Menu

Hokej

NHL

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

5:6

konec (1:1, 2:3, 2:2)

05.02.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.05 3.9 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:06

Zane McIntyre vyrazil na střídačku a Bruins zkouší vyrovnat stav utkání při hře bez brankáře! Příliš času už ale nemají.

58:24

58:24 James van Riemsdyk - 5:6

58:24

Toronto právě vstřelilo branku!
JAMES VAN RIEMSDYK na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která nad lapačkou Zaneho McIntyreho zamířila do bližšího horního rohu brány! Maple Leafs znovu vedou a Boston má minimum času na odpověď! To je zápas. Páni! Asistence: Tyler Bozak a Mitchell Marner.

57:06

57:06 Patrice BERGERON - 5:5

57:06

Bruins právě vstřelili branku!
PATRICE BERGERON se dostal mezi kruhy pro vhazování k odraženému puku po nahození z pravého křídla a krásnou bekhendovou střelou zamířil pod horní tyč. Boston využil přesilovou hru a v závěru utkání dokázal vyrovnat na 5:5! Asistence: Torey Krug a Brad Marchand.

56:41

Leo Komarov dostal menší trest za nedovolené bránění a Boston má obrovskou šanci vyrovnat.

55:15

55:15 Connor BROWN - 4:5

55:15

Toronto právě vstřelilo branku!
Auston Matthews roztáhl hru na útočné modré čáře doprava na Zacha Hymana, který nádhernou přihrávkou napříč útočným pásmem přenesl hru doprava a CONNOR BROWN bez přípravy v blízkosti levé tyče zamířil do odkryté části brány! Bruins smazali tříbrankové manko, těsně před koncem ale prohrávají 4:5! Asistence: Zach Hyman a Auston Matthews.

54:10

David Pastrňák dobře vypálil z pravého kruhu pro vhazování a střelou zápěstím mířil do bližšího horního rohu brány, Frederik Andersen ale předvedl skvělý semafor a neumožnil českému útočníkovi zkompletovat hattrick!

50:06

50:06 Ryan SPOONER - 4:4

50:06

Bruins právě vstřelili branku!
RYAN SPOONER se dostal v blízkosti pravé tyče po zákroku Frederika Andersena levým betonem k dorážce a vyrovnal na 4:4! Fanoušci v TD Garden jsou na nohou. Bruins dokázali třemi góly v řadě smazat tříbrankové manko! Asistence: Zdeno Chára a Dominic Moore.

48:47

Brad Marchand na vrcholu mezikruží ukradl gól Romanovi Polákovi a v levém kruhu pro vhazování napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou Frederik Andersen ukryl v náručí.

48:40

48:40 McIntyre málem inkasoval hodně kuriózní branku!

48:40

Maple Leafs nahodili puk podél střídaček do útočného pásma a puk se od jednoho ze spojů v rohu nebezpečně odrážel před bránu, nakonec ale napříč brankovištěm zamířil mimo! Zane McIntyre byl za bránou, kde chtěl nahození zastavit, a neměl šanci zasáhnout!

45:42

Auston Matthews na levém křídle krásně vypálil od mantinelu a Zane McIntyre se pořádně zapotil, nakonec ale zřejmě vyrážečkou dokázal puk vytáhnout na tyč!

44:23

Zdeno Chára, který dnes zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence, napřáhl na levém křídle od modré čáry k jedovaté střele s příklepem, kterou Frederik Andersen zastavil!

44:18

David Backes sekundu před návratem Martina Marinčina na led krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Frederik Andersen ale předvedl úžasný semafor, po kterém puk mířící do bližšího horního rohu brány ukryl v lapačce!

42:28

Patrice Bergeron se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jenže Frederika Andersena nepropálil! Jeho spoluhráči se vzápětí snažili dostat k dorážce marně.

42:19

Martin Marinčin musel spěchat po zablokované střele rychle dozadu a těsně před vlastní bránou fauloval Ryana Spoonera, který si z levého křídla krásně sjel mezi kruhy pro vhazování, do zakončení se ale nedostal a obránce Leafs potřetí v zápase usedl na trestnou lavici, nyní kvůli držení.

40:00

David Krejčí vypálil v poslední sekundě z vrcholu mezikruží a před bránou Frederika Andersena vznikl obrovský závar, Bruins ale dopravili puk z dorážky do brány až po vypršení času!

36:46

Zane McIntyre prožil pořádně horké chvilky, když na něj během pár sekund dvakrát nebezpečně vypálil Nikita Sošnikov, brankář Bruins ale předvedl dva skvělé zákroky, když jeho první pokus vyrazil a druhý podržel v náručí! Toronto málem bleskově odpovědělo.

35:53

35:53 Torey KRUG - 3:4

35:53

Bruins právě vstřelili branku!
TOREY KRUG si po přihrávce Davida Pastrňáka sjel z pravého křídla k pravé tyči a puk mezi betony Frederika Andersena z blízkosti propasíroval do brány. Bruins využili přesilovou hru a dostali se na dostřel jedné branky! Asistence: David Pastrňák a Ryan Spooner.

35:29

David Pastrňák v levém kruhu pro vhazování krásně vypálil bez přípravy, Frederik Andersen ale předvedl ještě lepší zákrok a puk pravým betonem vyrazil mimo! Neskutečný zákrok.

34:20

Tyler Bozak dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Boston má šanci dostat se na dostřel jedné branky!

32:46

32:46 Adam McQouid pravým hákem knockoutoval Martina!

32:46

Adam McQuaid svedl ve středovém kruhu nelítostný a dlouhý pěstní souboj s Mattem Martinem. Oba hráči si vyměnili několik tvrdých úderů, obránce Bruins ale měl více síly a předvedl fantastický pravý hák, kterým Martina poslal k radosti zaplněné TD Garden k ledu!

30:55

30:55 David PASTRŇÁK - 2:4

30:55

Bruins právě vstřelili branku!
Brad Marchand od modré čáry napřáhl ke krásné střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, Zdeno Chára ji ale srazil k ledu a po zákroku Frederika Andersena pravým betonem se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce DAVID PASTRŇÁK, který se ve stoprocentní šanci nemýlil a vstřelil svůj druhý gól v utkání! Asistence: Zdeno Chára a Brad Marchand.

30:17

Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Tuukka Rask, přichází Zane McIntyre.

30:17

30:17 William NYLANDER - 1:4

30:17

Toronto právě vstřelilo branku!
WILLIAM NYLANDER z blízkosti překonal rozhozeného Tuukka Raska a zkompletoval rychle svůj první hattrick v kariéře NHL! Asistence: Connor Brown a Auston Matthews.

29:33

Aby toho nebylo málo, Boston po dvou slepených gólech bude hrát ve čtyřech poté, co obránce Adam McQuaid dostal dvě minuty za držení.

29:09

29:09 William NYLANDER - 1:3

29:09

Toronto právě vstřelilo branku!
WILLIAM NYLANDER neumožnil Bruins rozehrát a na útočné modré čáře se zmocnil puku, který zavezl do pravého rohu pro vhazování, počkal si na vhodný moment a poté nad lapačkou Tuukka Raska krásnou střelou zápěstím zamířil k bližší pravé tyči! Leafs vstřelili v rychlém sledu dvě branky a je to 3:1! To je obrovská sprcha.

28:31

28:31 James van Riemsdyk - 1:2

28:31

Toronto právě vstřelilo branku!
JAMES VAN RIEMSDYK se ocitl za bránou na kolenou, vzápětí se ale rychle zvedl a po velké chybě Bruins si hodil puk z forhendu rychle na bekhend a z blízkosti mezi betony Tuukka Raska zamířil do sítě. Maple Leafs otočili utkání vedou nad Bruins 2:1! Asistence: Mitchell Marner.

27:28

Riley Nash na levém křídle napřáhl z úhlu k nebezpečné střele, která se zřejmě od tyče odrazila zpět do hry! To byla velká šance.

25:01

Frank Vatrano se snažil na pravém křídle protáhnout podél hrazení do rohu útočného pásma, což mu neumožnil Martin Marinčin a dostal dvě minuty za držení. Bruins si zahrají druhou přesilovou hru.

15:44

15:44 Tuukka Rask předvedl úžasný přesun a vychytal Bozaka!

15:44

Mitchell Marner z pravého křídla krásně přenesl hru doleva a Tyler Bozak v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke krásné střele, Tuukka Rask se ale dokázal fantasticky přesunout a jeho ránu nadvakrát zastavit!

15:08

Dominic Moore dostal dvojitý trest za vysokou hůl poté, co zasáhl jednoho z hráčů Maple Leafs do obličeje, ve kterém se objevila vzápětí krev.

15:01

Maple Leafs vyrazili před pár okamžiky do přečíslení dva na jednoho a Nikita Sošnikov po přihrávce z levého křídla mířil na vzdálenější pravé tyči mimo. Vzápětí pálil na levém křídle od modré čáry Martin Marinčin a Tuukka Rask jeho pokus mířící ke vzdálenější pravé tyči levým betonem vyrazil, přestože toho příliš neviděl!

