Menu

Hokej

KHL

Medveščak Záhřeb – Amur Chabarovsk

2:5

konec (1:1, 0:3, 1:1)

02.11.2014, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • Libor Kucza (@LiborKucza), Richard Wagner (@Groundhoppik)

Tipsport: 1.5 4.5 5.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:06

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Amur pečetí své vítězství. Téměř přes celou délku ledové plochy rozsvítil červené světlo MICHAJL FIŠENKO. Bez asistence.

57:52

Tvrdou ranu z pravé strany hrací plochy Murygin likviduje. Domácí družina zkouší hru v šesti!

57:17

Nyní k tomu má dobrou příležitost. Za držení putuje na trestnou lavici Teemu Taimi (CHA).

55:29

Na trestnou lavici putuje opět Brandon Segal (ZAG).

54:40

Chabarovsku se zatím přesilová hra vůbec nedaří. Síly na ledové ploše se navíc vyrovnají. Ze sekání je potrestán Teemu Taimi (CHA).

53:18

Domácí se sami oslabují. Dvě minuty za hrubost dostává Brandon Segal (ZAG). Jak se Záhřeb s touto stiuací popasuje?

49:10

Medveščak právě vstřelil branku!
Domácí ještě vykřesali naději na zvrat utkání. PATRICK BJÖRKSTRAND si vybruslil od levého mantinelu a tvrdou ranou umístil kotouč přesně k levé tyči hostující branky. Asistence: Brandon Segal.

41:41

Domácí si zahrají přesilovou hru. Za hákování dostává dvě minuty Roman Kopijenko (CHA).

38:05

Andrew Hutchinson (ZAG) je potrestán dvěma minutami za sekání. Početní převaha pro Amur.

35:47

Pascal Pelletier ukázal své šikovné ruce, na brankovišti se zbavil obránce a křižným pasem na kruh našel volného Matta Andersona, jehož dělovku pod víko do šibenice zázračně schoval do lapačky Alexej Murygin!

34:57

Šance pro Medveščak na vstřelení branky. Na trestnou lavici míří Marcel Haščák (CHA), který v rohu svého obranného pásma podrazil soupeře.

30:31

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Tak to je doslova gólová smršť. Záhřeb začíná nervóznět. Směrem dopředu to nevychází a chyby se rodí i v obraně. Nyní se nedomluvilo duo beků a toho využil chytře Rastislav Špirko, který nabil vedle sebe MICHELU MIKLÍKOVI, jenž dělovkou nad beton marně se natahujícího Dekanicha zaznamenal třetí úspěch během tří minut. Asistence: Rastislav Špirko.

29:31

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Chabarovsk jde do trháku! Roman Kopejenko našel na levém křídle najíždějícího JEVGENIJE ORLOVA, který si sjel přes kruh až před branku a ranou nad rameno trefil přesně horní růžek Dekanichovy brány! Asistence: Roman Kopejenko.

28:51

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Amur využívá přesilovou hru a jde znovu do vedení! Amur si stáhl obrannou čtveřici k brance na úzký prostor a Alexander Loginov pak nahrál na levý kruh, odkud si vyjel ke středu DIMITRY LUGIN, jenž dělovkou na vyrážečku pokořil Dekanicha. Asistence: Alexander Loginov.

26:56

Potrestán je i domácí Záhřeb. Na trestnou lavici je vykázán Marcel Rodman (ZAG) za krosček.

25:55

Na jedné straně byla zablokovaná střela Pascala Pelletiera od modré čáry a následně ujížděl do brejku Jevgenij Orlov, kterého Dekanich vybruslil a útočník Amuru následně netrefil ani branku!

21:20

Hlavní rozhodčí znovu vylučuje. Na trestné lavici již sedí Dimitry Lugin (CHA), jenž byl potrestán za nedovolené bránění.

15:19

Velká šance pro Chabarovsk! Michail Fisenko projel po pravém křídle, nabil na druhou stranu, odkud si projel před Dekanicha Loginov, ale gólman domácích předvedl dobrý zákrok betonem. Následně se musel rychle přesouvat proti dorážce Fisenka, jenž nakonec kasu minul.

12:41

Matt Anderson se probil až před brankáře, udělal mu kličku na forehand, ale Alexei Murygin protihráče vybruslil a zasáhl betonem.

10:35

Velká šance také na druhé straně! Jevgenij Orlov ujel do brejku, natlačil se před Marka Dekanicha, který jej vybruslil a nakonec předvedl výborný zákrok. Další pokus z úhlu pak ležící gólman Záhřebu pokryl.

09:54

Nyní již Záhřeb kombinuje a Pascal Pelletier si vyjel na kruh, odkud našel na brankovišti hokejku spoluhráče, jež z první na brankovišti trefil jen Muryginovy betony!

09:13

Na trestnou lavici putuje za hákování Michel Miklík (CHA), jenž zastavil svým faulem pronikajícího soupeře.

05:57

Medveščak právě vstřelil branku!
Záhřeb bleskově využívá početní převahu a zaslouženě srovnává! Brandon Segal dostal na modrou puk, posunul jej po křídle na Brocka Trottera, jenž nahodil na kasu a na kruhu tečoval touš za Murygina AARON PALUSHAJ. Asistence: Brock Trotter a Brandon Segal.

05:51

Chabarovsk špatně střídal a rozhodčí jej trestají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Orlov (CHA).

04:33

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Hosté se trochu překvapivě dostávají do vedení! Skvělá kombinace po ose Vjačeslav Litovčenko – Michail Fisenko – MICHAIL ŽELEZNOV skončila na pravém kruhu, kde poslední jmenovaný zavěsil mezi nohy brankáře Marka Dekanicha. Asistence: Vjačeslav Litovčenko a Michail Fisenko.

02:41

Medveščak má drtivý tlak a dvakrát doráželi Brandon Segal a Edwin Hedberg, ale Alexej Murygin předvedl sérii bravurních zákroků.

01:33

Na trestnou lavici odchází Jesse Niinimäki (CHA) za sekání. Početní převaha pro domácí Záhřeb.

Medveščak Záhřeb – Amur Chabarovsk

2:5

konec (1:1, 0:3, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Palushaj (Trotter, Segal), 50. Björkstrand (Segal) – 5. Železnov (Litovčenko, Fisenko), 29. Lugin (Loginov), 30. Orlov (Kopejenko), 31. Miklík (Špirko), 59. Fišenko

Medveščak Záhřeb: Dekanich (Tomljenovič) – Martinovič, Flood, Carle, Kinrade, Hutchinson, Katič, Popovič – Thomas, Pelletier, Anderson – Palushaj, Wright, Trotter – M. St.Pierre, Bjorkstrand, Segal – Rodman, Perkovich, Hedberg.

Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Taimi, Terjajev, Loginov, Rjazancev, Pereťagin, Ježov, Kurbatov, Rybnický – Špirko, Tarasov, Miklík – Fisenko, Lugin, Haščák – Kopejenko, Orlov, Niinimäki – Litovčenko, Abramov, Železnov.

Rozhodčí: Vladimír Bukin, Andrej Rogačjov – Pjotr, Aljošin, Juris Balodis

Průběh zápasu
1. třetina
01:33
04:33
05:51
05:57
09:13
Po 1. třetině
2. třetina
21:20
26:56
28:51
29:31
30:31
34:57
38:05
Po 2. třetině
3. třetina
41:41
49:10
53:18
54:40
55:29
57:17
58:06
Konec