Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – UD Las Palmas

0:1

konec (0:1)

19.03.2016, 18:15 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • 30. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.7 3.77 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

V první nastavené minutě ještě dostává žlutou kartu hostující Mesa, který ve středu hřiště nedovoleně poslal k zemi Granera!

89

89. Castellano mířil ve velké šanci mimo!

89

Las Palmas se dostal do dalšího zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně Nili. Jeho následný centr našel ve vápně Dani Castellana, jehož rána však mířila těsně mimo!

87

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Momo, přichází Dani Castellano.

78

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Tana, přichází Angel Montoro.

76

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Rubén Pardo, přichází Esteban Granero.

74

Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Nabil El Zhar, přichází Francisco Nili.

74

Hlavní rozhodčí Antonio Mateu uděluje po minutě další žlutou kartu, tentokrát ji dostává hostující Tana, který na pravé straně nedovoleným způsobem zastavil Illarramendiho!

73

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Aritz Elustondo, přichází Carlos Martínez.

73

Žlutou kartu dostává Aritz Elustondo (Real Sociedad San Sebastian).

71

Yuri se pokoušel prodrat po levé straně do vápna, což se mu nakonec povedlo. David García šel do risktantního skluzu, který se mu nakonec povedl a míč skončil v zámezí!

69

Las Palmas následně vyrazilo do protiútoku, který táhl po pravé straně Momo. Španělský křídelník mohl přihráva Josému, avšak to neudělal a dobře bránící Reyes ho vytlačil do strany!

62

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Xabi Prieto, přichází David Zurutuza.

55

Domácí celek postupoval do zajímavého protiútoku a na levou stranu si naběhl na přihrávku Jonathas. Hned poté ho poslal k zemi Lemos, který dostává žlutou kartu!

50

Teď měl domácí celek velkou šanci na srovnání stavu! Mikel Oiarzabal si dokázal udělat prostor na hranici vápna a vyslal technickou ránu. Varas však dokázal míč vyrazit!

48

Yuri je zatím ve druhém poločase velmi aktivní a tentokrát se dostal k centru z levé strany. Na jeho centr si naběhl útočník Jontahas, který mířil těsně vedle a navíc se nacházel v těsném ofsajdu!

39

39. Willian JOSÉ - 0:1

39

Las Palmas právě vstřelilo branku!
A Las Palmas se dostává v závěru poločasu do vedení! Jonathan Viera se ujal rozehrávky volného přímoho kopu uvnitř pokutového území, když přiťukl míč do běhu pro WILLIANA JOSÉHO. Jeho tvrdá rána nakonec dokázala proskákat do branky a Las Palmas jde do vedení!

38

Do pravé strany vápna dostal míč Martínez, jehož střelu dokázal vyrazit Rulli. Následně se k dorážce dostával Tana, avšak toho faulvoal Martínez a je z toho volný přímý kop!

31

David García nestíhal na pravé sraně v souboji s Velou a mexického útočníka poslal k zemi. Od hlavního rozhodčího viděl žlutou kartu.

24

A další šance Sociedadu! Carlos Vela si udělal prostor na pravé straně, kde se obtočil kolem Moma a přesným centrem našel osamoceného Jonathase. Tomu se však zakončení vůbec nepovedlo!

22

Domácí celek si teď vypracoval velkou příležitosti! Pardo dokázal na levém křídle poslat míč na volného Martíneze, který poslal přízemní centr přímo před branku, kam směřoval Jonathas. Těsně před ním však dokázal míč odkopnout Artiles!

20

Hlavní rozhodčí Antonio Mateu uděluje druhou žlutou kartu v krátkém časovém sledu. Garrido na pravé straně neuhlídal Velu, kterého fauloval a žlutá karta byla zcela zasloužená!

16

Hostující celek postupoval do rychlého protiútoku, který musel zastavit nedovoleným zákrokem Illarramendi. Domácí záložník za svůj zákrok v souboji s Momem dostává žlutou kartu!

13

13. Neproměněná penalta Josého

13

Pozor, pozor! K penaltovému puntíku se postavil hostující útočník José Willian, který však kopl penaltu opravdu hodně špatně a Rulli míč dokázal vyrazit! Následná rána Moma mířila vysoko nad branku!

12

Penalta pro Las Palmas!

Real Sociedad San Sebastian – UD Las Palmas

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. José (Viera)

Karty:   16. Illarramendi (RSC), 38. I. Martínez (RSC), 73. A. Elustondo (RSC) – 20. Garrido (LPA), 31. David García (LPA), 55. Lemos (LPA), 74. Tana (LPA), 90+1. Mesa (LPA)

Neproměněná penalta: 13. José (LPA), brankář Rulli zneškodnil

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:17.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo (73. Carlos Martínez), D. Reyes, I. Martínez, Yuri – Illarramendi, Pardo (76. Granero) – Vela, Prieto (62. Zurutuza), Oiarzabal – Jonathas.
Náhradníci: Olazábal – Carlos Martínez, Mikel González, Bergara, Granero, Zurutuza, Litri.

UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, Garrido – Mesa – El Zhar (74. Nili), Tana (78. Montoro), Viera, Momo (87. D. Castellano) – José.
Náhradníci: Lizoain – Simón, Araujo, Ángel López, Montoro, Nili, D. Castellano.

Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Ignacio Rubio (vš. Španělsko)