Menu

Hokej

KHL

Metallurg Magnitogorsk – Severstal Čerepovec

6:4

konec (2:0, 4:3, 0:1)

01.02.2017, 15:00 • Arena Metallurg • Jakub Šteg

Tipsport: 1.38 5.7 6.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Divoké utkání nakonec ovládl Metallurg poměrem 6:4. Přesto nemohou být hráči z Magnitogorsku zcela spokojeni se svým výkonem. Po první fantasitcké třetině šla jejich výkonost dolů a málem se připravili sami o vítězství. Naopak Severstal může být i přes prohru s předvedenou hrou spokojen. Nicméně body dnes ale opět nezískal. (17:20:21)

Konec zápasu.

59:35

Dohrání tohoto zápasu bude už jen pouhou formalitou.

58:40

Denis Zaripov měl výtečnou šanci! Ve finální části ale upadl a vlétl do brankoviště.

58:29

První oslabení zvládl Severstal bravůrně. Nicméně hrají pořád v oslabení.

57:55

Denis Ježov poslal svůj tým do dvojnásobného oslabení. Výhra Metallurgu je tudíž víceméně spečetěna.

57:20

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Denis Ježov – 2 min., vysoká hůl).

56:09

Juksejev tímto faulem dost možná připravil svůj tým o vyrovnání. Momentální výbornou formu Severstalu přerušilo zbytečné vyloučení.

55:40

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexandr Juksejev – 2 min., podražení).

53:45

Tlak Severstalu sílí. Od modré se ošemetnou střelou prezentoval Wilson Clay. Na vstřelení gólu to bylo však málo a hra pokračuje.

52:57

52:57 Sergej LAPIN - 6:4

52:57

Čerepovec právě vstřelil branku!
Severstal se přeci jenom dočkal. Po vytrvalém obléhání branky se prosadil SERGEJ LAPIN svojí hbitou střelou k tyčce. Asistence: Denis Ježov.

52:09

Tuňov se opět vehementně domáhal vstřelení branky. Samsonov ale stačil včas uskutečnit rozklek.

51:12

Když se Lišky po dlouhé době uadili v pásmu Severstalu přišlo Semjonovo pochybení na modré čáře a puku se tak zmocnili hosté.

50:15

Truňov se opět prosadit. tentokrát to však zkusil přes střed hřiště, kde mu cestu zkřížili domácí obránci. Severstal je přesto stále na puku a dobývá bránu Metallurgu.

49:15

Ruslan Karlin vyslal vynikající křižnou přihrávku na Truňova. Ten však netrefil puk ideálně a bude se vhazovat před domácí bránou.

48:09

Hosté se i přes nepříznivý stav ve třetí třetině snaží hrát otevřeně a útočit. Naopak hráči Magnitogorsku zalezli do obrany a trpí nájezdy Čerepovce.

47:00

Sergej Monachov nabil výtečně Alexandru Avicinovi, který tvrdou ránou ohrozil procentuální úspěšnost Samsonova. Jeho pokus šel naštěstí pro domácí vedle.

46:20

Chris Lee teď uštědřil velice tvrdý hit jednomu z protihráčů. Situace vzešla paradoxně lépe pro Severstal, když se do zakončení propracoval Truňov.

45:45

Mashur vyslal dalekonosnou přihrávku na dobře rozjetého Karlia. Ten však ve velké rychlosti proti výtečnému Samsonovovi neuspěl.

44:05

Útok Severstalu zastavila až hokejka Fillipphio, který se pustil do rychlého kontru. Brzy však přišel o kotouč a jeho formace se musela opět věnovat bránění.

43:32

Tlak hostů ale neutuchá. Na bránu nebezpečně pálil i Mashur.

43:21

Lapinův dobrý pokus zpoza kruhů dobře viděl Samsonov, a ještě lépe proti němu zakročil svojí vyrážečkou.

42:02

Po nebezpečné skrumáži před Košečkinem se nejlépe zorientoval Ilija Chochlov, který následně zavelel k rychlému protiútoku.

41:36

Tomáš Fillippi předvedl pohotové ruce a po rychlém úniku po levé straně se pokusil o zalončení. Jeho pokus ale nemířil mezi tři tyče.

40:59

Sergej Lapin se hned v úvodu dostal ke střele. Jeho naděje ale utnul Samsonovovův pravý beton.

40:01

Začala třetí třetina.
Čerepovec se v druhé třetině pokusil o mocný comeback, který však velmi dobře kontroloval jehou soupeř a rozdíl je tak stále o tři branky. Nicméně Čerepovec velmi zlepšil ofenzivní hru a ve třetí třetině se určitě pokusí smazat třígólové manko.

