Menu

Hokej

NHL

Montreal Canadiens – Detroit Red Wings

2:1

po prodl. (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)

22.10.2014, 01:30 • Bell Centre, Montreal • Milan Šplíchal

Tipsport: 2.12 3.74 3.03 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

David DESHARNAIS - 2:1

60:56

Montreal právě vstřelil branku!
A je rozhodnuto! Opět obrovský kolotoč před brankou Detroitu. Z kruhů střílel Pacioretty, Howard ještě stačil vyrazit, na dorážku DAVIDA DESHARNAISE však již neměl! Asistence: Max Pacioretty, Subban

Alex GALCHEYNUK - 1:1

56:51

Montreal právě vstřelil branku!
A je srovnáno! To byl tlak, který už nemohl Detroit zvládnout! Howard nebyl v dobré pozici, puk vybojoval ALEX GALCHEYNUK, objel branku a zasunul za bezmocného brankáře hostů! Asistence: Alexej Jemelin

55:45

Současně vyloučeni byli Pacioretty (MTL) a Glendening (DET).

51:48

Rozhodčí nyní neuznali branku Detroitu! Dacjuk skóroval, branka je však neplatná, protože Abdelkader byl v brankovišti a překážel Priceovi v zákroku.

50:01

Aktivita Detroitu mohla znamenat branku! Hosté vybojovali kotouč, přihrávka směřovala na Kronwalla, který si obehrál jednoho hráče a z kruhů střílel těsně vedle!

45:45

Gallagher ujížděl sám na Howarda, který skvěle chytil!

42:53

Nyní si málem vlastní branku vstřelil Dacjuk! Gallagher nahazoval, ruský útočník do jeho střely vložil hokejku, pozorný Howard naštěstí pro hosty tečovanou střelu lapil!

38:57

Tyč do prázdné branky vstřelil Parenteau!

37:28

Dvě minuty za hrubost bude na trestné lavici Quincey (DET).

37:28

Bourque dostal přihrávku do jízdy, vystřelil, ale Howard fantasticky lapil! Následně se strhla potyčka, do které se zapojilo všech deset bruslařů na ledě. Rozhodčí je však celkem rychle roztrhli.

Henrik ZETTERBERG - 0:1

33:41

Detroit právě vstřelil branku!
A hosté jdou do vedení! HENRIK ZETTERBERG si najel do útočného pásma, obehrál obránce soupeře a vystřelil vedení pro svůj tým! Price pak kotouč vyrazil před branku, kde ho dorazil Abdelkader, ale platí již pokus kapitána hostů. Asistence: Pavel Dacjuk, Danny DeKeyser.

32:46

Z kruhů nyní střílel Galcheynuk, jenže Howard ho fantasticky vychytal! Krásný hokej!

31:54

V dobré pozici pálil domácí Subban, ale ani on netrefil branku Howarda!

30:15

Kouzelník Tatar v dobré šanci netrefil branku! Hráč Detroitu nejprve udělal pěknou kličku jednomu z bránících domácích hráčů, vystřelil, puk se k němu vrátil, jenže do odkryté klece ho už netrefil!

25:34

Na dvě minuty si půjde na trestnou lavici odpočinout Gallagher (MTL) za nedovolené bránění.

21:50

Dvě minuty za napadení dostal Pacioretty (MTL).

21:50

Obrovský tlak Detroitu nekončí brankou! Hosté vystřelili minimálně pětkrát, většina pokusů však byla zblokovaná obránci domácích.

18:54

Chybu v rozehrávce udělal Ericsson, k puku se dostali borci z domácího celku a několikrát nebezpečně prověřili pozornost Howarda! Nejvíce se chytal za hlavu Pacioretty, který měl opravdu dobrou možnost na vstřelení branky.

16:23

Na druhé straně mířil z levého kruhu osamocený Malhotra, jeho střelu bravurně zlikvidoval Howard betonem!

15:38

Od pravého mantinelu najížděl na Pricea Sheahan, v poslední chvíli ho křižoval obránce, proto mířil hráč hostů přímo do domácího brankáře.

10:03

Do skvělé příležitosti se dostal Kindl! Dacjuk mu po své nepovedené střele přenechal kotouč, načež si s ním obránce hostů najel před branku, kde vystřelil, jeho pokus Price chytil, stejně jako následné dorážky!

06:45

Na dvě minuty si půjde na trestnou lavici za držení hole odpočinout Desharnais (MTL).

01:24

Po pár nepřesnostech na obou stranách se s kotoučem do útočného pásma dostal domácí borec, přihrál na Subbana, který tvrdě pálil, brankou jeho střela neskončila!

Montreal Canadiens – Detroit Red Wings

2:1

po prodl. (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 57. Galcheynuk (Jemelin), 61. Desharnais (Pacioretty, Subban) – 34. Zetterberg (Dacjuk, DeKeyser)

Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Jemelin, Subban, Markov, Gilbert, Tinordi, Weaver – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Parenteau, Plekanec, Galchenyuk – Weise, Eller, Bourque – Prust, Malhotra, Bournival.

Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Smith, Quincey, Kindl – Abdelkader, Zetterberg, Dacjuk – Nyquist, Sheahan, Tatar – Jurčo, Helm, Nestrašil – Andersson, Glendening, Miller.

Rozhodčí: Kimmerly, Joannette – Barton, Brisebois

Průběh zápasu
1. třetina
06:45
Po 1. třetině
2. třetina
21:50
25:34
33:41
37:28
Po 2. třetině
3. třetina
55:45
56:51
Po 3. třetině
Prodloužení
60:56
po prodl.