Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Granada CF – Rayo Vallecano

2:2

konec (1:1)

19.03.2016, 18:15 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • 30. kolo • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.1 3.6 3.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ve druhém poločase se domácí opět ujali vedení, z pokutového kopu se prosadil Youssef El Arabi. Ani to však nestačilo, neboť Success po druhé žluté kartě putoval předčasně do kabiny. Rayo domácí zmáčklo a vybojovalo branku, přesně zamířil Zé Castro. Konečný výsledek 2:2 tak v rámci tabulky nic neřeší, avšak jedná se o spravedlivý výsledek. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku:2:6 (20:12:57)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Po delší době volný kop na domácí straně, k ráně se nakonec dostal Rochina. Míč ale nasměroval mimo. Konec je velice blízko.

90+4

Embarba dostal dost prostoru na levé straně, ovšem poté jej zastavil hvizd pomezního arbitra, který spatřil ofsajd. Domácí toho již mají dost, proto Carlos nikterak nepospíchá.

90+3

Hernández se na levé straně uvolnil a nepálil vůbec špatně. Carlos však jeho záměr přečetl a pokus k levé tyči vytěsnil na rohový kop. Ten posléze nic nebezpečného nepřinesl, pouze další roh.

90+2

Domácí se pokoušeli zaskočit Carlose dlouhým pasem, ovšem ten byl velice nepřesný. Brankář hostí ihned rozehrává. Rayo má díky výhodě jednoho muže v poli stále značnou převahu.

90+1

Kop od rohového praporku perfektně vyboxoval Fernández, načež se to s motivací přehnal Embarba (VLL). Záložník Vallecana dostává za ostrý skluz žlutou kartu.

90

A další centr do vápna, po němž bude následovat rohový kop. Vallecano má ještě dost času, nastavovat se totiž bude rovných pět minut.

89

Embarba se na pravé straně uvolnil a následně poslal přízemní pas do vápna. Tam měli blizoučko k balonu Manucho a Miku, ovšem ani jeden se do odkryté branky neprosadili. Není se ale co divit, centr byl velmi prudký.

89

A další neúspěšný pas, tentokráte jej zpracoval stoper Costa, který míč následně odkopl do bezpečí. Základní hrací doba se nemilosrdně chýlí ke svému konci.

88

Vallecano cítí šanci a snaží se strhnout zápas na svou stranu. Nyní ale Bébé celou situaci nevyřešil ideálně a poslal centr pouze k Fernándezovi.

87

87. Zé CASTRO - 2:2

87

Vallecano právě vstřelilo branku!
Hosté se přece jenom dočkali. Nutno však podotknout, že zaslouženě, tlak borců v černém měl vzrůstající tendenci. Po volném kopu se k míči dostal Manucho, který jej ukázkově přiklepl ZÉ CASTROVI. Stoper Raya se následně nemýlil.

86

Hernández byl na pravé straně kolbiště faulován, hosté budou mít k dispozici volný kop. Jak se s touto situací Vallecano vypořádá?

85

Poslední výměna sil na domácí straně. Odpočinout si odchází dvougólový střelec El Arabi, jehož místo zaujme Peñaranda.

84

Costa (GRN) protestuje, neboť se domníval, že Manucho zakončoval z ofsajdu. Sudí neváhá a uděluje žlutou kartu.

84

Manucho se dostal do obrovské příležitosti, byl zcela sám před Fernándezem. Domácí brankář ale zmenšil střelecký úhel a Manucho fantastickým zákrokem vychytal.

82

Bébé zkusil z hranice velkého vápna štěstí, ovšem nesprávně si seřídil mířidla. Předchozí perfektní uvolnění zakončil střelou do boční sítě.

81

Další neúspěšná akce hostí, rozehrávat budou brankář Fernández, který tak může pošetřit další cenné sekundy.

Granada CF – Rayo Vallecano

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. El Arabi (Cuenca), 54. El Arabi – 45+2. P. Hernández, 87. Zé Castro (Manucho)

Karty:   17. Success (GRN), 84. R. Costa (GRN) – 23. Crespo (VLL), 38. Quini (VLL), 52. Carlos (VLL), 78. Zé Castro (VLL), 90+1. Embarba (VLL)   70. Success (GRN)

Držení míče: 32 % : 68 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:11. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 8:9.

Granada CF: J. Fernández – Biraghi, R. Costa, Babin, Foulquier – Doucouré (51. Krhin), R. Pérez – Success, Rochina (C), Cuenca (79. Méndez) – El Arabi (85. Peñaranda).
Náhradníci: Kelava – F. Rico, R. Ibáñez, M. Dória, Méndez, Krhin, Peñaranda.

Rayo Vallecano: Carlos – Quini (72. Özbiliz), Crespo, Zé Castro, Tito – Trashorras (C), Iturra (56. Manucho) – P. Hernández, Piti (39. Bébé), Embarba – Miku.
Náhradníci: Y. Rodríguez – Amaya, Baena, Manucho, Özbiliz, Bébé, Guerra.

Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo