Menu

Fotbal

Liga mistrů

GNK Dinamo Záhřeb – Sevilla FC

0:1

konec (0:1)

18.10.2016, 20:45 • Skupina H • Vít Muzikář

Tipsport: 5.95 3.76 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sevilla bez větších problémů poráží Dinamo Záhřeb v utkání základní skupiny Ligy mistrů. Nebyl to zrovna dvakrát pohledný zápas. Jediným střelcem se stal bývalý hráč Arsenalu či Manchesteru City Samir Nasri. Španělé dnes předvedli hlavně výbornou obranu, výrazně více drželi míč. Jejich vítězství je zřejmě zasloužené. Nezbývá než vám poděkovat za pozornost a popřát dobrou noc! (23:09:21)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Sevilla mohla přijít o tři body z hlavního města Chorvatska v posledních sekundách zápasu, když Schildenfeld přišel o míč skutečně na poslední chvíli.

90+1

Začal nám nastavený čas. Poslední tři minuty zápasu, ve kterém stále Sevilla vede brankou Samira Nasriho z 37. minuty 1:0!

89

Spíše taktické střídání španělského celku je tady. Záhřeb už nemá moc času. Vázquez odešel, Iborra přišel.

89

Tak Samir Nasri mohl přidat druhý gól v dnešním zápase a zajistit tak zřejmě tři body pro španělské mužstvo. Jeho střela z první, která byla hraná z velice dobré pozice, ale nekončí za zády Livakoviče.

87

Je tady poslední střídání chorvatského mužstva v dnešním zápase. Dohráno má záložník Kneževič, nahradí ho Henriquez.

87

Tak tentokráte nemusel Livakovič zasahovat, míče se ani nedotkl brankář Dinama Záhřeb. Obrana mu výrazně pomohla.

87

Nemůžu se zbavit dojmu, že Dinamo Záhřeb herně zaostává za tím, co by měl tým Champions League předvádět. Samir Nasri má k dispozici volný přímý kop.

85

Hodně rychle ubíhá čas pro fotbalisty v modrém a určitě tomu nepřidá ztráta útočníka Dinama Záhřeb Juniora Fernandese. Sevilla je dnes lepší.

84

Nasriho centrovaný míč z levé strany neznamená žádné velké nebzpečí před Livakovičem. Brankář Dinama Záhřeb vyšel z branky a míč mu přistál v jeho náručích.

83

Vazquez hledal N´Zonziho na levé straně hřiště, ale hostující Sevilla posléze ztratila míč. Dinamo musí hodně rychle zabrat. Zatím to vypadá, že tři body poputují do Španělska!

82

Až moc agresivní byl domácí obránce Sigali, který sice nevidí žlutou kartu za svůj zákrok, ale samozřejmě pro domácí fotbalisty utíká čas velice rychle.

81

Sevilla i devět minut před koncem normální hrací doby drží stále vedení 1:0. Španělé mají dnes převahu, jsou na hřišti nadále lepším mužstvem.

78

78. Nádherná rána obránce Sosy

78

Tak ani tato střela neletěla na branku, ve které ve druhém poločase stojí Rico. Hostující brankář nemusel zasahovat po střele obránce Dinama Záhřeb Sousy.

76

Právě se nám rozeběhla 76. minuta zápasu a uvidíme autové vhazování Sevilly, která ne, že by dominovala, ale prostě vede 1:0, dala jeden trošku šťastný gól a to zatím španělskému mužstvu stačí.

73

A také nemohl nevidět snad největší šanci Dinama Záhřeb v dnešním zápase. Ze střední vzdálenosti vypálil levou nohou útočník Soudani, ale branku Rica těsně minul. Míč skončil vedle pravé tyče. Stále Sevilla vede v hlavním městě Chorvatska 1:0.

72

Escudero šel nohama napřed do souboje se útočníkem Dinama Soudanim, sudí tohle nemohl nevidět.

GNK Dinamo Záhřeb – Sevilla FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 37. Nasri (Mariano)

Karty:   29. Stojanović (ZAG), 66. Jonas (ZAG) – 26. Vitolo (SEV), 62. Pareja (SEV)

Držení míče: 27 % : 73 %.
Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 16:13.

GNK Dinamo Záhřeb: Livaković – Stojanović (C), Sigali, Schildenfeld, Sosa – Benković, Pavičić (50. Jonas), Kneževič (87. Henríquez), Antolić (C) (14. Fiolić) – Soudani, Fernándes.
Náhradníci: Šemper – Jonas, Šitum, Henríquez, Ćorić, Fiolić, Măţel.

Sevilla FC: S. Rico – Mercado, Rami, Pareja (C), Escudero – Mariano, N'Zonzi, Nasri, Vitolo – Vietto (64. Ben Yedder), F. Vázquez (89. Iborra).
Náhradníci: Sirigu – Kranevitter, Iborra, Ben Yedder, Kijotake, Sarabia, Ganso.

Rozhodčí: Michael Oliver – Stuart Burt, Gary Beswick (všichni Anglie)