11:15

11:15 William NYLANDER - 1:1

11:15

Toronto právě vstřelilo branku!
Nazem Kadri na pravém křídle nabral rychlost po kolmé přihrávce Austona Matthewse a krásnou bekhendovou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždějícího WILLIAMA NYLANDERA, který si v blízkosti levé tyče hodil puk rychle z bekhendu na forhend a zasunul puk do prázdné brány! Asistence: Nazem Kadri a Auston Matthews.

10:28

David Backes napřáhl na levém křídle od mantinelu ke krásné střele, kterou Frederik Andersen levým betonem vyrazil a podruhé v oslabení podržel svůj tým!

09:28

Patrice Bergeron na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry s příklepem a Frederik Andersen měl co dělat, aby jeho ránu s příklepem mířící pod horní tyč vyrazil!

09:00

Martin Marinčin dostal dvě minuty za podražení a Boston Bruins si zahraje první přesilovou hru.

08:38

Torey Krug se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho střela ale skončila na výstroji Frederika Andersena, stejně jako následná dorážka Matta Beleskeyho, kterou brankář Maple Leafs fantasticky vyrazil levým betonem!

06:45

Maple Leafs se ihned po vhazování dostali na levém křídle během pár sekund ke dvěma střelám, Tuukka Rask si ale s oběma dokázal poradit a vyrazil je hrudí mimo!

03:25

Patrice Bergeron se pustil v levém rohu útočného pásma do potyčky s Nazemem Kadrim a oba dva hráči byli vyloučení na dvě minuty. Bergeron za hrubost, Kadri za krosček.

03:20

Austin Czarnik krásnou přihrávkou z pravého křídla našel před bránou najíždějícího Matta Beleskeyho, jehož následná bekhendová střela z blízkosti zamířila vedle levé tyče!

02:17

02:17 David PASTRŇÁK - 1:0

02:17

Bruins právě vstřelili branku!
DAVID PASTRŇÁK si najel do pravého kruhu pro vhazování na krásnou bekhendovou přihrávku Patrice Bergerona z mezikruží a mezi betony Frederika Andersena z blízkosti po ledě zamířil do sítě. Gól byl dlouho zkoumán kvůli postavení mimo hru a nakonec uznán. Bruins vedou zásluhou českého útočníka nad Leafs 1:0! Asistence: Patrice Bergeron a Zdeno Chára.

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

5:6

konec (1:1, 2:3, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Pastrňák (Bergeron, Chára), 31. Pastrňák (Chára, Marchand), 36. Krug (Pastrňák, Spooner), 51. Spooner (Chára, D. Moore), 58. Bergeron (Krug, Marchand) – 12. W. Nylander (Kadri, Matthews), 29. J. van Riemsdyk (Marner), 30. W. Nylander, 31. W. Nylander (Co. Brown, Matthews), 56. Co. Brown (Hyman, Matthews), 59. J. van Riemsdyk (Bozak, Marner)

Boston Bruins: T. Rask (31. McIntyre) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Vatrano, Krejčí (A), Backes – Beleskey, Czarnik, Riley Nash – Schaller, D. Moore, Spooner.

Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, C. Carrick, Marinčin, R. Polák – Hyman, Matthews, Co. Brown – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, W. Nylander – M. Martin, Ben Smith, Sošnikov.

Rozhodčí: Jon McIsaac, Chris Lee. Čároví: Steve Barton, Michel Cormier

Diváci: 17565

Průběh zápasu
1. třetina
02:17 BOS 1:0 Pastrňák (Bergeron, Chára)
03:25 TOR 2 Kadri, krosček
BOS 2 Bergeron, hrubost
09:00 TOR 2 Marinčin, podražení
11:15 TOR 1:1 W. Nylander (Kadri, Matthews)
15:08 BOS 2+2 D. Moore, vysoká hůl+vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
25:01 TOR 2 Marinčin, držení protihráče
28:31 TOR 1:2 J. van Riemsdyk (Marner)
29:09 TOR 1:3 W. Nylander
29:33 BOS 2 McQuaid, držení protihráče
30:17 TOR 1:4 W. Nylander (Co. Brown, Matthews)
30:17
30:55 BOS 2:4 Pastrňák (Chára, Marchand)
32:46 BOS 5 McQuaid, bitka
TOR 5 M. Martin, bitka
34:20 TOR 2 Bozak, nedovolené bránění
35:53 BOS 3:4 Krug (Pastrňák, Spooner)
Po 2. třetině
3. třetina
42:19 TOR 2 Marinčin, držení protihráče
50:06 BOS 4:4 Spooner (Chára, D. Moore)
55:15 TOR 4:5 Co. Brown (Hyman, Matthews)
56:41 TOR 2 Komarov, nedovolené bránění
57:06 BOS 5:5 Bergeron (Krug, Marchand)
58:24 TOR 5:6 J. van Riemsdyk (Bozak, Marner)
Konec