Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Sociedad San Sebastian – UD Las Palmas

0:1

konec (0:1)

19.03.2016, 18:15 • Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastián • 30. kolo • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.7 3.77 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

V první nastavené minutě ještě dostává žlutou kartu hostující Mesa, který ve středu hřiště nedovoleně poslal k zemi Granera!

74

Hlavní rozhodčí Antonio Mateu uděluje po minutě další žlutou kartu, tentokrát ji dostává hostující Tana, který na pravé straně nedovoleným způsobem zastavil Illarramendiho!

73

Žlutou kartu dostává Aritz Elustondo (Real Sociedad San Sebastian).

55

Domácí celek postupoval do zajímavého protiútoku a na levou stranu si naběhl na přihrávku Jonathas. Hned poté ho poslal k zemi Lemos, který dostává žlutou kartu!

38

Do pravé strany vápna dostal míč Martínez, jehož střelu dokázal vyrazit Rulli. Následně se k dorážce dostával Tana, avšak toho faulvoal Martínez a je z toho volný přímý kop!

31

David García nestíhal na pravé sraně v souboji s Velou a mexického útočníka poslal k zemi. Od hlavního rozhodčího viděl žlutou kartu.

20

Hlavní rozhodčí Antonio Mateu uděluje druhou žlutou kartu v krátkém časovém sledu. Garrido na pravé straně neuhlídal Velu, kterého fauloval a žlutá karta byla zcela zasloužená!

16

Hostující celek postupoval do rychlého protiútoku, který musel zastavit nedovoleným zákrokem Illarramendi. Domácí záložník za svůj zákrok v souboji s Momem dostává žlutou kartu!

Real Sociedad San Sebastian – UD Las Palmas

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 39. José (Viera)

Karty:   16. Illarramendi (RSC), 38. I. Martínez (RSC), 73. A. Elustondo (RSC) – 20. Garrido (LPA), 31. David García (LPA), 55. Lemos (LPA), 74. Tana (LPA), 90+1. Mesa (LPA)

Neproměněná penalta: 13. José (LPA), brankář Rulli zneškodnil

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 10:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 16:17.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – A. Elustondo (73. Carlos Martínez), D. Reyes, I. Martínez, Yuri – Illarramendi, Pardo (76. Granero) – Vela, Prieto (62. Zurutuza), Oiarzabal – Jonathas.
Náhradníci: Olazábal – Carlos Martínez, Mikel González, Bergara, Granero, Zurutuza, Litri.

UD Las Palmas: Varas – David García, Lemos, Artiles, Garrido – Mesa – El Zhar (74. Nili), Tana (78. Montoro), Viera, Momo (87. D. Castellano) – José.
Náhradníci: Lizoain – Simón, Araujo, Ángel López, Montoro, Nili, D. Castellano.

Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Ignacio Rubio (vš. Španělsko)