40:00

Druhá třetina skončila.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

39:55

Třetina se dohraje na hokejkách hráčů hostujícího týmu.

38:58

38:58 Sergej MOZJAKIN - 6:3

38:58

Metallurg právě vstřelil branku!
Magnitogorsk záhy využívá přesilovou hru a utíká tak z dosahu Severstalu. Již podruhé se dnes podobným způsobem trefil SERGRJ MOZJAKIN, který po křižné nahrávce přes kluziště nedal tvrdou střelou brankaři šanci. Asistence: Denis Zaripov, Chris Lee.

38:43

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexej Ugarov – 2 min., nedovolené bránění).

38:08

Magnitogorsk osvobodil až nához amerického obránce Chirse Leeho, který zařídil svému mužstvu vhazováni před svatyní Smirjagina.

37:09

Metallurg se po slabší pětiminutovce upět ujímá kotouče a diktuje tempo hry. To se jim ale aktuálně nedaří a poprvé za zápas musí čelit dlouhodobému tlaku.

36:04

36:04 Maxim TRUŇOV - 5:3

36:04

Čerepovec právě vstřelil branku!
Čerepovec ještě nesložil všechy zbraně. S trochou štěstí se po dorážce nakonec přeci jen prosazuje MAXIM TRUŇOV. Asistence: Denis Vovčenko, Jaroslav Trubačov.

35:12

Do dobré příležitosti se dostal ihned po vhazování Maxim Truňov, který si hbitě obhodil obránce a dostal se do zakončení tahem.

34:04

Hra se nám teď začala přelévat z jedné strany na druhou a oba celky působí tak trochu zmatečným dojmem.

33:27

33:27 Clay WILSON - 5:2

33:27

Čerepovec právě vstřelil branku!
Čerepovec se nenechává zahanbit. Stav utkání snižuje po krásné individuální akci střelou tahem CLAY WILSON, který tímto gólem vykřesal svému týmu ještě malou naději.Asistence:Alexej Ugarov, Ruslan Karlin.

31:47

31:47 Sergej MOZJAKIN - 5:1

31:47

Metallurg právě vstřelil branku!
Brankostroj domácích se ne a ne zastavit! Na listinu střelců se zapisuje i lídr bodování KHL SERGEJ MOZJAKIN, který využil parádní crossovou přihrávku a bezxhybně napálil puk za Smirjaginova záda. Asistence:Jan Kovář, Denis Zaripov.

30:29

Jaroslav Kosov si pohrál s obranou Severstalu jako kočka s myší a chytře namazal Timkinovi. Jeho pokus ale pokryl Košečkin.

29:47

Čerepovec po čtvrtém gólů působí velice odevzdaně a dopouští se řady obranných chyb. Metallurg má zápas jasně ve svých rukách.

28:51

28:51 Oskar OSALA - 4:1

28:51

Metallurg právě vstřelil branku!
Nakonec se Magnitogorsk přeci jen prosazuje. Nahozený kotouč od Tomáše Fillippiho do brány ukázkově uklidil OSKAR OSALA, který definitivně sráží na zem Čerepovec.Asistece: Tomáš Fillippi, Jaroslav Kosov.

27:13

Metallurg tentokrát přesilová hra mo c nevychází. Nedokáže se pořádnš usadit a čelí výhozům kotouče na brankáře Samsonova.

26:46

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Nikolaj Stasenko – 2 min., hákování).

25:14

Liśky se velmi dobře zhostili přesilové hry a málem přidal další branku. Nový brankář Smirjagin je ale zatím v dobrém rozpoložení.

24:56

Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jurij Trubačjov – 2 min., nedovolené bránění).

24:26

24:26 Adam MASUHR - 3:1

24:26

Čerepovec právě vstřelil branku!
ADAM MASHUR se přeci jen trefuje. Po krásné kombinační akci dostal puk z pravého rohu přesně na hokejku a tvrdou ránou pohotově zakončil.Asistence: Vojtěch Polák, Dmitrij Kagarlickij.

24:01

Hosté mají výhodu hned dvojnásobné přesilovky. V takřka gólové šanci se ocitl Adam Mashur, jehož pokus jen o milimetry netrefil bránu. Čerepovec je stále na puku.

23:20

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Chris Lee – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

23:14

Severstalu se nabízí možnost korekce skóre pomocí přesilové hry. To se jím ale momentálně nedaří. Chybí přesnost a načasování.

22:45

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Tomáš Filippi – 2 min., nedovolené bránění).

21:14

Tlak Magnitogorsku opět sílí. Obránci Čerepovce mají plné ruce práce, aby odvrátili další gólovou situaci. Zatím si ovšem vedou velice rozporuplně.

