Menu

Fotbal

Liga mistrů

Club Bruggy KV – FC Porto

1:2

konec (1:0)

18.10.2016, 20:45 • Jan Breydelstadion, Brugge • Skupina G • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 4.8 3.75 1.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konce! Club Brugge KV dlouho bojoval o bodový zisk, nakonec se ze zisku tří bodů však raduje FC Porto!

Domácí celek vstoupil do zápasu velmi dobře a již ve dvanácté minutě se dostal zásluhou Jelle Vossena do vedení. Porto však po obdržené brance zařadilo na vyšší rychlostní stupeň a hrozilo především z rychlých protiútoků. Velkou šanci měl Marcano, avšak jeho hlavičku dokázal Butelle vyrazit!

Do druhého poločasu nastoupilo Porto daleko aktivněji, čemuž pomohl také příchod Yacine Brahimiho, který hru portugalského celku výrazně oživil. V 68. minutě natáhl ke střele Miguel Layún, jehož krásná rána skončila v síti. Už to vypadalo, že se budou body dělit, avšak v závěru fauloval Claudemir v pokutovém území Coronu a následnou penaltu proměnil André Silva, který tak rozhodl o vítězství svého týmu!

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (22:52:22)

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. André SILVA - 1:2

90+3

Porto právě vstřelilo branku!
A Porto otáčí vývoj dnešního zápasu a z největší pravděpodobností si z Belgie odveze tři body! Exekuce pokutového kopu se ujal ANDRÉ SILVA, který poslal Butelleho na druhou stranu a penaltu s přehledem proměnil!

90+1

90+1. Faul Claudemira na Coronu

90+1

Do pokutového území domácího celku si to namířil Corona, kterého následně poslal nedovoleným způsobem k zemi Claudemir, a tak z toho bude pokutovým kop!

90+1

Penalta pro Porto!

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!

90

Yacine Brahimi byl důležitou postavou i další akce Porta! Alžírský hráč postupoval po levé straně do vápna, poté dokázal dostat míč v pokutovém území na Coronu, avšak jeho slabou, přízemní střelu brankář Butelle lapil!

89

Tentokrát poslal útočný nákop směrem dopředu André, který hledal na hrotu Brahimiho. Alžírský hráč si míč sice zpracoval, avšak po souboji se Simonsem míč ztratil.

88

Dlouhý nákop brankáře Butelleho hledal na útočné polovině střídajícího Wesleyho, avšak ten se nedokázal k míči dostat.

87

Yacine Brahimi je zatím jednoznačně nejlepším hráčem Porta ve druhém poločase! Alžírský hráč si tentokrát udělal prostor ve středu hřiště, vystřelil, avšak jeho pokus mířil mimo tři tyče.

86

Na druhé straně šlo dopředu Porto! Akci portugalského celku táhl po levé straně aktivní Brahimi, který našel ve středu hřiště André Silvu, jenž se snažil projít mezi dvojicí protihráčů – neúspěšně.

85

Domácí celek se dostal do kombinace na levém křídle, kde operoval s míčem obránce Denswil. Hráč Brugg chtěl přejít přes Layúna, avšak ten dostal míč do zámezí.

84

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Jelle Vossen, přichází Wesley.

83

Bruggy ztratily míč na útočné polovině, a tak vyrazilo do protiútoku Porto. Po pravé straně postupoval Corona, kterého zastavil nedovoleným zákrokem Simons, který dostává žlutou kartu!

82

Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Anthony Limbombe, přichází Boli Bolingoli-Mbombo.

82

Aktivní Corona se opět dostal na pravé straně k míči, tentokrát poslal míč do vápna právě mexický záložník, který našel Brahimiho, avšak ten z těžké pozice nedokázal zamířit přesně.

81

Corona s Layúnem se pokoušeli něco kloudného vymyslet na pravém křídle. Následně se dostal k centru druhý jmenovaný, nicméně obrana Brugg situaci zvládla.

Club Bruggy KV – FC Porto

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 12. Vossen (Vormer) – 68. Layún (Otávio), 90+3. André Silva (pen.)

Karty:   43. Limbombe (BGY), 83. Simons (BGY) – 41. Layún (PRT)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 1:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.

Club Bruggy KV: Butelle – Poulain, Simons, Denswil – van Rhijn, Pina (78. Gedoz), Claudemir, Limbombe (82. Bolingoli-Mbombo) – Vormer, Vanaken – Vossen (84. Wesley).
Náhradníci: Gedoz, Wesley, Cools, Storm, Bolingoli-Mbombo.

FC Porto: Casillas – Layún, Felipe, Marcano, Telles – D. Pereira – Ó. Torres, H Herrera (59. Brahimi), Otávio (72. André) – André Silva, Diogo Jota (60. J. M. Corona).
Náhradníci: Sá – Boly, Pereira, Brahimi, Depoitre, J. M. Corona, André.

Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Costanzo, Meli (vš. Itálie)