedovolenému bránění brankáře v podání jednoho z jeho spoluhráčů uznán, a tak se skóre měnilo na opačné straně a hned dvakrát. Capitals se nejprve prosadili v sedmé minutě při hře pět na pět a v závěru úvodní části utkání poté v přesilové hře, oba dva góly padly jako přes kopírák. Nicklas Bäckström i Jevgenij Kuzněcov napřáhli v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která nad levým ramenem Michala Neuvirtha zamířila do bližšího horního rohu brány. Skóre po první třetině: Philadelphia Flyers 0 Washington Capitals 2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:02

Flyers na levém křídle zavezli puk do útočného pásma příliš rychle a bylo jim odpískáno postavení mimo hru.

19:00

Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

18:02

Jakub Voráček na pravém křídle nabral rychlost a vypálil z úhlu těsně nad ledem, Braden Holtby byl ale na bližší tyči připraven a levým betonem puk vyrazil.

17:09

Jay Beagle se pokusil skórovat z pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale byla zablokována a sražena vedle vzdálenější levé tyče brány Flyers.

16:28

16:28 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:2

16:28

Washington právě vstřelil branku!
JEVGENIJ KUZNĚCOV napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která stejně jako při prvním gólu Nicklase Bäckstroma zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího horního rohu brány! Capitals využili přesilovou hru a vedou nad Flyers už 2:0! Asistence: John Carlson a Justin Williams.

15:17

Zachary Sanford spěchal na pravém křídle za bránu, aby se zmocnil puku, a ještě než tak učinil, Sean Couturier ho nechtěně zasáhl loktem do obličeje. Menší trest.

14:31

Flyers dostali Capitals pod velký tlak, vyrovnat se jim ale zatím nepodařilo. Následuje krátká reklamní přestávka.

14:31

Sražená střela Flyers od modré čáry mířila po ledě vedle pravé tyče, Braden Holtby se ale jako liška rychle vrhl po puku, aby ho přikryl lapačkou a přerušil co nejdříve hru.

13:26

Pierre-Édouard Bellemare se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže Braden Holtby jeho pohyb skvěle kopíroval a útočník Flyers bekhendem otřel puk o oblouk brány! Skvělou bekhendovou přihrávkou ho uvolnil Jakub Voráček, kterému byl v úvodu odepřen gól.

13:16

Trojice hráčů Flyers se nedokázala prosadit na pravém křídle u hrazení a Capitals vyhodili puk za bránu domácího týmu tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.

12:55

Radko Gudas na pravé straně vypálil po špatném vyhození Capitals od modré čáry a jeho střela nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Braden Holtby ale její trajektorii celou dobu dobře viděl a puk bez problému zastavil v lapačce.

12:07

Nick Cousins se ocitl před střídačkami v obležení dvou protihráčů a bekhendem puk podél hrazení nahodil jemně do útočného pásma, kde nebyl žádný ze spoluhráčů.

11:37

Puk byl sražen na jednu ze střídaček a po přerušení hry se vhazovalo ve středovém kruhu ledové plochy.

11:22

Dmitrij Orlov tvrdě vypálil od modré čáry, mezi kruhy pro vhazování ale jeho ránu zablokoval Shayne Gostisbehere.

10:28

Dmitrij Orlov na pravém křídle vypálil po pěkné zadovce Larse Ellera od mantinelu a na přední tyči našel připraveného Michala Neuvirtha. Následuje reklamní přestávka, po které jsme za okamžik zpět.

10:16

Vyloučený Claude Giroux se vrátil zpět na ledovou plochu a Capitals se během přesilové hry nedokázali ani k jedné střele. Stále jsou ovšem v těsném vedení 1:0.

09:11

Sean Couturier na levém křídle v oslabení vypálil od mantinelu, jeho střela z úhlu ale skončila na Holtbyho pravém betonu.

08:16

Claude Giroux dostal menší trest za držení hole a Washington si zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.

07:38

Lars Eller se ocitl před bránou ve velké šanci a dobře mířil k levé tyči, jenže Michal Neuvirth ho pravým betonem vychytal a připsal si fantastický zákrok!

07:11

Hra byla přerušena kvůli přihrávce rukou, které se těsně před útočnou modrou čárou dopustili Capitals.

06:33

06:33 Nicklas BÄCKSTRÖM - 0:1

06:33

Washington právě vstřelil branku!
T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin předvedli na pravém křídle skvělý forčeking, když připravili o puk obránce Brandona Manninga a NICKLAS BÄCKSTRÖM po zmocnění kotouče napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která prošla mezi nohama klečícího Radka Gudase a zamířila nad levým ramenem Michala Neuvirtha do bližšího pravého horního rohu brány. Washington se ujímá vedení 1:0! Asistence: T. J. Oshie a Alexandr Ovečkin.

06:14

Jevgenij Kuzněcov vyslal z pravého křídla na bránu Philadelphie po ledě propagační střelu, která se sotva doklouzala k Michalovi Neuvirthovi, který přikryl puk a raději hru přerušil.

05:40

T. J. Oshie mohl na opačné straně ledové plochy skórovat po pěkné přihrávce zpoza brány jednoho ze spoluhráčů v blízkosti levé tyče, jenže ani na dvakrát výborného Michala Neuvirtha propálit nedokázal! Dobrý zákrok brankáře Flyers.

05:15

Ivan Provorov se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže z blízkosti orazítkoval pouze Holtbyho pravý beton!

05:05

Vzápětí to zkoušel od modré čáry Sean Couturier, jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány a skončil v jeho náručí.

05:00

Andrew MacDonald na pravé straně vypálil od modré čáry a Braden Holtby puk bez problému ukryl v náručí.

04:48

Wayne Simmonds nabral rychlost a v levém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele zápěstím, která minula prostor brány.

