Menu

Hokej

KHL

Jokerit Helsinky – Dinamo Riga

2:3

po prodl. (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)

27.12.2016, 17:30 • Hartwall Arena, Helsinky • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.4 5.2 6.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

64:37

64:37 Tim SESTITO - 2:3

64:37

Riga právě vstřelila branku!
Dinamo tvrdě vypálilo od modré čáry a TIM SESTITO po odrazu puku od mantinelu za bránou v blízkosti pravé tyče zamířil nad levý beton bezmocného Ryana Zapolskiho, který ještě po kotouči hrábl lapačkou, zastavit ho v cestě do sítě ale nedokázal. Dinamo Riga poprvé v letošní sezóně poráží Jokerit!

62:26

Jokerit v oslabení vyrazil po pravé straně do rychlého protiútoku a poté přišla střela, která z kruhu pro vhazování mířila ke vzdálenější levé tyči, Jakub Sedláček ji ale pravým betonem dokázal vyrazit mimo!

61:24

Jokerit špatně střídal a Pekka Jormakka usedl na trestnou lavici, aby odpykal vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě.

61:20

61:20 Zapolskiho fantastický semafor proti střele Sestita.

61:20

Mikelis Redlihs si z pravého křídla krásně sjel před bránu, mezi betony Ryana Zapolskiho se mu ale puk procedit do sítě nepodařilo. Vzápětí se ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci Tim Sestito, který střelou zápěstím mířil k pravé tyči, Ryan Zapolski ale předvedl úžasný semafor a puk ukryl v lapačce!

61:05

Jokerit se během pár sekund ocitl před bránou ve dvou obrovských šancích, jenže ani jednu z nich nevyužil. První střela ale skončila na levém betonu Jakuba Sedláčka, zatímco ve druhém případě k zakončení vůbec nedošlo.

58:02

Pekka Jormakka se vžil do role Zora mstitele a za bránou se pustil do Marise Bičevskise. Oba hráči dostali dvouminutový trest za hrubost a Jokerit pokračuje v přesilové hře.

58:02

Jesse Joensuu v blízkosti pravé tyče při snaze dorážet spadl na Jakuba Sedláčka, který měl puk pod lapačkou, a za jeho bránou se strhla obrovská mela.

57:12

Gunars Skvorcovs se snažil před bránou Jokeritu prodrat k puku a zbytečně zasáhl holí do obličeje Villea Lajunena. Jokerit má k dispozici po trestu za vysokou hůl druhou přesilovou hru a v samostatném závěru utkání skvělou šanci rozhodnout.

51:30

Dnešní utkání sleduje 9862 diváků.

48:01

Arturs Kulda dostal dvě minuty za sekání a Dinamo Riga má k dispozici druhou přesilovou hru, přičemž první využil.

45:54

Mikelis Redlihs se po vhazování v útočném pásmu a zablokované střele od modré čáry pustil do Tommiho Huhtaly a oba borci dostali dvě minuty za hrubost.

45:49

Tim Sestito se po čistém hitu Vitalijse Pavlovse a krásně sehraném protiútoku Dinama ocitl na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici, jeho následný pokus bez přípravy ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ryan Zapolski a puk podržel.

43:25

Krišjanis Redlihs po krásné diagonální přihrávce od modré čáry napřáhl v levém kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, která po ledě mířila mezi betony Ryana Zapolskiho, brankář Jokeritu je ale včas sklapl k sobě a pod levým betonem se mu podařilo puk zastavit!

42:23

Riga vstoupila do závěrečné části utkání mnohem lépe a střela z levého kruhu pro vhazování mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Zapolski ale opět skvěle zasáhl a puk vyrážečkou vyrazil mimo!

37:23

Tim Sestito nabral na levém křídle rychlost a od mantinelu napřáhl k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Zapolski ale jeho pokus nejprve ztlumil lapačkou a poté skvěle zakročil levým betonem!

35:32

35:32 Kapitán Rigy Gints Meija v obrovské šanci opět neuspěl.

35:32

Gints Meija si z pravého křídla sjel před bránu a jeho střela skončila na pravém betonu Ryana Zapolskiho. Brankář Jokeritu si připsal skvělý zákrok a Zapolskiho dorážka mezi jeho betony zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!

33:31

Mika Niemi si z levého rohu útočného pásma krásně vybruslil před bránu, ani nadvakrát ale puk mezi betony výtečného Jakuba Sedláčka do sítě z blízkosti propasírovat nedokázal!

30:17

Pjotr Sčastlivyj si na levém křídle zpracoval puk a z ostrého úhlu poslal před bránu přihrávku, po které Gints Meija mohl puk z blízkosti posílat do odkryté sítě, jenže Ryan Zapolski předvedl senzační přesun a jeho pokus zastavil!

29:07

29:07 Jesse JOENSUU - 2:2

29:07

Jokerit právě vstřelil branku!
JESSE JOENSUU vyrazil na levém křídle do rychlého protiútoku a po zavezení puku do útočného pásma střelou z kruhu pro vhazování mezi nohama Oskarse Cibulskise zamířil nad lapačkou Jakuba Sedláčka do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Stav zápasu je v polovině utkání v Hartwall Areně vyrovnaný 2:2! Asistence: Antti Pihlström a Rasmus Rissanen.

22:14

22:14 Jakuba Sedláčka zachránila branková konstrukce!

22:14

Český brankář Jakub Sedláček měl obrovské štěstí! Jeden z hráčů Jokeritu na pravém křídle vypálil od mantinelu a jeho tvrdá střela s příklepem letící těsně nad ledem orazítkovala přední tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry.

