Menu

Fotbal

Italská Serie A

AS Řím – Janov CFC

2:0

konec (1:0)

03.05.2015, 12:30 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Petr Král

Tipsport: 1.53 4.2 6.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

65

Aktivní Torosidis upadl v pokutovém území, ale sudí Damato penaltu neodpískal a navíc domácího obránce ocenil za jeho filmování žlutou kartou.

62

Hned po svém příchodu ukázal Iturbe, jak je rychlým hráčem. To si mohl ověřit především Izzo, který Iturbeho nestíhal, a tak jej musel stáhnout za dres.

56

Rozhodčímu došla trpělivost a jakoby teď každý faul ocenil žlutou kartou. Dalším napomínaným hráčem je na straně Janova Laxalt.

54

Další žlutá karta pro domácí. Tentokrát to se svým důrazem přehnal Ibarbo.

51

Manolas šel do skluzu velmi naivně, a tak nakonec místo míče trefil Niangovy nohy. Bez debat tedy přišla žlutá karta pro domácího stopera.

32

Rincón poslal k zemi De Rossiho a tady už to rozhodčí Damato nemohl přejít pouze domluvou. Rincón je tak prvním držitelem žluté karty v dnešním utkání.

AS Řím – Janov CFC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 35. Doumbia, 90+3. Florenzi

Karty:   51. Manolas (ASR), 54. Ibarbo (ASR), 65. Torosidis (ASR) – 32. Rincón (JAN), 56. Laxalt (JAN), 62. Izzo (JAN)

AS Řím: De Sanctis – Florenzi, Manolas, Astori, Torosidis – Pjanić (72. Yanga-Mbiwa), De Rossi (C), Nainggolan – Gervinho, Doumbia (60. Iturbe), Ibarbo (87. Holebas).
Náhradníci: Skorupski – Yanga-Mbiwa, Cole, Iturbe, Ljajić, Totti, Holebas, Paredes, Uçan, Balzaretti, Pellegrini, Verde.

Janov CFC: Perin (C) – Roncaglia, De Maio, Izzo, També (46. Falqué) – Rincón, Bertolacci (73. Costa), Kucka – Laxalt (59. Lestienne), Niang, Bergdich.
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – Lestienne, Pavoletti, Costa, Edenilson, Borriello, Falqué, Mandragora.

Rozhodčí: Damato – Faverani, Marzaloni