Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Diósgyöri VTK – PFK Litex Loveč

1:2

konec (1:0)

24.07.2014, 20:30 • Sóstói út, Nyiregyhaza, Maďarsko • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 2.66 3.1 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. S konstatováním, že Diósgyöri VTK postoupil do 3. předkola Evropské ligy, kde narazí na FC Krasnodar, se s Vámi loučí a dobrou noc přeje Tomáš Lysý. (22:23:52)
První zápas:

PFK Litex Loveč – Diósgyöri VTK 0:2.

POSTUPUJE: Diósgyöri VTK.
Střely celkem: 3-18.
Střely an branku: 1-8.
Zásahy gólmanů: 6-0.
Střely mimo: 2-10.
Žluté karty: 0-4.
Zápas je u konce. V prvním poločasu měl Litex více ze hry, ale góla nedal. Naopak v 38. minutě se z penalty prosadil András Gosztonyi. Ani za nepříznivého stavu se bulharský tým ve druhém poločase nevzdal a snažil se něco udělat, i když k vidině postupu musel vstřelit tři góly. A neměl k tomu tak daleko. V 80. minutě se po pasu za obranu prosadil Wilmar Jordán a stejný hráč o pět minut později proměnil pokutový kop. I přes velký tlak hosté kýžený třetí gól nevstřelili a mohou tak litovat domácí porážky 0-2, která v součtu obou zápasů rozhodla o postupu Diósgyöri VTK.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Dlouhý nákop Loveče končí v rukavicích Antala.

90+4

Hostům již opravdu příliš času nezbývá, tím spíš, že se hraje na polovině hřiště. Navíc nyní trošku rupnuli nervy Krassimiru Balakovovi, který viděl, že hosté příliš laxně jdou k rozehrávce míče, tak vběhl na hřiště a míč svému soupeři přihrál.

90+3

Žlutou kartu za nesportovníchování si vysloužil Anton Nedjalkov.

90+2

Bojkov ranou z pětadvaceti metrů minul branku.

90+1

Jordán se opět probíjel po pravé straně do vápna, jenže při centru byl zbaven míče a nevybojoval ani roh, protože obrana domácích stihla zastavit míč a odkopnout jej pryč.

90

Velká chyba před brankou Diósgyöri. Centrovaný míč propadl až k hrdinovi posledních chvil Wilmaru Jordánovi, který byl zákrokem na hranici pravidel postrčen a zbaven míče. Píšťalka sudího však zůstala němá a míč má v náručí Antal.

89

Hosté nyní hodně naivně kombinovali u velkého vápna a po zásluze přichází o míč. Jenže Diósgyöri naprosto rezignovali na jakýkoliv útok a pouze nakopnuli míč do nejdále k brance Viniciuse.

88

Asprillia se nyní dostal na velkém vápně k odraženému míči, ale kulatý nesmysl se mu zapletl mezi nohy, takže ani nevystřelil.

88

Centrovaný míč hostů odvrací do autu Dražen Okuka. No, domácí fans jsou nyní hodně hodně zaskočeni.

87

Bojikov se hned provinil faulem a dá se říct, že Elek nyní zůstává ležet na hřišti a šetří časem. Rozhodčí ho však následně posílá na ošetření za postranní čáru.

86

Poslední střídání Litexu Loveč. Ze hřiště odchází obránce Strahil Popov, kterého nahrazuje Vasil Bojikov.

85

Litex Loveč právě vstřelil branku!
Čeká nás ještě zajímavých zhruba osm minut zápasu, protože po faulu Debreceniho samotný faulovaný WILMAR JORDÁN střelou k levé tyči bezpečně překonává Botonda Antala. Hostům tak nyní stačí k vidině postupu jediný gól.

85

Byla nařízena penalta ve prospěch Litexu Loveč fo faulu Debreceniho na Jordána.

83

Domácí se snaží otupit tlak hostů střídáním. Ze hry odchází útočník Miroslav Grumić, kterého nahrazuje Milan Nemeth.

82

Nedjalkov sice před malou chvílí výborně přihrál na gól, nyní už by ale asi chtěl příliš. Napřáhl z hranice 35 metrů tak, že by mu byla malá i rugbyová branka.

