Menu

Fotbal

Africký pohár národů

Republika Kongo – Burkina Faso

2:1

konec (0:0)

25.01.2015, 19:00 • Nuevo Estadio de Ebebiyín (Ebebiyín) • Martin Švejkar

Tipsport: 3.5 3.1 2.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

N'Guessi ONDAMA - 2:1

88

Republika Kongo právě vstřelila branku!
Obrovská chyba Mafoumbi! Brankář Burkiny Faso trestuhodně podběhl centrovaný míč a FABRICE N'GUESSI ONDAMA hlavičkoval do prázdné brány. Kongo se vrací do vedení a o postupu je nejspíš rozhodnuto.

Aristide BANCÉ - 1:1

86

Burkina Faso právě vstřelila branku!
Ouédraogo vybojoval míč, který následně potáhl po pravé straně a parádní přihrávkou za obranu našel nabíhajícího ARISTIDA BANCÉ, který zblízka překonal Sanoua a zdramatizoval závěr utkání.

Thievy BIFOUMA - 1:0

51

Republika Kongo právě vstřelila branku!
Doré si na pravé straně doběhl pro dlouhou přízemní přihrávku, která mířila do ofsajdu, čehož si však rozhodčí nevšimli a následně předložil na hranici malého vápna tutovku pro THIEVY BIFOUMU, který zblízka dopravil míč do sítě.

Republika Kongo – Burkina Faso

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Bifouma, 88. N'Guessi Ondama – 86. Bancé

Republika Kongo: Mafoumbi – Baudry, Babélé, F. N'Ganga, Magnokele – Ndinga – Bouka Moutou, Oniangué, Litsingi (89. Gandzé)– Bifouma (63. Douniama), Doré (75. N'Guessi Ondama)
Náhradníci: I. N'Ganga, Moubhio, Ganvoula, N'Guessi Ondama, Gandzé, Douniama, Massa, C. Malonga, D. Malonga, Binguila, Ndzila, Mavoungou

Burkina Faso: Sanou – Koffi, B. Koné, Yago, Gouo (59. Bancé) – Kaboré, D. Koné – AlainTraoré – Nakoulma (58. B. Traoré), A. R. Traoré (73. Ouédraogo), Pitroipa
Náhradníci: Fofana, Yedan, Rouamba, Paul Koulibaly, Guira, Bambara, Balima, Bancé, Soulama, Zongo, B. Traoré,Ouédraogo