Menu

Hokej

NHL

Colorado Avalanche – Minnesota Wild

2:1

po prodl. (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)

08.12.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 2.64 3.5 2.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání

1. Semjon Varlamov (COL) 20 zák., 1 gól, 95,0%
2. John Mitchell (COL) 1+0
3. Tyson Barrie (COL) 1+1 (06:07:16)
Ihned po vhazování mohl ukončit prodloužení kapitán Gabriel Landeskog, který přečíslení dva na jednoho nakonec zakončil sám a po zamíchání s pukem u levé tyče chtěl zamířit mezi betony Darcyho Kuempera, ten ale včas zavřel vrátka. Na opačné straně vzápětí nabral na levém křídle rychlost Ryan Suter a v těsné blízkosti brány se snažil zamířit do bližšího levého horního rohu, jenže bránu těsně přestřelil. Wild se ještě dostali do jedné šance, Semjon Varlamov ale střelu směřující přesně do pravého horního rohu dokázal lapačkou vyrazit a po jeho senzačním zákroku přišel na opačné straně rozhodující gól. John Mitchell si z pravé strany vybruslil mezi kruhy pro vhazování a krásnou střelou zamířil přesně k pravé tyči. Konečný výsledek. Colorado Avalanche 2 Minnesota Wild 1 po prodloužení.

Konec zápasu.

63:39

63:39 John MITCHELL - 2:1p

63:35

Colorado právě vstřelilo branku!
JOHN MITCHELL střílí gól a nádhernou střelou v prodloužení rozhoduje o vítězství Colorada Avalanche!! John Mitchell si z pravé strany sjel mezi kruhy pro vhazování a po zamíchání s pukem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Matt Duchane, Tyson Barrie.

63:11

Semjon Varlamov předvedl úžasný zákrok a lapačkou puk směřující přesně do pravého horního roku dokázal vyrazit!

62:36

Nathan McKinnon tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Semjon Varlamov byl ale připraven a po dobrém zákroku rychle rozehrál.

62:19

Marco Scandella počkal za bránou, až jeho spoluhráči vystřídají.

61:36

Francois Beauchemin si připsal úžasný defenzivní zákrok, když zastavil přečíslení Wild dva na jednoho.

61:15

Matt Duchene stáhl puk rukavicí ze vzduchu na led a poté na pravém křídle napřáhl ke střele, po které si Darcy Kuemper připsal další úspěšný zákrok.

60:31

Ryan Suter na opačné straně nabral rychlost a z blízkosti se snažil puk umístit do levého horního rohu, těsně ale bránu přestřelil!

60:11

Colorado Avalanche se ihned po vhazování dostalo do přečíslení dva na jednoho, kapitán Gabriel Landeskog to vzal nakonec na sebe a místo přihrávky zvolil kličky a střelu, se kterou si Darcy Kuemper u své pravé tyče poradil!

60:01

Začalo prodloužení.
Jason Pominville mohl krátce po začátku třetí třetiny vyrovnat, jeho střelu po ledě z pravého kruhu pro vhazování ale dokázal Semjon Varlamov pravým betonem vyrazit. Wild se ale nakonec podařilo vyrovnat, když velký důraz před bránou předvedl Zach Parise a jeho třetí dorážka v rychlém sledu zamířila mezi betony Semjona Varlamova do sítě. Skóre po 60 minutách. Colorado Avalanche 1 Minnesota Wild 1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

Tipovat můžete do začátku prodloužení.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:59

Nick Holden vypálil ještě od modré čáry, jeho střela letící těsně nad ledem ale zamířila vedle pravé tyče a před námi je prodloužení!

Colorado Avalanche – Minnesota Wild

2:1

po prodl. (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Barrie (Soderberg, Comeau), 64. Mitchell (Duchane, Barrie) – 54. Parise (Granlund, Pominville)

Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Gromley, Guenin – Holden, Barrie – Beauchemin, Johnson – McLeod (A), Wagner, Skille – Martinsen, Soderberg, Comeau – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Landeskog (C), MacKinnon, Duchene.

Minnesota Wild: Kuemper (Backstrom) – Prosser, Dumba – Scandella, Brodin – Suter (A), Spurgeon – Porter, Haula, Carter – Vanek, Coyle, Fontaine – Zucker, Koivu (C), NIederreiter – Parise (A), Granlund, Pominville.

Rozhodčí: Eric Furlatt, Kevin Pollock – Brian Mach, Tim Nowak

Průběh zápasu
1. třetina
16:46
Po 1. třetině
2. třetina
24:13
30:50
30:50
30:50
Po 2. třetině
3. třetina
53:51
Po 3. třetině
Prodloužení
63:35
po prodl.