Menu

Hokej

1. liga play-off (SR)

HK DUKLA Ingema Michalovce – HK 32 Liptovský Mikuláš

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0) Stav série: 2:2

16.02.2016, 17:00 • ZŠ Michalovce • Čtvrtfinále • Info o změnách stavu (Roland Hric (@rolandhric)) sk

Tipsport: 2.15 4.2 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojované! Liptovský Mikuláš vyhral po góle Jakuba Sukeľa z 35. minúty 1:0 a vyrovnal stav série na 2:2! Rozhodujúci zápas na Liptove je na programe vo štvrtok o 17:00. (19:16:11)

Koniec zápasu.

59:15

Domáci hrajú bez brankára Trenčana!

58:00

Začala sa posledná dvojminútovka štvrtého zápasu.

55:00

Liptáci držia najtesnejší možný náskok aj päť minút pred koncom zápasu.

52:00

Do vypršania riadneho hracieho času ostáva už len osem minút.

50:00

Zápas sa preklopil do záverečnej desaťminútovky riadneho hracieho času. Michalovce potrebujú vyrovnať, inak sa séria presťahuje znova do Liptovského Mikuláša.

46:44

Domáci sú taktiež v plnom počte, a tak stále platí, že Liptáci vyhrávajú po Sukeľovom góle 1:0.

45:19

Cibuľa je späť na ľade a začína skrátená presilovka hostí.

45:00

Druhú tretinu vyhrali na strely domáci, keď vystrelili 14-krát. Liptáci skórovali zo svojich desiatich pokusov raz.

44:44

Domáci si môžu spytovať svedomie, pretože vlastnou chybou sa pripravili o polovicu presilovky, keďže ich bolo na ľade šesť.

43:19

Michalovce si zahrajú tretiu presilovku po tom, čo odchádza na trestnú lavicu za podrazenie krídelník Liptovského Mikuláša Ján Cibuľa.

40:01

Začala sa tretia tretina.
V druhej tretine sme videli jeden gól, ktorý strelil hosťujúci Jakub Sukeľ. Oba tímy mali k dispozícii po jednej presilovej hre, no nedokázali ju využiť. Záverečná dvadsaťminútovka bude veľmi zaujímavá.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:25

Michalovce presilovku nevyužili a s najväčšou pravdepodobnosťou sa už stav do konca tretiny nezmení.

37:25

Juraj Kuric (L. Mikuláš) dostal dve minúty za nedovolené bránenie v hre.

35:30

Dnešný zápas svojim priebehom pripomína prvý, ktorý sa hral na štadióne v Liptovskom Mikuláši. Bol veľmi chudobný na góly, no z výhry sa tešili Michalovce. Žeby dnes Mikuláš dokázal odísť s čistým štítom a odvráteným mečbalom?

34:30

Liptovský Mikuláš dal gól!
Liptáci otvárajú skóre štvrtého duelu tejto série! JAKUB SUKEĽ posiela hostí do vedenia! Asistencie si pri jeho góle pripisujú Peter Lichanec a Marek Uram.

31:32

Hostí môže v konečnom zúčtovaní mrzieť, že nedokázali využiť už druhú presilovú hru.

29:32

Liptovský Mikuláš dostáva v polovici zápasu druhú príležitosť vo forme početnej prevahy. Na trestnej lavici už sedí za hákovanie Alexei Voronov.

22:15

Prostredná časť dnešného zápasu je v plnom prúde a my sme zvedaví, či sa v nej dočkáme otváracieho gólu.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Liptáci svojho súpera v prvej tretine prestrieľali v pomere 12:9.
Prvá tretina je minulosťou. Oba celky si zahrali presilovú hru, no aj tak sme v nej nevideli ani jeden gól. Druhá tretina začne približne o 17:45.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

18:00

Začali sa posledné dve minúty úvodnej tretiny.

15:56

Aj Michalovce sa dokázali ubrániť a stále platí bezgólový stav.

13:56

Presilovku si zahrajú aj Mikulášania, keď si dve minúty za nedovolené bránenie v hre odpyká Zoltán Kubát.

12:52

Liptáci prežili prvú oslabovku bez inkasovaného gólu. Lichanec je späť na ľade.

10:52

Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty Peter Lichanec za nebezpečenú hru so zdvihnutou hokejkou.

08:00

Po ôsmich minútach hry sa hrá v Michalovciach bez gólov.

