Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

6:3

konec (4:2, 1:0, 1:1)

25.09.2014, 17:00 • CSKA Universal Sports Hall • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 1.5 4.5 5.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů z KHL brzy nashledanou. (19:12:22)
CSKA nenechal nikoho na pochybách a Neftěchimik porazil bez větších problémů 6:3. Připsal si na své konto osmé vítězství v sezóně a nadále stíhá vedoucí Petrohrad. Parádní výkon předvedl Alexandr Radulov, který během dvou třetin zaznamenal pět asistencí.

60:00

Konec zápasu.

59:00

Probíhá poslední minuta utkání. CSKA směřuje k vítězství, Neftěchimik odjede z půdy favorita k dalšímu zápasu s prázdnou.

58:27

Domácí v plném počtu.

56:27

Hosté si zahrají ještě jednu početní výhodu. Stas (MOS) odešel pykat na dvě minuty za podražení.

55:16

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Hosté přidávají čestný úspěch, který ale na devadesát devět procent o třech bodech pro CSKA nic nezmění. Trefil se PJOTR CHOCHRJAKOV. Asistence: Jaroslav Alševskij.

55:11

Pět minut do konce. Teď už je pro oba týmy důležité hlavně dohrát střetnutí ve zdraví.

54:49

Hosté v plném počtu.

52:49

Stapleton (NIŽ) je dalším potrestaným hráčem na straně hostů. Dvouminutový trest obdržel za sekání.

50:22

CSKA právě vstřelilo branku!
Ještě jedna branka pro domácí celek. Poprvé u ní nebyla dnešní hvězda Radulov. Autorem šesté trefy je JEVGENIJ ARTJUCHIN. Asistence: Nikolaj Prochorkin, Jan Muršak.

49:57

CSKA je na ledě zatím lepším týmem, utkání se vlastně dohrává pouze z povinnosti. Pokud Neftěchimik nevstřelí nějakou kontaktní branku co nejdříve, o vítězi bude již předem rozhodnuto.

48:12

Hosté už svůj boj pravděpodobně vzdávají. Galimov si na puk zatím šáhl jen jednou, zatímco Sudnicin hned desetkrát.

46:49

Radulov si pravděpodobně ve třetí třetině už moc nezahraje. Aktuálně je jeho čas na ledě pouze 26 sekund.

45:56

Hosté v plném počtu.

43:56

Hennessy (NIŽ) dostává dvouminutový trest za hákování. Hostující forvard je už dnes potřetí na trestné lavici.

43:50

Rozhodčí signalizovali vyloučení, takže Galimov odjel zhruba na 50 sekund na lavičku. Ani z téhle situace však CSKA Moskva skórovat nedokázal.

43:37

Artjuchin se opřel do puku a vypálil směrem na hostujícího brankáře, střela ovšem skončila na jeho výstroji.

42:26

Na druhé straně zahrozil Chochrjakov, avšak ani on Galimova nepřekonal. V úvodu třetí třetiny se nic zasáadního zatím nestalo.

41:22

Žafjarov si připsal úspěšné dvě střely na branku, nicméně Sudnicin byl mezi třemi tyčemi mužem na svém místě.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:41.
CSKA Moskva ve druhé třetině přidal ještě jednu branku. Znovu se na tom podílel Alexandr Radulov, který si připsal už pátou asistenci. Domácí směřují za vítězství především díky tomuto muži.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

37:20

Možná tento pátý gól bude v tomto utkání rozhodující. Neftěchimik už bude mít opravdu hodně složitý úkol, jak ve zbývajícícm čase situaci ještě zachránit.

36:50

CSKA právě vstřelilo branku!
Pátou asistenci si na své konto připsal Radulov. Od tohohle útočníka je to neskutečný výkon v tomto střetnutí. Tentokráte přihrával na gól ANDREJI STASOVI. Asistence: Alexandr Radulov.

34:56

Do konce této třetiny nám zbývá nějakých pět minut. Stále jsme na ledě neviděli nic zajímavého, co by nějakým způsobem pozměnilo aktuální skóre.
Dnešní utkání sleduje 2711 diváků.