81

Hosté vycítili šanci, dát dva góly za zhruba 13 minut by pro ně nemusela být nereálná věc. Tlačí se nyní před branku Antala.

80

Litex Loveč právě vstřelil branku!
Hosté se dočkali branky a poprvé prostřelili doposud fantasticky chytajícího gólmana Botonda Antala. Na přihrávku Nedjalkova za obranu si naběhl WILMAR JORDÁN, zpracoval si míč a následně zamířil naprosto přesně k levé tyči branky Diósgyöri. Asistence: Anton Nedjalkov.

77

Druhé střídání Litexu Loveč. Další minuty na hřišti již nepřidá záložník Kristijan Malinov, kterého nahrazuje jednadvacetiletý záložník Rumen Rumenov.

76

Bori poslal míč na Eleka, jehož střela minula branku. Stále jsme tak neviděli gól ze hry, ale – co je důležitější – Diósgyöri vede 1:0 a je blizoučko postupu do třetího předkola Evropské ligy.

76

No a Petrus Boumal si za svůj faul vykoledoval naprosto jasnou žlutou kartu.

75

Frustraci z dosavadního průběhu zápasu asi neunesl Boumal, který nyní poměrně hrubě fauloval Marjanoviće.

73

Po dalším střeleckém pokusu, který měl a svědomí Asprillia, nemusel Antal tentokrát zasahovat, neboť míč skončil mimo branku.

73

Ač je stav 1-0, po hřišti se nám již nepohybuje žádná hráč, který dneska skóroval. Z placu totiž odchází penaltový střelec András Gosztonyi, kterého nahrazuje Gábor Bori.

71

Další velká šance hostujícího týmu! Po Malinovově rohu se k hlavičce ve velkém vápně dostal nehlídaný Bodoruv, který zamířil téměř mimo dosah gólmana, jenže Botond Antal se dnes směle může rovnat k chobotnici. Natáhl svá chapadla do vzduchu a konečky prstů vyrazil míč. Loveč snad dneska gól nedá.

70

Marjanović poslal z autu do pokutového území dlouhý míč. Po několika soubojích se na zemi ve velkém vápně ocitl kapitán domácích Elek, který se hodně zlobil, že píšťalka sudího zůstala němá. Druhou penaltu tak švýcarský pruhovaný muž nenařídil.

70

Jordán se dostal na centrovaný míč a snažil se hlavičkou přehodit gólmana Antala, jenže ten jeho úmysl přečetl a má míč ve své moci. Navíc gólman maďarského týmu ihned založil útočnou akci.

68

Jackson Mendy nyní neúmyslně při souboji o míč nastavil loket do tváře Gosztonyiho, ale rozhodčí celou situaci jako nedovolenou neposoudil.

67

Nedjalkov to při souboji o míč hodně přehnal a doslova zboural Marjanoviće. No, za tohle možná také mohl abýt žlutá karta.

67

Malinov napřáhl z pětatřiceti metrů bez jakékoliv přípravy. Míč z jeho kopačky prolétl jen těsně nad břevnem branky Diósgyöri.

66

První střídání i na straně hostů. Aleksandara Cvetkova nahrazuje devatenáctiletý bulharský záložník Milcho Angelov.

65

Marjanović se pokusil obhodit na hranici vápna svého bránícího soupeře, což se mu sice povedlo, ale následně se míče ujal Cvetkov.

65

Vinicius byl ve sprinterském souboji u míče dříve než Grumić a odkopává míč až na půli hřiště.

64

Průnik hostů je zastaven po faulu Asprillii na Husiće.

63

První střídání v domácím celku. Maďarského útočníka Istvana Bognara nahrazuje srbský forvard Lazar Marjanović.

63

Gosztonyi další gól nepřidá, protože jeho útok zastavuje praporek asistenta rozhodčího.

62

Po rohovém kopu Vajushiho se nic vážného nestalo.