02:30

Zatiaľ sa hrá bez gólov a vylúčení. V predošlých zápasoch bolo úvodné dejstvo na góly najchudobnejšie a uvidíme, či sa to potvrdí aj dnes.

00:35

Stretnutie sa začala. V oboch bránkach sú gólmani, ktorí začínali aj predošlé zápasy.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Dukla Michalovce: Trenčan – Kubát, Ďurák, Hančák, L. Hopkovič, Shangin, Voronov, Urban, Schnelly – Banovský, Klouda, Faith – Čížek, Drotár, M. Segľa – Fedorko, Salnikov, Luchnikov – Hinďoš, Huňady, Bašič.
Tréner: Š. Tóth.

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Burzala, Gula, Krčula, Kadlubiak, Oravec – Jabrocký, Kuric, Cibuľa – Uram, Lichanec, J. Sukeľ – Lištiak, Piatka, Laco – Brezniak, Oško, Bartík.
Tréner: R. Spišák.

Rozhodca: Kalina – Bogdaň, Riš.
Štvrťfinálová séria 1. hokejovej ligy medzi Michalovcami a Liptovským Mikulášom je momentálne na Zemplíne, kde sa už dnes môže rozhodnúť. Podľa tabuľkového postavenia sú favoritom série Liptáci, no práve oni budú musieť dnes odvrátiť prvý mečbal.

Prvý zápas nepriniesol veľa gólov. O jediný presný zásah stretnutia sa postaral v 19. minúte Drotár. Aj keď Mikulášania svojho súpera prestrieľali, nepodarilo sa im prekonať gólmana Trenčana.

Druhé meranie síl sa nieslo v úplne odlišnom duchu. Po prvej tretine svietil na ukazovateľovi skóre stav 1:1, no potom prišli gólové hody, o ktoré sa postarali hlavne domáci. Tí prostrednú časť ovládli v pomere 3:0. V poslednej dvadsaťminútovke to už bolo 7:1, keď Michalovce strelili dva góly. Posledné slovo však mali Liptáci, ktorí vyhrali 8:3. Hetrik strelil Andrej Lištiak, dva góly strelili Uram a Lichanec, jeden pridal Sukeľ. Za hostí sa do čierneho trafili Čížek, Klouda a Faith.

Po dvoch dueloch na Liptove sa séria za stavu 1:1 presťahovala do Michaloviec. Tie sú v domácom prostredí nesmierne silné a hostí z Liptova čakala vopred ťažká úloha. V úvodnom dejstve gól nepadol, no už po štyroch minútach prostrednej časti viedli domáci zásluhou Banovského a Luchnikova 2:0. Hosťujúci Lištiak znížil na 1:2, no to bolo zo strany Liptovského Mikuláša všetko. Michalovčania vyhrali nakoniec 4:1 a dostali sa ku dvom mečbalom.

Ten prvý môžu využiť už dnes na svojom ľade. Mikulášania budú musieť utiecť hrobárovi z lopaty s vidinou rozhodujúceho zápasu na ich štadióne pred zrakmi svojich priaznivcov. Rozhodne nás čaká veľmi zaujímavý zápas, ktorý sa nezaobíde ani bez patričných emócií.

To, či sa Michalovce budú tešiť z postupu sa môžete dozvedieť aj vďaka nášmu prenosu, ktorý Vám bude prinášať najčerstvejšie informácie o góloch či vylúčeniach.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

HK DUKLA Ingema Michalovce – HK 32 Liptovský Mikuláš

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 35. J. Sukeľ (Lichanec, Uram)

HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Kubát, Ďurák, Hančák, L. Hopkovič, Shangin, Voronov, Urban, Schnelly – Banovský, Klouda, Faith – Čížek, Drotár, M. Segľa – Fedorko, Salnikov, Luchnikov – Hinďoš, Huňady, Bašič. Tréner: Š. Tóth.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Pravda – Mezovský, Šiška, Nádašdi, Burzala, Gula, Krčula, Kadlubiak, Oravec – Jabrocký, Kuric, Cibuľa – Uram, Lichanec, J. Sukeľ – Lištiak, Piatka, Laco – Brezniak, Oško, Bartík. Tréner: R. Spišák.

Rozhodčí: Kalina – Bogdaň, Riš

Průběh zápasu
1. třetina
10:52
13:56
Po 1. třetině
2. třetina
29:32
34:30
37:25
Po 2. třetině
3. třetina
43:19
44:44
Konec