Menu

Hokej

KHL

Severstal Čerepovec – HC Dinamo Minsk

1:3

konec (0:0, 1:2, 0:1)

25.09.2014, 17:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • Václav Petrů

Tipsport: 2.2 4.1 2.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

ELLISON - 1:3

59:43

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Nyní navíc všechny naděje domácích fanoušků na zisk bodů vzaly za své! Do prázdné branky se z vlastního obranného pásma trefil MATT ELLISON a rozhoduje o výhře běloruského celku. Bez asistence.

59:10

Domácí hrají opět v šesti a už jsou rozestaveni v útočném pásmu.

58:54

Hosté se na úvod oslabení osvobozují, Štěpánek odjíždí na střídačku, Severstal to zkusí v šesti mužích v poli.

58:41

Logicky přichází oddechový čas domácího mužstva.

58:41

Lukin v dobré pozici Milčakova nepřekonal, byl však zastaven nedovoleně Alexanderem Kitarovem a domácí si zahrají těsně před koncem normální hrací doby přesilovou hru, ideální příležitost pro vyrovnání.

51:51

Obrovská šance domácího týmu, po střele Ullströma dorážel v těsné blízkosti Milčakova Monachov a posléze i Kvapil, ani jeden z nich nedokázal kotouč zvednout a dostat přes běloruského brankáře.

50:13

Dinamo půjde opět do čtyř, Nick Bailen obdržel dvě minuty za hákování.

47:03

Nyní si domácí zahrají první přesilovou hru ve třetí třetině, dvě minuty za držení hole dostal Jevgenij Lisovec.

42:55

Vynikající přihrávka přes dvě čáry na Kupcova, který jel sám na Milčakova, běloruský brankář si dokázal podobně jako ve druhé třetině s nájezdem domácího hokejisty poradit.

LINGLET - 1:2

39:10

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Po dlouhé konzultaci s videorozhodčím přisuzuje hlavní sudí dnešního zápasu branku hostujícímu celku. Konkrétně CHARLESI LINGLETOVI, který se dostal ke kotouči odraženému od zadního mantinelu a propálil Štěpánka. Rozhodčí dlouho řešili, zda puk český brankář zachytil ještě před brankovou čárou, či až za ní. Nakonec se přiklonili k druhé variantě. Zubři tak otáčejí skóre utkání druhým přesilovkovým gólem v rozmezí třech minut. Asistence: Matt Ellison, Ryan Vesce.

38:38

Marek Kvapil se utrhl do brejku a řítil se sám na branku. Unikátní příležitost na branku v oslabení ovšem promarnil, mířil mezi betony Milčakova, ale běloruský gólman si celou situaci pohlídal.

38:07

Štěpánek přerušuje hru po úspěšném zákroku, na trestnou lavici míří Nikoncev, který oslabuje své mužstvo a domácí ještě zřejmě čekají horké chvilky.

CHEECHOO - 1:1

36:20

Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
Hosté svou přesilovou hru rovněž využívají a trefuje se kdo jiný než nejproduktivnější muž Dinama JONATHAN CHEECHOO. Ten se dokázal prosadit i v tlaku tří hráčů soupeře. Svou střelou z mezikruží prostřelil překvapeného Štěpánka. Asistence: Ryan Vesce, Charles Linglet.

35:28

Nyní ovšem dostávají skvělou šanci dostat se do tlaku, zahrají si přesilovou hru po faulu Pavla Lukina, který si již odpykává trest za nedovolené bránění.

MONACHOV - 1:0

32:49

Čerepovec právě vstřelil branku!
Velká radost domácích fanoušků, Severstal po sérii nevyužitých šancí konečně otevírá skóre utkání. Andre Šefer našel před bránou SERGEJE MONACHOVA, který si kotouč efektivně posunul mezi nohami na forehandovou stranou a poté překonal Milčakova. Asistence: Andrej Šefer, David Ullström.

32:05

Na trestnou lavici usedá Paul Szczechura za sekání, což znamená jediné, domácí si zahrají další přesilovou hru.