62

A další nádherný zákrok gólmana Botonda Antala po tom, co záložník Kristijan Malinov napřáhl z pětatřiceti metrů. Jeho rána se snášela do levé šibenice, ale Antal stačil nějakým zázračným způsobem vystoupit do vzduchu a na poslední chvíli vyrazit míč na roh.

61

Obrovská šance hostů. Asprillia poslal z pravé strany výborný přízemní pas na Vajushiho, který se u penaltového puntíku dostal k míči a z první vystřelil. Antal však jeho ránu skvěle zlikvidoval.

60

Nakonec ale Litex Loveč na půlce hřiště vybojoval míč a Cvetkov raději posílá pas na své stopery.

59

Hra se nyní poměrně uklidnila, hosté se zatím k další akci nedostávají.

58

Bognar posílá z pravé strany centr do pokutového území po faulu Grumiće, jenže opět jsme videli hodně nepřesný pas. Pro Viniciuse nebyl žádný problém stáhnout míč do rukavic.

58

Francouzský bek ve službách Loveče Jackson Mendy nyní může být hodně hodně rád, že jeho kosa na pronikajícího Grumiće byla oceněna jenom žlutou kartou.

58

Jordán se krásně zbavil beka Okuky a poslal parádní míč pro své spoluhráče, který však zblokovala obrana domácích.

57

Prostředkem hřiště táhne míč Malinov, který posílá přihrávku napravo pro Cvetkova. Jeho centr prolétl pokutovým územím, ale na levé straně si jej našel Jordán a pokouší se něco vymyslet.

55

Akce Diósgyöri končí ofsajdem, ve kterém se nacházel střelec jediné dosavadní branky Gosztonyi.

55

Malinov následně fauloval Egerszegiho, takže domácí zůstanou u míče.

54

Kousek za půlící čárou byl faulován Malinov a následně přilétl z jeho kopačky centr do pokutového území, který ale opět minul všechny hráče Loveče a skončil v zámezí.

53

Ale i na Loveči se projevuje jistá nervozita z nepříznivého průběhu zápasu. Nyní jeden z jejich hráčů pokazil lehký balon a poslal jej do autu.

52

Domácí sice mají nyní třígólový náskok a jisté pohnutky jejich hodně defenzivní hry chápu, nicméně pořád je před námi ještě zhruba 40 minut, což je dost dlouhá doba. Brazilci by mohli ve vzpomínce na semifinále Mistrovství světa vyprávět.

51

Na dlouhý nákop do pokutového území si naběhl Husić, který nyní jakožto obránce podnikl pořádný útočný výlet. Jenže v obležení dvou protihráčů si míč nezpracoval.

50

No, nejsem si zrovna jistý, jestli Vajushi je v poslední době vhodný exekutor jakýchkoliv standardních situací. Přímý volný kop se mu nepovedl, stejně jako nyní rohový kop.

49

Hosté se stále snaží útočit a nic nezvdávají. Diósgyöri se brání pouze za cenu odkopů na půlící čáru nebo rohových kopů. Jeden z nich nyní bude zahrávat opět Vajushi.

47

Vajushiho přímý volný kop však ohrožení pro branku Antala neznamenal.

47

Přímý volný kop pro hostující fotbalisty ze vzdálenosti zhruba 30 metrů od branky.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 21:31.
Střely celkem: 2-7.
Střely na branku: 1-3.
Zásahy gólmanů: 3-0.
Střely mimo: 1-4.
Žluté karty: 0-2.
Sledovali jsme zajímavou první polovinu, ve které bylo mnohem více aktivnější hostující družstvo. Domácí hrozili zejména z rychlých protiútoků. Ve dvanácté minutě se ve vápně uvolnil Egerszegi, jenže těsně minul branku. Poté měli několik šancí hosté, zejména dvakrát Malinov, ale ani jednou gólmana nepřekonal. Jak už to tak bývá, padl gól na druhé straně, kdy se po penaltovém faulu Mendyho prosadil András Gosztonyi. Hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale proti šanci Vajushiho se vytáhl Antal. Diósgyöri je tak o dalších 45 minut blíže k postupu. Hosté musí nyní vstřelit tři góly a žádný nedostat, pokud se chtějí podívat do 3. předkola.

45+1

První poločas skončil.

