Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

31.05.2015, 20:45 • Luigi Ferraris, Janov • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.5 4.55 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Silvestre VARELA - 2:2

88

Parma právě vstřelila branku!
Parma opět srovnává stav zápasu, nechce se se Serii A loučit porážkou. Po rohovém kopu se míč dostal kousek za vápno, kde si na něj počkal SILVESTRE VARELA a pohlednou ránou k pravé tyči propáli lvše, co mu stálo v cestě.

Lorenzo De Silvestri - 2:1

79

Sampdoria právě vstřelila branku!
S góly se nám nyní roztrhnul pytel. Po rohu z levé strany putoval míč k Sorianovi, jenž hlavičkou orazítkoval břevno. Od něj se balon odrazil na zadní tyč, kde byl Duncan. Ten si jej zpracoval a poslal jej po zemi zpět do ohně. Eto'o jemně tečoval míč k LORENZU DE SILVESTRIM, jenž z hranice penaltového puntíku propálil gólmana Iacobucciho. Asistence: Samuel Eto'o.

Raffaele PALLADINO - 1:1

74

Parma právě vstřelila branku!
No vida, Parma se po delším čase, konkrétně po třech zápasech, prosazuje také venku. A že tedy RAFFAELE PALLADINO střílí gól jedna radost. Naběhl si na dlouhý centr Gobbiho, následně si pohrál s jedním obráncem na hranici vápna, poté s druhým ve vápně, když si posunul míč kličkou doleva a ve finále se trefil s přispěním Romagnoliho nad bezmocného Viviana. Asistence: Massimo Gobbi.

Alessio ROMAGNOLI - 1:0

53

Sampdoria právě vstřelila branku!
Parma po centru Obianga nedokázala dostat míč daleko od vápna. Z pravé strany odcentroval do vápna Duncan, který našel přesně prostor, kde byl Soriano s ALESSIEM ROMAGNOLIM, který přeskočil beka a krkolomě se trefil do levého dolního rohu svatyně. Asistence: Alfred Duncan.

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Romagnoli (Duncan), 79. De Silvestri (Eto'o) – 74. Palladino (Gobbi), 88. Varela

Karty:   78. Jorquera (PRM)

UC Sampdoria: Viviano – De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini – Duncan (86. Palombo), Obiang, Acquah (46. Correa) – Soriano – Eto'o, Muriel (76. Bergessio).
Náhradníci: Romero – Muñoz, Wszolek, Okaka, Cacciatore, Palombo, Correa, Bergessio, Coda, Rizzo, Dordević, Marchionni.

Parma Calcio 1913: Mirante (72. Iacobucci) – Cassani, Feddal, Lucarelli (C), Gobbi – Lila (57. Ghezzal), Mauri (82. Mariga), Jorquera, Nocerino, Varela – Palladino.
Náhradníci: Bertozzi, Iacobucci – Coda, Mendes, Haraslín, Costa, Broh, Prestia, Galloppa, Mariga, M. Esposito, Ghezzal.

Rozhodčí: Davide Massa