Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

31.05.2015, 20:45 • Luigi Ferraris, Janov • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.5 4.55 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Silvestre VARELA - 2:2

88

Parma právě vstřelila branku!
Parma opět srovnává stav zápasu, nechce se se Serii A loučit porážkou. Po rohovém kopu se míč dostal kousek za vápno, kde si na něj počkal SILVESTRE VARELA a pohlednou ránou k pravé tyči propáli lvše, co mu stálo v cestě.

86

Poslední střídání dnešního duelu. Alfred Duncan odchází ze hřiště, podal dobrý výkon, nahrál na gól. Poslední minuty dnešního duelu v sampdorijském dresu místo něj odehraje Angelo Palombo.

82

Třetí a poslední střídání hostí v tomto mači. Záložník José Mauri jde z placu, místo něj si zahraje McDonald Mariga.

Lorenzo De Silvestri - 2:1

79

Sampdoria právě vstřelila branku!
S góly se nám nyní roztrhnul pytel. Po rohu z levé strany putoval míč k Sorianovi, jenž hlavičkou orazítkoval břevno. Od něj se balon odrazil na zadní tyč, kde byl Duncan. Ten si jej zpracoval a poslal jej po zemi zpět do ohně. Eto'o jemně tečoval míč k LORENZU DE SILVESTRIM, jenž z hranice penaltového puntíku propálil gólmana Iacobucciho. Asistence: Samuel Eto'o.

78

Žlutou kartu dostává Cristóbal Jorquera (Parma FC).

76

Domácí podruhé střídají, když ze hřiště odchází Luis Muriel, jenž dnes nebyl příliš vidět. Na posledních 15 minut jej nahradí Gonzalo Bergessio.

Raffaele PALLADINO - 1:1

74

Parma právě vstřelila branku!
No vida, Parma se po delším čase, konkrétně po třech zápasech, prosazuje také venku. A že tedy RAFFAELE PALLADINO střílí gól jedna radost. Naběhl si na dlouhý centr Gobbiho, následně si pohrál s jedním obráncem na hranici vápna, poté s druhým ve vápně, když si posunul míč kličkou doleva a ve finále se trefil s přispěním Romagnoliho nad bezmocného Viviana. Asistence: Massimo Gobbi.

72

Dosti neobvylké střídání v dresu FC Parmy. Z placu odchází Antonio Mirante, kterého nahrazuje na posledních zhruba dvacet minut Alessandro Iacobucci.

70

Obiang zkusil přímou střelu. Ta byla ztlumena hlavičkou jednoho z beků hostí, čímž míč propadl na vápno k Sorianovi, jenž se doslova ukličkoval a balon ztratil.

68

Proč si nevystřelit, když to může být minimálně na rok v první lize naposledy. Bek Feddal to zkusil zhruba z pětadvaceti metrů a míč zamířil jen těsně vedle levé tyče Viviana.

57

První střídání vidíme také v dresu sestoupivší a zadlužené Parmy. Andi Lila jde z placu a jeho místo zaujme Abdelkader Ghezzal.

Alessio ROMAGNOLI - 1:0

53

Sampdoria právě vstřelila branku!
Parma po centru Obianga nedokázala dostat míč daleko od vápna. Z pravé strany odcentroval do vápna Duncan, který našel přesně prostor, kde byl Soriano s ALESSIEM ROMAGNOLIM, který přeskočil beka a krkolomě se trefil do levého dolního rohu svatyně. Asistence: Alfred Duncan.

46

Domácí družina o poločase jednou vystřídala. Afiyie Acquaha nahradil Joaquin Correa.

32

Tři velké šance Parmy během minuty! Krátce po skvělém zákroku Viviana se míč dostal pět metrů za vápno k José Maurimu, jenž z první napálil neskutečnou pumelici do břevna! Branka se málem vychýlila ze své konstrukce.

32

Poslední tým tabulky je v tuto chvíli jasně lepší. Po centru tentokrát z pravé strany, který posílal do vápna Cassani, hlavíčkoval zblízka znovu Nocerino jen do míst, kam se přemísťoval Viviano, jenž fantastickým reflexem vyrazil tuto hlavičku.

31

No to byla šance! Po krásném centru Gobbiho do vápna si našel pozici k hlavičce Antonio Nocerino, jenž však z hranice penalty míří vysoko nad!

Pumelice Nocerina

15

Nocerino získal kousek za vápnem míč a jak se říká – když nevíš co s míčem, vystřel. Že by to byla nepovedená rána hostujícího ofenzivního záložníka/útočníka, to se rozhodně říci nedá. Pumelice ze třiceti metrů prošla těsně vedle pravé tyče Vivianiho svatyně.

10

Jedna z největších hvězd domácích, Samuel Eto'o, využil nedorozumění v obraně Parmy a z velkého čtverce vystřelil z první po zemi k pravé tyči, kam skočil Mirante a zachránil svůj tým.

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Romagnoli (Duncan), 79. De Silvestri (Eto'o) – 74. Palladino (Gobbi), 88. Varela

Karty:   78. Jorquera (PRM)

UC Sampdoria: Viviano – De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini – Duncan (86. Palombo), Obiang, Acquah (46. Correa) – Soriano – Eto'o, Muriel (76. Bergessio).
Náhradníci: Romero – Muñoz, Wszolek, Okaka, Cacciatore, Palombo, Correa, Bergessio, Coda, Rizzo, Dordević, Marchionni.

Parma Calcio 1913: Mirante (72. Iacobucci) – Cassani, Feddal, Lucarelli (C), Gobbi – Lila (57. Ghezzal), Mauri (82. Mariga), Jorquera, Nocerino, Varela – Palladino.
Náhradníci: Bertozzi, Iacobucci – Coda, Mendes, Haraslín, Costa, Broh, Prestia, Galloppa, Mariga, M. Esposito, Ghezzal.

Rozhodčí: Davide Massa