45

Na konci prvního poločasu ještě dostává Armando Vajushi žlutou kartu za nesportovní chování.

45

Elek se nyní hodně diví, protože mu byl při útoku vystaven ukázkový strom v podání Mendyho, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

44

Míč uvedl do hry od rohového praporku Bognar, ale nestalo se vůbec nic.

43

Po rohovém kopu získal míč domácí tým a rychle přechází do útoku. Bude se kopat roh i na druhé straně.

43

Obrana Diósgyöri doslova zapomněla na Vajushiho, který se dostal na pravé straně velkého vápna k míči. Udělal kličku, čímž se zbavil beka, popoběhl blíže ke středu a vystřelil, ale Antal vytáhl zásah typu semafor hokejového gólmana a míč putuje do autu – rohový kop.

42

Malinov navíc nyní fauloval Eleka a u míče zůstanou domácí.

40

Malnovovi se však roh vůbec nepovedl, takže gól svítí na ukazateli skóre stále pouze na domácí straně. Nutno však dodat, že domácí rozhodně nejsou lepším týmem.

40

Hosté se ihned snaží odpovědět a vybojovali alespoň rohový kop.

38

Diósgyöri právě vstřelilo branku!
Pokutový kop bezpečně proměnil ANDRÁS GOSZTONYI, který poslal míč zcela přesně k levé tyči branky Viniciuse. Ten se sice po míči natahoval, ale byl příliš krátký. Gól z pokutového kopu.

38

Byla nařízena penalta pro Diósgyöri. Bacsa se na hranici pravého rohu velkého vápna uvolnil, posunul si míč do pokutového území, kde jej zřejmě fauloval Mendy a švýcarský sudí Nikolaj Hanni ukázal bez skrupulí na značku pokutového kopu.

37

Malinov se postavil k rozehrávce přímého volného kopu a nacentroval míč, jenže dal svému centru hodně velkou razanci a míč si v pohodě stahuje domácí gólman.

36

Domácí však hodně rychle přišli o míč a po tom, co Husić pří pokusu trefit míč nůžkami málem zasáhl hlavu Jordána, budou hosté rozehrávat z pravé strany přímý volný kop. Vzdálenost je ale asi 35 metrů od branky domácích.

35

Po Malinovově rohu se nic vážného nestalo a míč znovu končí v zámezí. Tentokrát však přičiněním hráčů bulharského týmu, takže se bude kopat od branky.

35

Jordán přebral míč u velkého vápna a snažil se uličkou prostrčit čutoru na nabíhajícího Asprilliu. Obrana domácích však jeho úmysl přečetla a posílá míč na rohový kop.

34

Po dalším nákopu domácího týmu se ocitl Okuka v ofsajdu. Akce maďarského týmu tak končí.

32

Francouzský obránce Jackson Mendy se nyní hodně hodně zlobí na svého gólmana, a není se čemu divit. Vinicius totiž naprosto nesmyslně vyběhl po míči, který měl Mendy na hlavě, a způsobil tak velký zmatek v domácí obraně, protože svého beka Mendyho doslova odstavil ze hry. Hosté mohou být rádi, že se míč neodrazil k útočníku Grumićovi, ale k obránci Bodurovi, který odpálil míč do bezpečí.

31

Armando Vajushi přebral na levé straně velkého vápna míč a zasekávačkou posadil doslova na zadek domácího beka, následně se naznačením zbavil dalšího bránícího hráče a vystřelil po zemik pravé tyči branky Antala, který ale vleže jeho ránu likviduje.

30

Grumić se už už dral k nakopávanému míčí a zdálo se, že by byl úspěšný, ale pomohl si milimetrovým ofsajdem, takže útok domácích končí.

29

Po rohu Gosztonyie se nestalo vůbec nic, domácí bez problémů odvrátili míč někam k polovině hřiště.

29

Výborná přihrávka do běhu pro Eleka končí rohovým kopem. Domácí kapitán sice přebral míč, ale byl v sevření dvou obránců domácích, kterým se podařilo odvrátit míč.

