Menu

Fotbal

Liga mistrů

Sporting Lisabon – Borussia Dortmund

1:2

konec (0:2)

18.10.2016, 20:45 • Estádio José Alvalade, Lisabon • Skupina F • David Panuška

Tipsport: 3.3 3.4 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u Ligy mistrů zase někdy nashledanou. (22:45:44)
Utkání končí až v sedmé minutě nastavení! Po výborném prvním poločasu jsme zažili o něco horší druhý poločas. Domácím se povedlo snížit z nepřímého kopu v sedmašedesáté minutě, ale vyrovnat se jim již nepovedlo. Dortmund je tak s Realem blízko postupu, naopak Sportingu se hodně vzdaluje.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Roman Bürki centrovaný míč ukryl v rukavicích. Domácí se přecijen ještě dostali k balonu se kterým kombinují ve středu hřiště.

90+5

Portugalský vicemistr zakládá jednu z posledních akcí tohoto utkání. Po faulu na levé straně přijde centr do vápna. Dočkáme se vyrovnání?

90+4

Hosté chtějí utkání jen dohrát a klidně kombinují na útočné polovině. Domácí Sporting má poslední minutu z nastaveného času.

90+3

Dortmundští se s míčem prodrali až do zakončení. Střela z vápna byla ovšem na poslední chvíli zablokována pozornými bránícími hráči.

90+2

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Felix Passlack, přichází Dzenis Burnic.

90

V křeči se svíjí na zemi Felix Passlack. Na hřišti mu pomáhají spoluhráči a domácí fanoušci německého obránce vypískávají.

89

Hosté pohodlně kombinují na útočné polovině a směrem do zakončení se úplně neženou. Spíše jim jde o udržení aktuálního vedení.

88

Protesty měl následně také Roman Bürki, jenž inkasuje žlutou kartu za tyto řeči. Dortmundu ovšem toto tempo vyhovuje.

86

Po akci před brankou Dortmundu se hodně zlobil César Bruno, kterému se nelíbila nějaké situace od rozhodčího. Ten mu následně udělil kartu.

85

Domácí to ještě zkoušejí, ale jejich akce jsou hodně uspěchané. Po centru z pravé strany zakončoval jeden z hráčů jen do rukavic Bürkiho.

83

Přišla ovšem zajímavá akce na druhé straně. Gelson Martins posílal míč skrz vápno, kde čekal nějakého spoluhráče. Ani jeden míč ovšem nezasáhl.

82

Borussia kombinuje na útočné polovině, kde nechce příliš riskovat. Vidíme tak jistější přihrávky s minimálním riskem.

80

Joel Campbell se dostal k míči ve vápně Dortmundu. Balon si ovšem nezpracoval ideálně, a tak jej bránící hráči vytlačili mimo šestnáctku.

79

Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Bryan Ruiz, přichází André.

78

Blízko ke zvýšení skóre byl Christian Pulisic. K mladému záložníkovi se dostal míč, který následně poslal směrem k brance. Svým pokusem trefil jen břevno!

Sporting Lisabon – Borussia Dortmund

1:2

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 67. Bruno César – 9. Aubameyang (M. Götze), 43. Weigl

Karty:   54. Elias (SPL), 68. Schelotto (SPL), 76. Campbell (SPL), 86. Bruno César (SPL) – 49. Passlack (DOR), 76. Rode (DOR), 88. Bürki (DOR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 10:12.

Sporting Lisabon: Patrício – Schelotto, Coates, Semedo, Zeegelaar – W. Carvalho, Elias (60. Bruno César) – G. Martins, Marković (65. Campbell), B. Ruiz (79. André) – Dost.
Náhradníci: Beto – Campbell, Bruno César, P. Oliveira, André, Esgaio, Fellipe.

Borussia Dortmund: Bürki – Ginter (71. Rode), Papastathopoulos, Bartra (68. Piszczek), Passlack (90+2. Burnic) – Weigl – Pulisic, Kagawa, M. Götze, Dembèlé – Aubameyang.
Náhradníci: Weidenfeller, Bonmann – Şahin, Mor, Rode, Piszczek, Burnic.

Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan