Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Crystal Palace FC – Leicester City

0:1

konec (0:1)

19.03.2016, 16:00 • Selhurst Park • 31. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 3.15 3.35 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to pro dnešek vše, a tak Vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (18:07:22)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:13.
Utkání je u konce! Hosté udrželi jednobrankový náskok a z dnešního utkání berou všechny tři body po nejtěsnější výhře 1:0. Minimálně do zítřka tak bude náskok Lišek na čele ligy už osmibodový!

Pohádka pokračuje i dále. O jedinou branku se dnes postaral Riyad Mahrez, který se prosadil ve 34. minutě po střílené přihrávce Vardyho.

90+3

Konec zápasu.

90+3

90+3. Delaneyho rána do břevna!

90+3

Vyrovnání bylo blízko! Po rohu se k hlavičce dostal Bolasie, který posunul míč na Delayneho, ale jeho akrobatický pokus z voleje skončil pouze na břevně branky hostů!

90+2

Ještě jeden rohový kop pro domácí celek.

90+2

Rohový kop opět rozehrály Lišky nakrátko, a opět dokázaly ušetřit cenné sekundy v rohu hřiště.

90+1

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Jamie Vardy, přichází Daniel Amartey.

90

Budou se nastavovat tři minuty!

90

Na druhé straně se vpravo prohnal do vápna Albrighton, jehož prudký a vysoký centr dokázal Delaney hlavou odvrátit na rohový kop.

89

Ale akci Pardewových svěřenců zastavil svým skvěle načasovaným výběhem brankář Schmeichel, který si ze vzduchu stáhl míč do svých rukavic.

88

Ten rozehráli hosté pohodlně nakrátko a dokázali ušetři cenné vteřinky v rohu hřiště, nyní už však dopředu míří opět domácí.

87

Vardy od poloviny hřiště předvedl krásný individuální průnik, během nějž obešel tři protihráče a dostal se až před Hennesseyho, nicméně v době střely mu pod nohy skočil Delaney, který na poslední chvíli srazil míč na rohový kop.

86

Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Riyad Mahrez, přichází Jeff Schlupp.

85

Ten už ale domácím vůbec nevyšel a dopředu zamířil domácí, ovšem centr Mahreze na volného Vardyho patřil do kategorie hodně nepřesných.

84

Po rohovém kopu se do balon na hraně vápna opřel přízemní střelou Cabaye, ale taktéž jeho rána byla sražena na rohový kop.

83

A z velké dálky to zkusil opět střídající Sako, jehož pokus provětral rukavice Schmeichela, který pokus doprostřed branky dokázal vyrazit na rohový kop.

Crystal Palace FC – Leicester City

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 34. Mahrez (Vardy)

Karty:   43. Souaré (CRP) – 31. Schmeichel (LEC)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:13.

Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré (46. Kelly) – Zaha, Cabaye, Jedinak (C), Ledley (79. Gayle) – Bolasie, Adebayor (46. Sako).
Náhradníci: Speroni – Gayle, Sako, Puncheon, Mutch, Kelly, Campbell.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (86. Schlupp), Kanté, Drinkwater, Albrighton – Okazaki (76. Ulloa), Vardy (90+1. Amartey).
Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, Amartey, Schlupp, Inler, Gray, Ulloa.

Rozhodčí: Jones – Halliday, Smart