Menu

Hokej

Příprava NHL

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

27.09.2015, 02:30 • United Center, Chicago • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.14 3.75 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tři hvězdy utkání

Patrick Kane (CHI) (1 + 0)
Marián Hossa (CHI) (1 + 1)
Corey Crawford (CHI) (21 zásahů) (05:11:35)
Ode mě je to pro dnešek vše. Viděli jsme pěknou hokejovou podívanou týmů Západní konference, celkem čtyři branky a k tomu zkušební prodloužení ve třech proti třem. Přeji hezkou neděli.

Troy Brouwer (STL) rozhodl zkušební prodloužení přesně po jedné minutě hracího času.
Více už se toho v dnešním utkání nestane. Dlouho vyrovnanou bitvu Chicaga a St. Louis Blues nakonec lépe zvládli domácí, kteří o svém vítězství rozhodli ve třetí periodě. My se ale ještě za malý moment do haly vrátíme, týmy si vyzkoušejí novinku v podobě prodloužení tři na tři, ta už nebude v závislosti na výsledku zápasu.

Konec zápasu.

59:03

Začala poslední minuta třetí třetiny, pravděpodobně také celého utkání. Hawks jsou s kotoučem v útočné třetině a snaží se jej podržet na hokejkách.

KEITH - 3:1

57:58

Chicago právě vstřelilo branku!
Domácí Blackhawks ještě zvyšují svůj náskok, když se na modré čáře nádherně a především tvrdě napřáhl DUNCAN KEITH, jenž prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Je z toho využitá početní výhoda a hlavně radost domácího publika. Dvě minuty před koncem základní hrací doby tedy Chicago navyšuje rozdíl na náskok dvou gólů a zbytek třetí třetiny může odehrát s klidem na srdci. Asistence: Brent Seabrook, Marián Hossa.

57:25

Už hrají domácí přesilovku v pěti proti čtyřem, získávají pro sebe pásmo.

56:37

Na trestnou lavici míří z řad Blues Jay Bouwmeester (STL), takže to jsou další komplikace pro hostující družinu. Za několik okamžiků začně zkrácená domácí přesilovka.

KANE - 2:1

55:42

Chicago právě vstřelilo branku!
Dost možná jsme právě viděli rozhodující branku zápasu! Individuální akce, kterou předvedl šikovný hokejista Chicaga a jeden z klíčových hráčů mužstva PATRICK KANE. Pohotový forvard nabral kotouč ve středním pásmu, rozjel se směrem k Allenovi a bez váhání a pohotově mu poslal puk do sítě. Blues už nemají moc času na to, aby s výsledkem něco udělali. Pohledná branka. Asistence: Niklas Hjalmarsson.

55:06

Počet hráčů na ledě se srováná, hlavní rozhodčí si totiž všiml faulu Brenta Seabrooka (CHI), ten tedy musí jít pykat za katr trest za hákování.

55:03

Marián Hossa si sjel blízko k brance Allena, aby mohl převzít přihrávku od Keitha. Ale na druhé straně má starosti také gólman Hawks.

54:21

Hawks nejdříve dobře rozehráli celou akci hned po vhazování, ale následně jeden z domácích obránců zaváhal na modré čáře a ztratil kotouče. Málem šance pro Blues v oslabení.

54:08

Bude se vylučovat. Dvě minuty za hrubost si vykoledoval hostující hokejista Troy Brouwer (STL), je tu tedy v závěru základní hrací doby dobrá šance pro Chicago, jak se dostat do vedení o jednu branku.

54:08

Až nyní zní halou hvizd rozhodčího. Od modré čáry napálil kotouč dobrou ranou Schilling, ale Jake Allen v pohodě tasil lapačku a přerušil hru. Pokračujeme po krátké komerční pauze.

53:20

Butler zavezl kotouč alespoň na modro útočnou čáru, tam si jej ovšem opět převzal Anisimov, který nahodil alespoň zpátky do prostřední části pole.

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Hossa (Toews, Keith), 56. Kane (Hjalmarsson), 58. Keith (Seabrook, Hossa) – 19. Edmundson (Rattie, Backes)

Chicago Blackhawks: Crawford (Leighton) – Keith, Hjalmarsson, Seabrook, Schilling, van Riemsdyk, Višňovský – Anisimov, Toews, Garbutt, Bickell, Hartmann, Baun, Hinostroza, Mashinter, Shaw, Kero, Hossa, Kane

St. Louis Blues: Allen (Copley) – Gunnarson, Bouwmeester, Butler, Lindbohm, Parayko, Edmundson – Ott, Fabri, Rattie, Jaškin, Brodziak, Brouwer, Upshall, Backes, Welsh, Barbašev, Päajarvi, Gomez

Rozhodčí: Luxmore, O'Rourke – Cherrey, Gibbons

Diváci: 20 813

Průběh zápasu
1. třetina
17:29
18:55
Po 1. třetině
2. třetina
23:56
26:50
27:06
35:08
37:27
Po 2. třetině
3. třetina
54:08
55:06
55:42
56:37
57:58
Konec