21:18

Jeden z hráčů Jokeritu si krásně vybruslil zpoza brány a v blízkosti pravé tyče se snažil puk po ledě zamést do sítě, Jakub Sedláček ale předvedl skvělou reakci a levým betonem puk vyrazil!

18:23

Gints Meija na pravém křídle z prostoru mezi kruhem a modrou čárou nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho ve vzduchu skvěle tečoval Pjotr Sčastlivyj, Ryan Zapolski ale skvěle zasáhl lapačkou a poté si poradil i s jeho dorážkou!

14:05

14:05 Maris BIČEVSKIS - 1:2

14:05

Riga právě vstřelila branku!
Spolupráce MARIS BIČEVSKIS a Lauris Darzinš podruhé v utkání zafungovala dokonale a Riga po využití přesilové hry otáčí vývoj zápasu! Lauris Darzinš si na vrcholu levého kruhu pro vhazování zpracoval puk a poté ho po ledě nahodil před bránu, kde proletěl kolem brusle klečícího Olivera Lauridsena a od hole Marise Bičevskise se mezi lapačkou a levým betonem Ryana Zapolskiho odrazil ke vzdálenější pravé tyči. Jokerit si sice vzal Coach challenge kvůli postavení mimo hru, vše ovšem bylo v pořádku. Asistence: Lauris Darzinš a Uvis Balinškis.

13:30

Marko Anttila v blízkosti své brány zahrál vysokou holí a usedl na dvě minuty na trestnou lavici. Dinamo Riga má v závěru první třetiny k dispozici první přesilovou hru.

11:08

11:08 Maris BIČEVSKIS - 1:1

11:08

Riga právě vstřelila branku!
Peter Regin před boxem časoměřičů podklouzl a MARIS BIČEVSKIS vyrazil do rychlého protiútoku, který v blízkosti pravé tyče po diagonální přihrávce a výměně puku s Laurisem Darzinšem sám zakončil. Puk se k pravé tyči těsně nad ledem sice odrazil od jeho pravé brusle, ovšem v přirozeném pohybu vpřed, takže gól byl uznán – 1:1! Asistence: Lauris Darzinš.

06:27

Dinamo Riga vytvořilo před bránou Jokeritu zmatek a puk po střele jednoho z hostujících hráčů mířil po ledě ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Zapolski si ale připsal další skvělý zákrok poté, co puk levým betonem vykopl mimo!

04:43

04:43 Skvělá práce a branková příležitost kapitána Dinama.

04:43

Gints Meija na obranné modré čáře vystihl přihrávku domácího Jokeritu a poté se řítil do samostatného úniku, který v mezikruží zakončil střelou zápěstím mířící do levého horního rohu brány, Ryan Zapolski ale předvedl fantastický zákrok, když vyrážečkou puk vyrazil mimo!

02:24

02:24 Pekka JORMAKKA - 1:0

02:24

Jokerit právě vstřelil branku!
PEKKA JORMAKKA si na vrcholu levého kruhu pro vhazování zpracoval puk a na vzdálenější pravou tyč posílal po ledě krásnou diagonální přihrávku. Jeden z jeho spoluhráčů už se chystal zakončovat, jenže před ním vložil hůl do trajektorie přihrávky hostující obránce Ralfs Freibergs a puk se odrazil k pravé tyči. Jokerit bleskově využil přesilovou hru a ujal se vedení 1:0! Asistence: Peter Regin a Brian O'Neill.

02:07

Masi Marjamäki si najel před bránu, kde byl vzápětí sražen k ledu Oskarsem Cibulskisem. Hostující obránce dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Jokerit si zahraje první přesilovou hru utkání.

Jokerit Helsinky – Dinamo Riga

2:3

po prodl. (1:2, 1:0, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Jormakka (Regin, O'Neill), 30. Joensuu (Pihlström, Rissanen) – 12. Bičevskis (Darzinš), 15. Bičevskis (Darzinš, Balinškis), 65. Tim Sestito

Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Rissanen, A. Kulda, Jaakola (C), V. Lajunen, Lauridsen, Jensen (A), Jalvanti – O'Neill, Huhtala, Regin (A) – Joensuu, Salminen, Pihlström – Mäki, Niemi, Jormakka – Anttila, Marjamäki, Mäkinen – Hishon.

Dinamo Riga: Sedláček (Kalninš) – Cibulskis, Balinškis, Freibergs, K. Redlihs, Leščovs, Jerofejevs, J. Redlihs – Tim Sestito, M. Redlihs (A), Pavlovs – Sčastlivyj (A), Skvorcovs, Meija (C) – Indrašis, Darzinš, Bičevskis – E. Kulda, Saulietis, Golovkovs – Lipsbergs.

Rozhodčí: Artur Kuljov, Pavel Ovčinnikov. Čároví: Pjotr Aljošin, Jurij Ivanov

Diváci: 9862

Průběh zápasu
1. třetina
02:07 RIG 2 Cibulskis, nedovolené bránění
02:24 JOK 1:0 Jormakka (Regin, O'Neill)
11:08 RIG 1:1 Bičevskis (Darzinš)
13:30 JOK 2 Anttila, vysoká hůl
14:05 RIG 1:2 Bičevskis (Darzinš, Balinškis)
Po 1. třetině
2. třetina
29:07 JOK 2:2 Joensuu (Pihlström, Rissanen)
Po 2. třetině
3. třetina
45:54 RIG 2 M. Redlihs, hrubost
JOK 2 Huhtala, hrubost
48:01 JOK 2 A. Kulda, sekání
57:12 RIG 2 Skvorcovs, vysoká hůl
58:02 RIG 2 Bičevskis, hrubost
JOK 2 Jormakka, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
61:24 JOK 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Jormakka
64:37 RIG 2:3 Tim Sestito
po prodl.