Menu

Hokej

MOL play-off

DVTK Jegesmedvék Miškovec – HC MIKRON Nové Zámky

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

08.03.2015, 18:00 • Tomáš Fiala sk

Dnešný zápas MOL ligy v Miškolci sa nekoná!!!

"Na dnešný zápas do Miskolcu sa necestuje. Zápas bude preložený na iný termín, alebo kontumovaný. O rozhodnutí vedenia ligy Vás budeme včas informovať. Po odporučení trénera sa sústredíme na dokončenie finále 2.HL a potom na finále MOL ligy."
Napísal prezident klubu František Sucharda, na klubovom webe. (13:38:44)
Vítam Vás pri stretnutí 1. finálového zápasu nadnárodnej MOL ligy. Budem pre Vás komentovať stretnutie medzi Miškolcom a Novými Zámkami. V krátkosti si priblížme cestu oboch mužstiev do play off.
Miškolc bol na prvom mieste v základnej časti a to znamená, že má výhodu domáceho prostredia. Prvé dve mužstvá postupovali priamo do semifinále a nehrali teda štvrťfinálové zápasy. Tie dve mužstvá boli Miškolc a Dunaujvároš. Ľadové medvede z Miškolcu narazili na Brašov v semifinále, s ktorým si poradili hladko 4:0 na zápasy a bez čo i len jediného zaváhania sa dostali do finále!
Zámky mali cestu o dosť zložitejšiu. Keďže vo štvrťfinále narazili na Újpest, s ktorým si poradili 2:1 na zápasy. V semifinále ich tak čakal druhý tím po základnej časti, Dunaujvároš. S ním síce prehrali v prvom zápase, no boli to práve bielo- zelení, ktorí vyhrali zvyšné zápasy a s celkovým skóre 4:1 na zápasy postúpili do finále, kde budú obhajovať titul z minulého roka.
Čaká nás teda určite mimoriadne zaujímavé finále, veď Zámky obhajujú titul, ale proti Miškolcu v tejto sezóne nedokázali zvíťaziť ani v jedno prípade.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

DVTK Jegesmedvék Miškovec – HC MIKRON Nové Zámky

0:0

odloženo (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online