32:05

Především Neftěchimik by měl začít na soupeře tlačit, pokud ho chce obrat o nějaké ty body. Dohánět všechno v poslední třetině určitě není to nejlepší řešení.

30:03

Druhé dějství je zatím poněkud klidnější. Diváci se v Moskvě žádné další branky nedočkali.

28:20

Domácí v plném počtu.

26:20

Da Costa (MOS) je dalším vyloučeným. Dvě minuty dostává za držení.

24:49

Hra se na začátku druhého dějství poněkud uklidnila. Gólmani Galimov či Sudnicin si tak alespoň na chvilku mohou odpočinout.

23:25

Domácí v plném počtu.

21:25

Trend mnoha vyloučení pokračuje. Stas (MOS) se na úvod třetí třetiny nechal vyloučit na dvě minuty za hru vysokou holí.

21:05

Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina. Ta první určitě stála za to, nezaujatému fanouškovi se muselo šest branek líbit.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:52.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

Šet gólů po první třetině jsme v Moskvě spíše nečekali. Oba týmy zatím hrají směrem dopředu velmi dobře, na druhou stranu obranná činnost není nejlepší. Pochválit musíme oba týmy za přesilové hry, hned čtyři z pěti vyloučení dopadly nakonec gólem. Nejužitečnější hráč? Rozhodně Alexandr Radulov, který se svými čtyřmi asistenci podílel na všech brankách svého celku.

20:00

První třetina skončila.

19:48

CSKA právě vstřelilo branku!
Nakonec domácí těsně před přestávkou navyšují náskok ještě o dvě branky. Dvanáct vteřin před sirénou se podruhé v utkání prosazuje STEPHANE DA COSTA. A už čtvrtou asistenci má Radulov! Asistence: Igor Grigorenko, Alexandr Radulov.

18:01

Poprvé v tomto zápase nebyla využitá přesilovka. Nižněkamsk se tentokráte dokázal přesilovkovému komandu vedeném Radulovem ubránit.

17:22

Hosté v plném počtu.

15:22

Další potrestání na straně hostů, Hennessy (NIŽ) je už na trestné lavici podruhé. Tentokráte se dopustil držení hole a dostal od rozhodčích dvě minuty.

14:30

Pět gólů během patnácti minut, to se tedy určitě nečekalo. Obzvláště proto, že v utkáních CSKA moc branek nepadá.

13:47

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Zatím vidíme naprosto úchvatnou podívanou v ruské metropoli. Čtyři z pěti gólů padly hned ze čtyř přesilovek, které rozhodčí oběma týmům nabídly! Nižněkamsk se nevzdává a snižuje na rozdíl jednoho zásahu zásluhou DANA SEXTONA. Asistence: Alexandr Jevsejenkov.

12:59

Poprvé v utkání musejí zahřát trestnou lavici také domácí. Žafjarov (MOS) dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

11:03

CSKA právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, jak skvěle mají domácí přesilovky secvičené. Využili už třetí, kterou měli k dispozici! Zatím stoprocentní bilance pro CSKA v tomto ohledu. Autorem branky je STEPHANE DA COSTA, už třetí asistenci si připsal rovněž Radulov. Asistence: Alexandr Radulov, Igor Grigorenko.

10:13

Rozhodčí se s Nižněkamskem nepářou. Potřetí v této třetině budou hrát hosté v oslabení, protože Hennessy (NIŽ) se dopustil hákování. Menší trest pro tohoto forvarda v podobě dvou minut.

09:48

CSKA právě vstřelilo branku!
Druhá přesilovka, druhý gól, domácí znovu trestají zbytečné vyloučení Neftěchimiku. Tentokráte si na své konto připsal úspěšný zásah NIKITA ZAJCEV. Asistence: Stephane Da Costa, Alexandr Radulov.

08:27

Neftěchimik jde znovu do čtyř hráčů, neboť Berezin (NIŽ) vyhodil puk mimo hrací plochu a dostává dvě minuty za zdržování hry.

07:04

Nižněkamsk právě vstřelil branku!
Tak to je blesková odpověď ze strany outsidera tohoto střetnutí. Ani ne minutu po gólu soupeře dokázal vyrovnat JOSH HENNESSY. Asistence: Dan Sexton.

