Menu

Hokej

NHL

Edmonton Oilers – Boston Bruins

3:2

po s.n. (1:0) (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

03.12.2015, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 3.06 3.7 2.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

64:38

Leon Draisaitl mohl u pravé tyče dorážet puk po odrazu od mantinelu do prázdné brány, jenže ho nedokázal zasáhnout!

63:54

Matt Beleskey (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.

63:44

Colin Miller vypálil a Anders Nilsson jeho střelu z pravého křídla maskou vyrazil! Matt Beleskey se poté snažil dorážet, ale ani on Anderse Nilssona propálit nedokázal.

61:55

Matt Beleskey mohl rozhodnout, když z blízkosti mířil do pravého horního rohu, Anders Nilsson ale dokázal jeho střelu vyrazit! Skvělý zákrok.

57:09

Boston Bruins si vytvořil slušnou šanci, ale těsně před bránou se mu procedit puk do brány nepodařilo. Anders Nilsson předvedl skvělý zákrok a zalehl puk!

Zdeno CHÁRA - 2:2

56:39

Bruins právě vstřelili branku!
ZDENO CHÁRA se prosazuje a Boston Bruins stejně jako v závěru druhé třetiny i nyní smazává náskok Edmontonu Oilers!! Loui Eriksson vyhrál souboj s Andrejem Sekerou a poté puk vrátil za bránu Davidu Krejčímu, který před bránu našel volného Zdeno Cháru, který uklidil puk do prázdné brány a zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: David Krejčí, Loui Eriksson.

52:12

Brad Marchard mohl vstřelit gól v oslabení, když nebezpečně vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování poté, co se skvěle protáhl kolem obránce na pravém křídle, jeho následnou střelu Anders Nilsson ale zneškodnil a rozehrál!

51:10

Matt Beleskey (BOS) dostal menší trest, 2 minuty držení.

Matt HENDRICKS - 2:1

49:22

Edmonton právě vstřelil branku!
MATT HENDRICKS vrací skvělou tečí Edmontonu Oilers zpět ztracení vedení!! Mark Letestu nahodil puk z levého křídla na bránu a Matt Hendricks ho jemným dotykem usměrnil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Mark Letestu, Lauri Korpikoski.

45:40

Eric Gryba (EDM) dostal menší trest, 2 minuty úder loktem.

45:21

Tuukka Rask vyrazil střelu Edmontonu od modré čáry pouze před sebe a Luke Gazdic se natahoval po dorážce, brankář Bostonu ale předvedl další dobrý zákrok a puk ukryl pod lapačkou!

39:35

Jimmy Hayes (BOS) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.

Torey KRUG - 1:1

38:27

Bruins právě vstřelili branku!
TOREY KRUG vyrovnává v závěru druhé třetiny na 1:1!! Torey Krug z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která se od hole Andreje Sekery odrazila k levé tyči. Brankář Anders Nilsson byl proti tečované střele bezmocný. Asistence: Patrice Bergeron, Adam McQuaid.

34:56

David Krejčí přihrál do levého kruhu Louimu Erikssonovi, který se snažil zamířit do levého horního rohu, jeho pokus ovšem zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Tuukka Rask.

32:13

Loui Eriksson (BOS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

30:39

Boston Bruins napřáhl od modré čáry k další nebezpečné střele, která tentokrát orazítkovala levou tyč!

Mark LETESTU - 1:0

30:23

Edmonton právě vstřelil branku!
MARK LETESTU střílí po nádherné kombinaci gól do prázdné brány a v oslabení posílá Edmonton Oilers do vedení!! Andrej Sekera vybojoval puk ve středním pásmu a Oilers se poté dostali do přečíslení dva na jednoho. Mark Letestu si vyměnil puk s Mattem Hendricksem, který mu přihrávku vrátil, a střelou po ledě ho uklidil do prázdné brány. Asistence: Matt Hendricks, Andrej Sekera.

29:37

Torey Krug napřáhl od modré čáry ke krásné diagonální střele, která směřovala do vzdálenějšího horní rohu a nakonec orazítkovala pravou tyč!

28:47

Eric Gryba (EDM) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.

24:37

Taylor Hall dokázal přebruslit dva hráče Bruins a poté se řítil sám na bránu, jenže Tuukka Rask ho v leže dokázal vychytat a následná dorážka Jordana Eberleho skončila nepochopitelně místo prázdné brány těsně vedle pravé tyče!

22:40

Joonas Kemppainen se dostal po zákroku Anderse Nilssona u pravé tyče ke třem dorážkám, ani po jedné z nich ale puk za záda brankáře Oilers propasírovat nedokázal!

20:18

Andrej Sekera napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která zamířila těsně vedle pravé tyče!

18:24

Patrice Bergeron (BOS) dostal menší trest, 2 minuty sekání.

14:10

Jordan Eberle se na opačné straně ocitl ve slibné šanci, Tuukka Rask ale jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil a následná dorážka Oilers zamířila mimo!

13:39

Matt Beleskey se ocitl v obrovské šanci a z prostoru mezi kruhy pro vhazování pálil přesně do pravého horní rohu, Anders Nilsson ale předvedl fantastický zákrok a ukryl puk v lapačce!

10:38

David Krejčí našel u levé tyče pěknou přihrávkou Matta Beleskeyho, který se pokusil zakončit bekhendem, Anders Nilsson byl ale opět připraven a jeho střelu vyrážečkou vyrazil do rohu kluziště! Skvělý zákrok.

07:11

Matt Beleskey si sjel z levého křídla před bránu a poté se snažil zamířit přesně do levého horního rohu, Anders Nilsson ale předvedl skvělý zákrok a jeho střelu vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!

06:37

Zdeno Chára po druhé v zápase napřáhl z levého křídla ke tvrdé ráně a opět nadělal Andersu Nilssonovi práci. Brankář Oilers ale puk dokázal udržet a po jeho zákroku následuje první reklamní přestávka.

03:05

Frank Vatrano nebezpečně vypálil od modré čáry a Anders Nilsson měl co dělat, aby puk levým betonem vyrazil mimo tři tyče!

Edmonton Oilers – Boston Bruins

3:2

po s.n. (1:0) (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 31. Letestu (Hendricks, Sekera), 50. Hendricks (Letestu, Korpikoski) – 39. Krug (Bergeron, McQuaid), 57. Chára (Krejčí, Eriksson)

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Hendricks (EDM)
0:0   Bergeron (BOS)
2. série:
1:0   Eberle (EDM)
1:0   Marchand (BOS)
3. série:
1:0   Letestu (EDM)
1:0   Krejčí (BOS)

Edmonton Oilers: Nilsson (Talbot) – Gryba, Schultz – Klefbom, Fayne – Nurse, Sekera – Gazdic, Lander, Khaira – Hendricks, Korpikoski, Klinkhammer – Parinen, Nugent-Hopkins (A), Purcell – Hall (A), Draisaitl, Eberle (A).

Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Krug, McQuaid – Seidenberg, C. Miller – Chára (C), Trotman – Rinaldo, Kepppainen, Connolly – Spooner, Ferraro, Hayes – Beleskey, Krejčí (A), Eriksson – Marchand, Bergeron (A), Vatrano.

Rozhodčí: Brad Meier, Graham Skilliter – Mike Cvik, Trent Knorr

Průběh zápasu
1. třetina
18:24
Po 1. třetině
2. třetina
28:47
30:23
32:13
38:27
39:35
Po 2. třetině
3. třetina
45:40
49:22
51:10
56:39
Po 3. třetině
Prodloužení
63:54
před nájezdy
Samostatné nájezdy
po s.n.