28

Gosztonyi přebral míč, vydal se s ním po levé straně směr velké vápno, kde byl zastaven Mendym. Prvně to vypadalo na faul hostujícího beka, rozhodčí byl ale jiného názoru, takže se hraje dále.

27

Hosté ztratili míč, z čehož plynul rychlý atak Diósgyöri. Aleksansar Cvetkov dobře věděl, že je zle, takže zatáhl na půlící čáře za záchrannou brzdu a vysloužil si zcela oprávněně žlutou kartu.

26

Asprillia se snažil odcentrovat z pravé strany poblíž postranní čáry, jenže vůbec mu nesedl míč. Místo do pokutového území tak skončil míč téměř na půlící čáře.

25

Dosavadní průběh zápasu se příliš nelíbí domácím fanouškům, slyšet jsou hlavně hostující fans, kteří domácí kotel o počtu cca 400 hlav bez problémů přehlučí.

24

A opět šance Loveče, která je opravdu hodně aktivní a snaží se. Vajushi se na velkém vápně dostal ke střele, jenže míč mu uskočil od kopačku a záložník bulharského týmu nakonec mířil mimo.

23

Pokud měl Diósgyöri před několika minutami velkou šanci, tak také hosté nyní mohli otevřít zatím bezgólový stav zápasu. Asprillia posunul na vápně míč na Malinova, který ihned vystřelil, ale jen těsně minul levý horní roh domácí svatyně.

22

Tentokrát centroval z pravé strany Asprillia, jenže míč nenašel nikoho z jeho nabíhajících spoluhráčů.

22

Dlouhý nakopávaný balon domácích končí u Viniciuse, který ho ihned rozehrává na své obránce.

21

Litex Loveč vyhrál na půlící čáře souboj o míč a hned z toho byl útok, který táhl středem hřiště Malinov. Šikovný záložník se nakonec odhodlal ke střele, ale pokus mu příliš nesedl a prolétl hodně vedle pravé tyče branky domácích.

20

Na konci dvacáté minuty si Husić vyšlápl na Asprilliu, takže hosté budou moci opět podniknout útok a pokusit se vstřelit první gól zápasu.

19

Malinov zahrál na půlící čáře úmyslně rukou a může být rád, že si nevysloužil žlutou kartu.

19

Hosté jsou hodně aktivní, rozhodně se po domácí porážce předem nevzdávají. Jordán se dostal ke střele, ale tentokrát nemusel domácí gólman zasahovat, jelikož střelu zblokovala domácí obrana.

18

Husić byl načapán v ofsajdu, což neuniklo pozornosti trojice rozhodčích. Akce domácích je tak přerušena.

18

Okuka ve spolupráci s gólmanem Viniciusem odkopl míč před nabíhajícím záložníkem Bacsou.

16

Malinov bez přípravy vystřelil zhruba pětatřicet metrů od branky a po jeho přízemní střele se musel pořádně natahovat gólman domácích Antal. Ten konečky prstů vyrazil míč před sebe, kde jej spacifikovali beci Diósgyöru.

15

Ač se Loveč po pravé straně opět probíjela před branku domácích, špatná finální přihrávka zkazila útočné snažení bulharského celku. Jenže domácí následně pouze odkopávají míč, takže družina trenéra a slavného bývaléo hráče Krassimira Balakova je opět na své útočné půlce.

14

Rozhodčí však faul nepíská a do rychlého protiútoku postupuje Egerszegi, místo na centr do vápna z pravé strany však nenašel.

13

Loveč opět kombinuje na polovině domácích. Jordán dostával míč na hranici velkého vápna a hodně se nyní zlobí, že byl stažen jedním z domácích beků.

12

Obrovská šance domácích. Bognar se na hranici vápna sice ke střele nedostal, tak aspoň posunul míč na Eleka. Ten byl sice tísněn obráncem, ale i tak zády k brance na hranici penaltového puntíku poslal míč napravo na Egerszegiho, který se už odhodlal ke střele. Už to vypadalo, že jeho pokus po zemi skončí v brance, nakonec však těsně lízl pravou tyč branky a putoval do zámezí.

11

Ne však na dlouho, hosté pouze nakopnuli míč na půlící čáru, kde jej domácí opět sebrali a útočí.

