Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Vancouver Canucks

2:3

konec (2:1, 0:1, 0:1)

08.03.2015, 04:00 • SAP Center, San Jose • Martin Schwarz (@MartinSmuci)

Tipsport: 2.07 3.8 3.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:51

Naděje San Jose jsou pravděpodobně pryč. Domácí mužstvo inkasuje trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Ve stejném čase si ještě Žraloci vybírají oddechový čas.

58:14

Branka San Jose Sharks je prázdná, domácí riskují a zkoušejí hru v šesti mužích na ledové ploše.

55:22

Ve stejném čase si Vancouver Canucks berou oddechový čas.

47:05

Smůla Tomáše Hertla v posledních dnech pokračuje. Už se hala pomalu radovala, stejně jako český útočník. Jenže puk skončil po odrazu od tyčky pouze ve výstroji Lacka.

46:31

Thornton s Muellerem si rychle předávali puk, ještě s nimi na brankové čáře hrozil Melker Karlsson. Ale žádné trable pro Canucks, puk v brance nakonec neskončil.

VRBATA - 2:3

45:21

Vancouver právě vstřelil branku!
Otočení skóre je na světě. Sharks sice vedli po první třetině rozdílem jedné branky, ale teď už je vyšší cifra na straně jejich soupeře. Canucks výborně sehráli situaci hned po vhazování, po Niemiho levé ruce zůstal úplně osamocený RADIM VRBATA. Český hokejista dnes podruhé trefuje branku San Jose Sharks a střílí velice stěžejní puk pro své barvy. Gólman Sharks už neměl moc šancí, Vrbata si dostatečně zpracoval puk před svým zakončením. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.

45:13

Oslabení si zahraje San Jose, obránce Brent Burns (SJS) zahrál proti soupeři vysokou hokejkou a musí jít sedět za katr.

45:01

Bren Burns nádherně přenechal Thorntonovi do mezikruží, druhý jmenovaný na poslední chvíli trefil jen betony brankáře Lacka.

43:34

Vylučuje se na obou stranách barikády. Domácí Melker Karlsson (SJS) dostává od rozhodčího dvě minuty za hrubost, stejný výměr a za stejný prohřešek inkasuje i hostující Nick Bonino (VAN).

41:03

Hosté ještě zůstali chvíli v blízkosti domácího zařízení, ale to už hráli Sharks také dopředu. U branky Lacka zvedal ruce nad hlavu Tommy Wingels, jenže rozhodčí popírá platnost gólu.

HORVAT - 2:2

36:24

Vancouver právě vstřelil branku!
Doposud branky ve druhé třetině nepadaly, ale přeci jen se minimálně jedné dočkáme. Kosatky v druhé polovině prostřední dvacetiminutovky ukazovaly, že se budou chtít protlačit do branky. A krásnou ukázkou takového stylu hry byl i vyrovnávací gól v jejich podání. BO HORVAT unikl po pravém mantinelu, aby následně v rychlosti zavěsil kotouč za Anttiho Niemiho. Vypadá to, že nás čeká zajímavá třetí perioda. Bez asistence.

31:47

Těsně před komerční přestávkou ještě menší šarvátka kolem branky, bude se po ní udělovat jeden trest. Mirco Mueller (SJS) dostává od arbitra dvě minuty za hrubost.

29:30

Patrick Marleau už pomalu zvedal ruce nad hlavu, protože právě neproměnil stoprocentní šanci. Zasunoval kotouč do odkryté klece po ledě, ale z nepochopitelných důvodů nakonec minul.

26:47

Výborný obraný zákrok Brendena Dillona, pak přišel faul z hostující strany. Hokejista Vancouver Canucks Alexander Burrows (VAN) musí jít sedět na dvě minuty za sekání.

22:53

Tommy Wingels a Logan Couture dnes znovu v akci před brankou, Couture se snažil bekhendem přizvednout puk do hostující sítě. Ale jen těsně přestřelil.

VRBATA - 2:1

19:22

Vancouver právě vstřelil branku!
Důležitá branka pro kanadský klub v poslední minutě první třetiny. Už se zdálo, že z takové situace nemůže pramenit žádný problém pro tým brankáře Anttiho Niemiho. Ale šikovnost a trpělivost na domácím brankovišti předvedl český útočník RADIM VRBATA, který dopravil kus černé pryže za finského gólmana kostrbatým způsobem. Ale branka pochopitelně platí, už je to zase jen o gól. Obrana Sharks možná závěr úvodní dvacetiminutovky trošku podcenila. Asistence: Nick Bonino, Daniel Sedin.

18:03

Rušno o před Niemim, tam se zkoušel prosadit protlačením puku do brankoviště Dorsett. Ale domácí situaci zvládli bez inkasování.

14:36

Výborně se před branku s pukem propracoval Tommy Wingels, ten ještě následně nabízel Couturovi. Jenže druhý jmenovaný našel jen Lackovy chrániče.

THORNTON - 2:0

11:51

San Jose právě vstřelilo branku!
Jak to funguje, když se to umí! Krásná souhra během přesilové hry a je z toho domácí vedení o dvě branky. Původní střela na branku zamířila přímo do výstroje brankáře Lacka, od kterého se následně odrazila zpátky do hry. Ke smůle hokejistů Vancouveru kus černé pryže zamíříl přímo na hokejku připraveného útočníka jménem JOE THORNTON, který v pohodě poslal kotouč do více jak z poloviny odkryté svatyně. Dobrý náskok pro San Jose Sharks ještě v první periodě. Asistence: Joe Pavelski, Brent Burns.

11:07

Vyloučení také na druhé straně barikády a početní výhodu si vyzkouší mančaft z Kalifornie. Luca Sbisa (VAN) musí jít pykat dvě minuty za krosček.

09:42

Už je daleko živěji před Anttim Nemim. Šane sice skončila vyhozením puku, ale jen těsně skákal kus černé gumy po domácím brankovišti.

08:25

Oslabení pro San Jose Sharks. Tomáš Hertl (SJS) byl poslán hlavním rozhodčím do boxu trestoměřičů za vysokou hokejku. Český hráč doufá, že jeho mužstvo neinkasuje.

KARLSSON - 1:0

07:58

San Jose právě vstřelilo branku!
Skóre zápasu se nám otevírá ještě v první polovině zahajovací třetiny. Předchozí přechody do útočné třetiny ještě pro kalifornský klub ovoce nepřinesly, nyní už se ovšem SAP Center může naplno radovat. Velice rychlý přechod s pukem před brankáře Lacka a obrana Vancovuer Canucks měla spoustu starostí. Ke střele z první se následně dostal mladý šikula MELKER KARLSSON, jenž parádně trefil horní polovinu hostujícího zařízení. Sharks nyní určitě budou daleko odvážnější směrem dopředu. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Joe Thornton.

02:04

Na domácí straně dostává trest Goodrow (SJS), který inkasuje trest za rvačku a navíc dvě minuty za hrubost. Ze Žraloků sedí i Brenden Dillon (SJS), taktéž za bitku a také za dvě minuty za krosček. Z hostující strany musí jít pykat do boxu Jannik Hansen (VAN) a Derek Dorsett (VAN). John Scott (SJS) ze San Jose k tomu inkasuje ještě dvě minuty za hrubost.

02:04

Další tvrdší zákrok v podání Vancouveru, teď už si bránící muži Sharks na jednoho z hříšníků v bílém vyšlápli a je z toho větší potyčka. Tady budou padat trestné minuty za rvačky. Dillon se pustil do Hansena, pak se utvořila ještě jedna dvojička.

San Jose Sharks – Vancouver Canucks

2:3

konec (2:1, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Karlsson (Vlasic, Thornton), 12. Thornton (Pavelski, Burns) – 20. Vrbata (Bonino, Sedin), 37. Horvat, 46. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin)

San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Burns, Irwin, Mueller, Dillon – Pavelski, Thornton, Karlsson – Nieto, Couture, Marleau – Hertl, Smith, Wingels – Goodrow, Tierney, Scott

Vancouver Canucks: Lack (Markstrom) – Weber, Edler, Sbisa, Hamhuis, Clendening, Stanton – Kassian, H. Sedin, D. Sedin – Burrows, Matthias, Higgins – Vrbata, Bonino, Dorsett – Hansen, Horvat, Kenins

Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Gibbs, Cvik

Diváci: 17 562

Průběh zápasu
1. třetina
02:04
07:58
08:25
11:07
11:51
19:22
Po 1. třetině
2. třetina
26:47
31:47
36:24
Po 2. třetině
3. třetina
43:34
45:13
45:21
59:51
Konec