06:16

CSKA právě vstřelilo branku!
Domácím se podařilo využít hned první početní výhodu. Autorem branky je obránce CHAD BILLINS, který z dobré pozice prostřelil gólmana Sudnicina. Asistence: Alexandr Radulov, Bogdan Kiselevič.

05:40

Máme tu první vyloučení utkání. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty za zdržování hry Rybin (NIŽ).

03:06

Do utkání samozřejmě nezasáhl žádný český z hráčů, ani jeden v obou klubech nepůsobí. Utkání jinak po třech minutách vykazuje bezbrankový stav.

01:30

Do utkání, které řídí český rozhodčí Antonín Jeřábek, nastoupil CSKA opatrně. Neftěchimik se zatím v celku slušně brání.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Billins, Bondarev, Mišarin, Žafjarov, Panin – Radulov, Da Costa, Grigorenko – Artjuchin, Prochorkin, Muršak – Tělegin, Stas, Andronov – Mamin, Ljubimov, Žarkov

Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Rjazancev, Jevsejenkov, Kosmačev, Berezin, Bryncev, Bilalov, Mnacjan – Truněv, Stapleton, Sexton – Žukov, Polygalov, Rybin – Milovzorov, Hennessy, Stěpanov – J. Alševskij, Chochrjakov, S. Alševskij

Rozhodčí: Jeřábek, Naumov – Parfjonov, Sysujev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Neftěchimik nad moskevským gigantem vyhrál naposledy v roce 2011, od té doby sehrál dalších pět zápasů, v nichž čtyřikrát padl po základní hrací době a jednou po prodloužení.
Neftěchimik prozatím získal devět bodů z posledních sedmi utkání a to aktuálně není nijak lichotivá statistika, byť postupová osmička je samozřejmě ještě dost blízko. Celkem tři vítězství, čtyři porážky, taková je konkrétní bilance hostů, kteří spadají do jakéhosi průměru KHL.
Domácí se nevyznačují nijak výrazně produktivním útokem, ale spoléhají hlavně na své obranné řady. Deset inkasovaných gólů je po Magnitogorsku druhým nejmenším číslem celé KHL. CSKA si připsal na své konto sedm výher po základní hrací době a jen jednu porážku – ta nastala na půdě Dinama Minsk před 11 dny.
CSKA Moskva se bude snažit stíhat dosud suverénní Petrohrad v tabulce Západní konference a v tomhle duelu je jasným favoritem. Nižněkamsk balancuje ve Východní konferenci na hranici play-off, takže se mu každý bod bude hodit. Každopádně v hlavní ruské metropoli může pouze překvapit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

CSKA Moskva – Neftěchimik Nižněkamsk

6:3

konec (4:2, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Billins (Radulov, Kiselevič), 10. Zajcev (Da Costa, Radulov), 12. Da Costa (Radulov, Grigorenko), 20. Da Costa (Grigorenko, Radulov), 37. Stas (Radulov), 51. Artjuchin (Prochorkin, Muršak) – 8. Hennessy (Sexton), 14. Sexton (Jevsejenkov), 56. Chochrjakov (J. Alševskij)

CSKA Moskva: Galimov (Lalande) – Děnisov, Zajcev, Kiselevič, Billins, Bondarev, Mišarin, Žafjarov, Panin – Radulov, Da Costa, Grigorenko – Artjuchin, Prochorkin, Muršak – Tělegin, Stas, Andronov – Mamin, Ljubimov, Žarkov

Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanen) – Rjazancev, Jevsejenkov, Kosmačev, Berezin, Bryncev, Bilalov, Mnacjan – Truněv, Stapleton, Sexton – Žukov, Polygalov, Rybin – Milovzorov, Hennessy, Stěpanov – J. Alševskij, Chochrjakov, S. Alševskij

Rozhodčí: Jeřábek, Naumov – Parfjonov, Sysujev

Diváci: 2711

Průběh zápasu
1. třetina
05:40
06:16
07:04
08:27
09:48
10:13
11:03
12:59
13:47
15:22
19:48
Po 1. třetině
2. třetina
21:25
26:20
36:50
Po 2. třetině
3. třetina
43:56
50:22
52:49
55:16
56:27
Konec