11

Jenže domácí po špatné přihrávce ztrácejí míč.

11

Diósgyöri drží míč v moci a uprostřed hřiště se snaží poprvé výrazněji proniknout před branku Loveče.

10

Asprilla sprintoval za centrovaným míčem na velké vápno. Proti němu vyrazil gólman Antal, který měl sice k míči dále, ale Asprilla si předkopnul míč a ten končí v autu. Bude se kopat od branky domácích.

9

Přímáček zhruba třicet metrů od branky z levé strany zakroutil Wilmar Jordán vedle pravého horního rohu branky Antala.

8

Okuka se provinil šlapákem na Jordána. Sám postižený hráč si již staví míč na přímý volný kop.

8

Jenže Diósgyöri o míč opět přišel a v útoku je znovu Loveč, která se hodně snaží částečně smazat manko z prvního zápasu.

7

Po delším čase se k míči na středu hřiště dostávají domácí.

7

Jordán nemůže pokračovat v akci, protože se po přihrávce na hranici vápna nacházel v ofsajdu, který správně viděl švýcarský asistent sudího.

6

Armando Vajushi sice volil pořádný rozběh, ale trefil hlavu domácího hráče ve zdi, který je viditelně otřesen. Následně se ještě Vajushi opřel do odraženého míče, ale opět trefil hráče vybíhající ze zdi.

5

Vajushi udělal nádhernou kličku Okukovi a už si rovnal míč poblíž velkého vápna na střelu, když ho ale Okuka fauloval. Ze zhruba 30 metrů budou hosté zahrávat přímý volný kop.

5

Následný pokus o rychlý protiútok končí u gólmana Litexu Loveč, který míč bez problémů sbírá ze země a uklidňuje své spoluhráče.

4

Centr Malinova ale bez problémů stahuje Antal do svých rukavic.

4

Kapitán domácího celku Elek se pověsil na Cvetkova jak na liánu a po zásluze je pískán faul u levé postranní čáry hřiště.

3

Následně se Cvetkov provinil fanulem na Egerszegiho.

2

Hosté byly ve velké šanci, když se po cetrovaném míči odrazil kualtý nesmysl k záložníku Cvetkovovi, ten byl však z celé situace tak překvapen, že balon nezpracoval.

2

Hosté se začátku drží míč na svých kopačkách, útok na vlastní polovině hřiště zakládá stoper Mendy.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Diósgyöri VTK: Antal – Okuka, Debreceni, Kádár, Husić – Bacsa, Egerszegi, Elek (C), Gosztonyi – Bognar, Grumić. Trenér: Tomislav Sivić.
Náhradníci: Radoš – William Alves, Nemeth, Nikházi, Bori, Marjanović, Takács

PFK Litex Loveč: Vinicius – Popov, Bodurov (C), Nedjalkov, Mendy – Boumal – Asprilla, Malinov, Cvetkov, Vajushi – Jordán. Trenér: Krassimir Balakov.
Náhradníci: Konov – Bojikov, Milanov, Rumenov, Cvetanov, Zlatinov, Angelov

Rozhodčí: Nikolaj Hänni – Raffael Zeder, Vital Jobin – Pascal Erlachner (všichni Švýcarsko).
Pokud se maďarskému klubu podaří postoupit – a že k tomuto cíli má po prvním zápase více než dobře našlápnuto, utká se s lepším z dvojice JK Sillamäe Kalev – FC Krasnodar (první zápas 0:4).
1. zápas, 17.7.2014:

PFK Litex Loveč – Diósgyöri VTK 0:2 (0:0).