20:23

Střídání v týmu Severstal Čerepovec: ze hřiště odchází Jakub Kovář, přichází Roman Smirjagin.

20:23

20:23 Tomáš FILIPPI - 3:0

20:23

Metallurg právě vstřelil branku!
Metallurg navyšuje své vedení. TOMÁŠ FILLIPPI se s trochou štěstí prosazuje po přesné kombinaci Sjomina a Bereglazova. Asistence: Alexandr Sjomin, Alexej Bereglazov.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu zatím velice jednoznačného utkání. Naprosto suveréně si počíná v dosavadním průběhu domácí celek, který nepustil hosty do žádné větší šance. Čerepovec ještě čekají dvě perné periody.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Třetina se dohraje na hokejkách domácích hráčů.

18:14

18:14 Dmitrij KAZIONOV - 2:0

18:14

Metallurg právě vstřelil branku!
Metallurg vede o dvě branky. Po dobré kombinaci na středovém kruhu se do samostatného úniku dostal DENIS KAZINOV, který se svým pokusem tahem nezmýlil a navyšuje vedení.Asistence: Chris Lee, Denis Platonov.

16:48

Monachov prověřil přípravu beků Metallurgu rychlým přešapováním, díky kterému pohotově vybruslil z rohu kluziště a vypálil na bránu. Samsonov je ovšem dnes zatím bezchybný,

15:10

Stasenko měl výhodnou pozici na ohrožení brány. Než se ale pořádně rozkoukal, byl o puk připraven a jeho mužstvo muselo čelit rychlému kontru.

14:06

Po příchodu Tomáše Fillippiho zanechala první domácí formace na ledě výborný dojem. Po vhazování se agresivně vrhla do útoku a dobývala Samsonovovu bránu. Mozjakin měl dobrý střelecký pokus. Ten však zneškodnil Jakub Kovář.

13:50

Metalllurg může být rád že přežil toto oslabení bez obdržené branky. Hráči Magnitogorsku nebyli totiž schopni obsazovat protihráče, ktří se tak dostávali do vyložených gólovek.

12:29

Čerepovec se dostává díky přesilové hře do velmi dobrých příležitostí. Na modré čáře čekal se svým golfovým pokusem Wilson Clay. Jeho rána šla ale jen těsně mimo.

11:52

Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Tomáš Filippi – 2 min., podražení).

11:01

Čerepovec si poprvé za zápas připisuje střelu mezi tři tyče. Tu má na svědomí Vladislav Kodola, jehož pokus byl pozastaven až gólmanskou lapačkou.

10:22

Hosté se sice na kratší dobu osvobodili od tlaku Lišek, ale momentálně se opět věnují obranné činnosti. Magnitogorsk je dnes velice aktivní.

9:53

Adam Mashur teď ukildňuje hru hostujícího týmu přesnou rozehrávkou. Čerepovec se po dlouhé době dostal opět na kotouč.

8:30

Kosov prošel obranou Čerepovce jako nůž máslem. Zakončit se mu ale nepodařilo, nicméně na puku jsou stále jeho spoluhráči.

7:09

Metallurg neustává v útočení a čerepovec je ve velkých problémech. Tvrdě od modré opět pálil Lee. Tentokrát jeho pokus cíl neneašel.

6:59

Čerepovec je po obdrženém gólu jako opařený a kupí spoustu taktických chyb.

5:06

5:06 Chris LEE - 1:0

5:06

Metallurg právě vstřelil branku!
Brzy se nám v Metallurg Aréně mění skóre. CHRIS LEE svojí pohotovou bombou od modré čáry nedal Kovářovi šanci a nemilosrdně ho propálil. Bez asistence.

4:42

Severstal poprvé udeřil. Chacej se ocitl v samostaném úniku a pohotově zakončil .Jeho střelu však bez větších problémů pokryl Kovář.

3:20

Severstal ma zatím spíše obranářské starosti. Nedaří se mu přecházet přes střední pásmo a často nahazuje puk na soupeřovu branku.

2:08

Denis Zaripov se dostal po dobře sehrané akci před brankáře Samsonova. Na přesné zakončení byl ale moc v úhlu a pokus skončil na boční síti.

1:59

Sergej Mozjakin je dnes v úvodu velice aktivní. Svým dobrým bruslením velmi potrápil beky Severstalu. Kovář ale výborně zakročil lapačkou.

0:34

Domácí začali první periodu výrazně aktivněji a hned si připsali první střelu na bránu.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, Budkin, Dronov – Jan Kovář, Zaripov (A), Mozjakin (C) – Osala, Filippi, A. Sjomin – Kosov, Timkin, Berestennikov – Dm. Kazionov, Platonov, Železkov.

Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (Smirjagin) – Masuhr, Kudako, Juksejev, Stasenko (C), D. Ježov (A), Wilson, Chochlov – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, Trubačjov (A) – Ugarov, Monachov, Chacej – Karlin, Avcin, Kodola..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Jakub Kovář dovedl svůj tým již k devatenácti výhrým, úspěšnost zákroků má 91,6%

Poslední vzájemné zápasy:
Čerepovec – Magnitogorsk 3:2pp
Magnitogorsk – Čerepovec 4:3
Čerepovec – Magnitogorsk 3:4
Severstal Čerepovec
Dnešní zápas nám mimochodem svede protisobě jednu bratrskou dvojici. Brankář Jakub Kovář bude muset čelit střeleckému náporu svého bratra. Zatím má však důvod k radosti spíše Jan. Čerepovec se totiž potácí na beznadějném posledním místě v Tarasovově divizi a play-off je pro něj tabu. V týmu působí ještě jeden český zástupce, a sice Vojtěch Polák, který se v dosavadním průběhu sezóny v A-týmů objevil 37krát. Čerepovec bude mít dnes co dělat pokud chce pomýšlet na body.
Metallurg Magnitogorsk
Lišky z východu země patří k nejlepším klubům soutěže. Se 117 body suveréně vládnou Charlamově divizi a můžou se těšit na vyřazovací část. Metallurg je navíc druhým nejproduktivnějším týmem KHL (184 branek). Lídrem kanadského bodování v kabině Magnitogorsku je Sergej Mozjakin, který si drží úctyhodnou bilanci 37+42. Nezaostává však ani jeden ze dvou Čechů, kteří působí v Metallurgu. Tomáš Fillippi a Jan Kovář dohromady posbíali 84 kanadských bodů!!! Bookmakeři proto jednoznačně favorizují domácí mužstvo.
Dobré odpoledne ,vítejte u zápasu KHL mezi celky Metallurg Magnitogorsk a Severstal Čerepovec.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

Metallurg Magnitogorsk – Severstal Čerepovec

6:4

konec (2:0, 4:3, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Lee (Dm. Kazionov, Kosov), 19. Dm. Kazionov (Lee, Platonov), 21. Filippi (Bereglazov, A. Sjomin), 29. Osala (Filippi, Kosov), 32. Mozjakin (Zaripov, Jan Kovář), 39. Mozjakin (Lee, Zaripov) – 25. Masuhr (V. Polák, Kagarlickij), 34. Wilson (Karlin, Ugarov), 37. Truňov (Trubačjov, Vovčenko), 53. Lapin (D. Ježov)

Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – J. Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, Budkin, Dronov – Jan Kovář, Zaripov (A), Mozjakin (C) – Osala, Filippi, A. Sjomin – Kosov, Timkin, Berestennikov – Dm. Kazionov, Platonov, Železkov.

Severstal Čerepovec: Jakub Kovář (21. Smirjagin) – Masuhr, Kudako, Juksejev, Stasenko (C), D. Ježov (A), Wilson, Chochlov – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Vovčenko, Trubačjov (A) – Ugarov, Monachov, Chacej – Karlin, Avcin, Kodola – Lapin.

Rozhodčí: Evgeny Gamalei, Ivan Fateyev – Daniil Zakharov, Artyom Savenkov

Průběh zápasu
1. třetina
5:06 MET 1:0 Lee (Dm. Kazionov, Kosov)
11:52 MET 2 Filippi, podražení
18:14 MET 2:0 Dm. Kazionov (Lee, Platonov)
Po 1. třetině
2. třetina
20:23 MET 3:0 Filippi (Bereglazov, A. Sjomin)
20:23
22:45 MET 2 Filippi, nedovolené bránění
23:20 MET 2 Lee, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
24:26 CER 3:1 Masuhr (V. Polák, Kagarlickij)
24:56 CER 2 Trubačjov, nedovolené bránění
26:46 CER 2 Stasenko, hákování
28:51 MET 4:1 Osala (Filippi, Kosov)
31:47 MET 5:1 Mozjakin (Zaripov, Jan Kovář)
33:27 CER 5:2 Wilson (Karlin, Ugarov)
36:04 CER 5:3 Truňov (Trubačjov, Vovčenko)
38:43 CER 2 Ugarov, nedovolené bránění
38:58 MET 6:3 Mozjakin (Lee, Zaripov)
Po 2. třetině
3. třetina
52:57 CER 6:4 Lapin (D. Ježov)
55:40 CER 2 Juksejev, podražení
57:20 CER 2 D. Ježov, vysoká hůl
Konec