Menu

Fotbal

Juniorská liga

FC Viktoria Plzeň – Bohemians Praha 1905

3:1

konec (2:1)

03.05.2015, 11:30 • Luční ul., Plzeň • Marek Kratochvíl (@marekratochvil)

88

Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Václav Kule, přichází Tomáš Skála.
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Patrik Denk.

86

Plzeň právě vstřelila branku!
Už je to o dvě branky a hosté to budou mít hodně těžké, pokud chtějí s dnešním utkáním ještě něco udělat. JAN CHRAMOSTA si naběhl na výbornou přihrávku Hradeckého, využil své rychlosti a obešel jak obránce, tak brankáře Dočekala, který mu vyrazil naproti.

84

Dočekal teď podcenil rozehrávku, výkopem nastřelil jen napadajícího Tecla a balon se odrazil k volnému Chramostovi. Jeho lob ale z brankové čáry dokázal odklidit pozorný Krch.

77

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Marek Koštíř, přichází Miroslav Šum.

73

Hradecký měl na hlavě pojistku na plzeňské vedení. Ocitl se úplně sám uprostřed vápna Bohemky, v ideální střelecké pozici ale nedokázal přesně zamířit a hlavičkou minul.

64

Hejda teď zatáhl za záchrannou brzdu, tedy za dres unikajícího Koštíře.

62

Se standardní situací ale Západočeši nenaložili vůbec dobře, ztratili balon a hosté šli do protiútoku snad ve čtyřech proti jedinému obránci. Bratanovič zakončoval celý únik tváří v tvář Šimanovi, kterého se pokusil podstřelit, plzeňský gólman ale vytáhl vynikající zákrok!

61

Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jakub Káš, přichází Daniel Kubec.

52

Teď pro změnu fauloval Tecl Žaloudka. Mezi oběma hráči ale přeskočilo ještě něco ostřejšího, protože se po rutinním zákroku strhla docela zajímavá strkanice a vypadalo to, že možná dojde i na pěsti. Nakonec ale vše končí v klidu. Oba hráči dostávají žlutou kartu.

43

Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté před pauzou snižují na rozdíl jediné branky! Košata odcentroval z levé strany na bližší tyč, balon prodlužoval Káš a na zadní tyči vyplul úplně osamocený ELVIS BRATANOVIČ. Ten už neměl s hlavičkou do odkryté části branky větší potíže a korunoval tak svůj povedený výkon v první půli brankou.

40

Chramostovu dělovku teď v cestě do branky zastavila ruka Krcha. Rozhodčí ale argumentuje tím, že šlo o nastřelení a nechává kopat od rohového praporku.

17

Plzeň právě vstřelila branku!
JAN CHRAMOSTA se postavil k balonu a přesnou nízkou střelou na pravou tyč překonal Dočekala. Ten zřejmě neviděl přes širokou zeď, kterou Plzeňané o pořádný kus sami prodloužili.

16

Žlutou kartu dostává Michal Hubínek (Bohemians Praha 1905).

12

Elvis Bratanovič je zatím na hřišti suverénní! Pod tlakem dokázal udržet balon a rozehrát útok, který sám zakončoval. Balon letěl od břevna do země a znovu do tyče, poté se odrazil zpět do hřiště. Hráči Bohemians už zvedali ruce nad hlavu, rozhodčí ale nechávají hru pokračovat. Těžko říct, jestli míč spadl za brankovou čáru nebo ne.

6

Plzeň právě vstřelila branku!
A je to 1:0! STANISLAV TECL si naběhl do vápna a bez větších potíží zasunul balon do branky po dobré křižné přihrávce od Rumla.

3

Po průniku Mlynaříka až do pokutového území měl na noze první branku Ruml, byl ale příliš blízko u brankáře Dočekala a nedokázal jej prostřelit.

FC Viktoria Plzeň – Bohemians Praha 1905

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 6. Tecl, 17. Chramosta, 86. Chramosta – 43. Bratanovič

Karty:   52. Tecl (PLZ), 64. M. Hejda (PLZ) – 16. Hubínek (BOH), 52. Žaloudek (BOH)

FC Viktoria Plzeň: Šiman – Šíša, Čihák (C), Hradecký, Baránek, Kule (88. Skála), M. Hejda (88. Denk), Mlynařík, Ruml, Tecl, Chramosta
Náhradníci: Juraši – Skála, Denk

Bohemians Praha 1905: Dočekal – Žaloudek (C), Košata, Pechr, Káš (61. Kubec), Koštíř (77. Šum), Hubínek, Havel, Bratanovič, Gajič, Krch
Náhradníci: Šrámek – Šum, Kubec

Rozhodčí: Kožár – Hock, Šlapák