04:28

Flyers se na levém křídle nepodařilo přesně rozehrát a puk zamířil poprvé na zakázané uvolnění.

03:49

Jay Beagle z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk na přední tyč, kde Michal Neuvirth našel puk ve své lapačce.

03:22

Washington zkoušel štěstí střelou z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování, Michal Neuvirth ale puk vyrazil.

02:25

Michal Neuvirth skvěle zasáhl levým betonem proti střele Capitals z levého kruhu pro vhazování a v blízkostí levé tyče rychle volný puk přikryl lapačkou.

02:03

Brandon Manning napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, kterou Braden Holtby nedokázal udržet v náručí a puk se odrazil vedle pravé tyče!

01:51

Radko Gudas na pravém křídle vypálil od modré čáry po skvělé práci Romana Ljubimova v pravém rohu útočného pásma a jeho střelu zablokoval skvěle postavený Karl Alzner.

01:22

Matt Read po rychlém protiútoku Flyers a ztrátě puku Karla Alznera na útočné modré čáře krásně mířil z levého kruhu pro vhazování do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Braden Holtby ale předvedl krásný semafor a puk našel v lapačce!

00:58

Wayne Simmonds v pravém kruhu pro vhazování pěkně vypálil a připravený Braden Holtby puk našel v lapačce.

00:29

00:29 Neuznaný gól kvůli nedovolenému bránění brankáře.

00:29

Philadelphia právě vstřelila branku, která nebyla uznána kvůli nedovolenému bránění brankáře!
Braden Holtby skvěle zasáhl proti střele Flyers z pravého křídla a ostrého úhlu levým betonem a před jeho bránou vzápětí vznikla nepřehledná situace, ve které se nejlépe zorientoval Jakub Voráček a po ledě puk poslal z mezikruží vedle levého betonu brankáře Washingtonu k pravé tyči, gól ovšem po přezkoumání videa neplatil.

00:01

Philadelphia vyhrála úvodní vhazování zápasu a čtvrteční souboj dvou rivalů byl právě zahájen!

00:01

Utkání právě začalo.
Hokejisté obou týmů jsou připraveni a po zaznění americké národní hymny bude moci souboj rivalů začít!
Úvodní sestavy:

Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

Rozhodčí: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Česká stopa v utkání:

Jakub Voráček (PHI) 15+34, +/- -17
Radko Gudas (PHI) 3+11, +/- -3
Michal Neuvirth (PHI) 22 zápasů, 464 zákroků, 51 gólů, průměrná úspěšnost zákroků 89,0%
Vzájemné zápasy v letošní sezóně NHL:

15.01.17 Washington – Philadelphia 5:0
22.12.16 Philadelphia – Washington 3:2
Washington Capitals:

Washington se na ledě Philadelphie pokusí ukončit sérii tří porážek v řadě, kterou naposledy museli jeho hokejisté skousnout v období mezi 27. listopadem a 3. prosincem. Důležitou roli budou hrát přesilové hry a je velice důležité, aby se Capitals nenechali zbytečně vylučovat, Flyers mají druhou nejlepší přesilovou hru v lize a během početní převahy letos vstřelili 43 gólů.
Philadelphia Flyers:

Philadelphia během posledních dvou zápasů vstřelila nejméně tři góly a skvělou střeleckou formu se pokusí ve čtvrtek v noci potvrdit proti Washingtonu. Flyers po prohře 6:3 s Edmontonem v posledním zápase zvítězili 3:2 nad Vancouverem. Během posledních šesti zápasů ovšem vstřelili dohromady pouze sedm branek a trenér Dave Hakstol věří, že se blýská na lepší časy.
Washington, nejlepší celek základní části letošní sezóny NHL, ve čtvrtek v nocí zavítá na led Philadelphie, proti které se bude snažit odvrátit třetí porážku v řadě. Philadelphia ve Východní konferenci bojuje o druhou divokou kartu zajišťující playoff a na trojici Florida, Boston a New York Islanders ztrácí tři body. Všechny tři celky mají na svém kontě shodný počet 66 bodů.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

Philadelphia Flyers – Washington Capitals

1:4

konec (0:2, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 27. B. Schenn (Manning) – 7. Bäckström (Oshie, Ovečkin), 17. Kuzněcov (Carlson, Williams), 38. Kuzněcov (Williams, Chorney), 55. Oshie (Ovečkin, Bäckström)

Philadelphia Flyers: Neuvirth (S. Mason) – Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Streit (A), Manning, Gudas – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds (A) – Weise, Couturier, Voráček – Raffl, Cousins, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov. Hlavní trenér: Dave Hakstol.

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Chorney – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Sanford – Winnik, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

Rozhodčí: Mike Leggo, Trevor Hanson. Čároví: Michel Cormier, Vaughan Rody

Diváci: 19849

Průběh zápasu
1. třetina
06:33 WSH 0:1 Bäckström (Oshie, Ovečkin)
08:16 PHI 2 Giroux, držení hole
15:17 PHI 2 Couturier, faul loktem
16:28 WSH 0:2 Kuzněcov (Carlson, Williams)
Po 1. třetině
2. třetina
26:54 PHI 1:2 B. Schenn (Manning)
28:50 WSH 2 Orlov, hrubost
WSH 2 T. Wilson, hrubost
PHI 2 Cousins, hrubost
PHI 2 Gudas, hrubost
35:23 WSH 2 Sanford, hákování
37:59 WSH 1:3 Kuzněcov (Williams, Chorney)
Po 2. třetině
3. třetina
46:14 WSH 2 Ovečkin, sekání
52:00 WSH 2 Oshie, krosček
PHI 2 Simmonds, hrubost
54:43 WSH 1:4 Oshie (Ovečkin, Bäckström)
Konec