31:05

Slibná šance i na druhé straně, Paul Szczechura pálil z první z levého kruhu, netrefil ovšem poloodkrytou klec.

28:25

Laik žasne, odborník se diví, co se nemusí proměnit! Jeden z domácích hráčů trefil tyčku, kotouč se odrazil na Ullströma s Monachovem, stačilo aby jeden z nich dostal kotouč za dezorientovaného Milčakova, ani jednomu z hráčů Severstalu se to nepovedlo, kotouč poslal jeden z nich mimo bránu!

28:02

Nick Bailen usedá na trestnou lavici, rozhodčí mu udělil dvouminutový trest za sekání.

27:11

Po delší době vyložená šance domácího týmu! Kupcov se dostal do bezprostřední blízkosti Milčakova a v jízdě se snažil dostat kotouč mezi betony běloruského brankáře, Milčakov je však dokázal sklapnout, gólem neskončila ani následná dorážka jednoho z domácích hráčů.

20:44

Nikolaj Stasenko má sklopenou hlavu a moc dobře si uvědomuje, že si počínal nedovoleně, ve středním pásmu zbytečně ztratil kotouč a snažil se svou chybu napravit zahákováním Ellisona. Ten se sice do šance nedostal, ale nyní půjde Stasenko pykat.

18:15

Charles Linglet se vzteká, tříská hokejkou, ale nic nenadělá, rozhodčí jej vylučuje na dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku na Adama Almqvista, který se odehrál za bránou Jakuba Štěpánka. Rozhodčí rozlícenému Kanaďanovi navíc udělil desetiminutový osobní trest.

15:35

První přesilovková formace Dinama kombinovala v útočném pásmu, nakonec od modré čáry vypálil Vesce, zamířil do protipohybu Štěpánka, který však stihl zakročit betonem.

14:50

Hosté si vytvořili tlak a vykoledovali si za něj faul, dvě minuty za hákování si půjde odpykat Stanislav Kalašnikov.

08:20

Nyní si může Dinamo tlak poprvé vytvořit, zahraje si totiž přesilovou hru, na trestnou lavici usedl Alexander Šinin, který si odpyká trest za nedovolené bránění.

03:32

Dobrá střela Pavla Lukina, se kterou měl Milčakov co dělat. Nakonec však běloruský gólman zakročil.

02:35

A pozor, na domácí čeká poměrně dlouhá přesilová hra pět na tři, rozhodčí poslal za katr Matta Ellisona.

01:39

Nyní si domácí zahrají první přesilovou hru, dvě minuty si odešel odsedět Jevgenij Lisovec poté, co o kotouč nedovoleně obral Zemčenka.

Severstal Čerepovec – HC Dinamo Minsk

1:3

konec (0:0, 1:2, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Monachov (Šefer, Ullström) – 37. Cheechoo (Vesce, Linglet), 40. Linglet (Ellison, Vesce), 60. Ellison

Severstal Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Arzamascev, Almqvist, Stasenko, Šinin, Šefer, Lukin, Kalašnikov – Ullström, Kvapil, Buchnevič- Mons, Černov, Kagarlickyj- Kazakovcev, Zemčenko, Kovyršin- Kupcov, Berdnikov, Nikoncev, Monachov

HC Dinamo Minsk: Milčakov (Haugen)- Goroško, Krajíček, Nogačjov, Bailen, Šinkevič, Lisovec- Kaljužnyj, Cheechoo, Szczechura- Linglet, Vesce, Ellison- Kulakov, Meleško, Kitarov- Drozd, Razvadovskij, Pavlovič, Gavrus

Rozhodčí: Zacharov, Kulakov- Birin, Medvěděv

Diváci: 3010

Průběh zápasu
1. třetina
01:39
02:35
08:20
14:50
18:15
Po 1. třetině
2. třetina
20:44
28:02
32:05
32:49
35:28
36:20
38:07
39:10
Po 2. třetině
3. třetina
47:03
50:13
58:41
59:43
Konec