Góly:
83. Nemeth, 90. Grumić

PFK Litex Loveč: Vinicius – Popov, Bodurov (C), Mendy, Bojikov – Asprilla, Zlatinov, Boumal, Kossoko, Vajushi – Jordán
Náhradníci: Konov – Nedyalkou, Malinou, Milanov, Rumenov, Tsvetkov, Tsvetanov

Diósgyöri VTK: Antal – Okuka, Debreceni, Kádár, Husić – Egerszegi, Elek (C), Nemeth – Gosztonyi – Barczi, Bacsa
Náhradníci: Radoš – Bognar, Grumić, Nikházi, Bori, Marjanović, Eperjesi
První zápas na hrišti Loveče se mnohem lépe povedl maďarskému týmu, který si do odvety povede vítězství 2:0. Má li Loveč ještě myšlenky na postup, bude muset v Maďarsku vstřelit minimálně dva góly a žádný nedostat.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u odvetného zápasu druhého předkola Evropské ligy, ve kterém se maďarský klub Diósgyöri VTK střetně s bulharským PFK Litex Loveč.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Diósgyöri VTK – PFK Litex Loveč

1:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 38. Gosztonyi (pen.) – 80. Jordán, 85. Jordán (pen.)

Karty:   27. Cvetkov (LTX), 45. Vajushi (LTX), 58. Mendy (LTX), 76. Boumal (LTX), 90+3. Nedjalkov (LTX)

Diósgyöri VTK: Antal – Okuka, Debreceni, Kádár, Husić – Bacsa, Egerszegi, Elek (C), Gosztonyi – Bognar, Grumić. Trenér: Tomislav Sivić.
Náhradníci: Radoš – William Alves, Nemeth, Nikházi, Bori, Marjanović, Takács

PFK Litex Loveč: Vinicius – Popov, Bodurov (C), Nedjalkov, Mendy – Boumal – Asprilla, Malinov, Cvetkov, Vajushi – Jordán. Trenér: Krassimir Balakov.
Náhradníci: Konov – Bojikov, Milanov, Rumenov, Cvetanov, Zlatinov, Angelov

Rozhodčí: Nikolaj Hänni – Raffael Zeder, Vital Jobin – Pascal Erlachner (všichni Švýcarsko)

První zápas: Litex - Diósgyöri 0:2

Evropská liga (předkola)

Karaganda – Atlantas 14:30 3:0

Beer Ševa – RNK Split 15:30 0:0

MYPA – Dinamo Minsk 17:30 0:0

Haugesund – FK Sarajevo 18:00 1:3

Keşla FK – Elfsborg po penal. (3:4) 18:00 0:1

FK Krasnodar – Sillamäe Kalev 18:00 5:0

Omonia Nikósie – Budućnost Podgorica 18:00 0:0

AIK Stockholm – Linfield 19:00 2:0

Esbjerg – Kajrat 19:00 1:0

Flamurtari – Ploiesti 19:00 1:3

Göteborg – Győr 19:00 0:1

Grödig – Čukarički 19:00 1:2

Čichura – Bursaspor po penal. (4:1) 19:00 0:0

Lech Poznaň – Kalju 19:00 3:0

Liberec – Košice 19:00 3:0

Soligorsk – Derry City 19:00 5:1

Tromsø – Víkingur 19:00 1:2

Vaduz – Chorzów 19:00 0:0

Zimbru Kišiněv – CSKA Sofia 19:00 0:0

Hapoel Tel Aviv – Astana 19:30 1:0

Groningen – Aberdeen 19:30 1:2

Trnava – Zestafoni 19:30 3:0

Zorja Luhansk – Laçi 19:30 2:1

Asteras – RoPS Rovaniemi 20:00 4:2

Sligo Rovers – Rosenborg 20:00 1:3

Vojvodina – Trenčín 20:00 3:0

Zawisza Bydgoszcz – Waregem 20:00 1:3

Hajduk Split – Dundalk 20:15 1:2

Ferencváros – Rijeka 20:30 1:2

ND Gorica – Molde 20:30 1:1

Jagodina – Kluž 20:30 0:1

Koper – Neftçi Baku 20:30 0:2

Široki Brijeg – Mladá Boleslav 20:30 0:4

Diósgyöri – Litex 20:30 1:2

Crusaders – Brommapojkarna 20:45 1:1

St. Johnstone – Luzern po penal. (5:4) 20:45 1:1

St. Pölten – Botev Plovdiv 21:05 2:0

Hafnarfjördur – Něman Grodno 21:15 2:0

Stjarnan – Motherwell po prodl. 21:15 3:2