Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Hull City AFC – Arsenal FC

0:3

konec (0:2)

20.04.2014, 15:05 • The KC Stadium, Hull • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 4.4 3.5 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Hráčem utkání byl zvolen Aaron Ramsey.

84

Podolski dnes hattrick nestihne, protože v 84. minutě opouští hrací plochu. Na trávníku ho nahrazuje Sanogo.

84

Na poslední minutky se na hřiště podívá Koren, který nahrazuje Boyda.

79

Na druhé straně se blýskl také Szczęsny, který si po dlouhé době sáhl na míč. Huddlestone získal kulatý nesmysl a vzal vše na sebe, ale ani jemu štěstí nepřálo. Hráč domácího celku se prezentoval střelou, která mířila pod břevno, ale Szczęsny zareagoval opravdu výtečně a balon vytěsnil na rohový kop.

78

Ramsey se dostal do velmi zajímavé pozice a říkal si o druhý gól, avšak Harpera tentokrát neprostřelil.

75

Na centrovaný míč si v pokutovém území vyskočil hlavičkující Mertesacker a nemyslel to vůbec špatně. Prezentoval se parádní střelou, která mířila do levého horního rohu, ale o kousíček branku minula.

74

Hrací plochu opouští Giroud, který se dnes vstřelené branky nedočkal, ale podal slušný výkon. Na trávníku ho nahrazuje Oxlade-Chamberlain.

69

Své má dnes odehráno Jelavić, kterého nahrazuje talentovaný Quinn.

64

Giroud mohl navýšit vedoucí skóre Arsenalu, ale štěstí mu nepřálo. V souboji jeden na jednoho obehrál Harpera a poté vystřelil z nulového úhlu, ale jeho pokus trefil pouze břevno. Nicméně útočník Arsenalu to vymyslel a provedl velmi zkušeně.

61

Hrací plochu opouští Özil, kterého nahrazuje Flamini.

54

Arsenal právě vstřelil branku!
Monreal teď chytře poslal míč do velkého vápna, kde se zpětnou přihrávkou prezentoval Cazorla. Do šance se dostal Ramsey, jenž vystřelil z první, ale Harper zasáhl na jedničku a nebezpečnou střelu zneškodnil. Nicméně balon pouze vyrazil, a tak trošku nešťastně. Míč se dostal do míst, kde stál neobsazený LUKAS PODOLSKI, který nezazmatkoval a z bezprostřední blízkosti nedal Harperovi šanci.

48

Ofsajdové postavení si výborně pohlídal Fryatt, jenž dostal výbornou přihrávku za obranu, ale měl to velmi složité. Rychle se k němu dostal Sagna, který mu vše zkomplikoval, ale i tak se Fryatt ke střele dostal, avšak gól z toho nebyl. Zasáhnout stihl ještě jeden bránící protihráč, který balon odkopl na rohový kop.

46

Ve druhém poločase už si nezahraje Long, kterého nahradil Fryatt.

45

Arsenal právě vstřelil branku!
No tak to byla paráda, kterou předvedl LUKAS PODOLSKI. Kdo jeho gól neviděl, tak přišel opravdu o hodně. Z pravé strany poslal míč do vápna Giroud, který našel Ramseyho, jenž sklepl míč přesně do míst, kam PODOLSKI napřáhl svoji kopačku a jedovatou střelu napálil mezi tři tyče. Brankář Harper byl bez šance, protože PODOLSKI umístil míč přesně k tyči.

44

Long se opět dostal do velmi zajímavé šance, ale ani tentokrát jeho střela gólem nekončí. Szczęsny si připsal úspěšný zákrok a udržel čisté konto.

35

Livermore měl na kopačce vyrovnávací gól, ale štěstí mu nepřálo. Hráč domácího celku se prezentoval jedovatou střelou, která orazítkovala levou tyč.

31

Arsenal právě vstřelil branku!
Nicméně tentokrát to vyšlo a přechod na útočnou polovinu se podařil na jedničku. Slušnou práci si odvedl Özil, který udržel míč na kopačkách, rozhlédl se a poté chytře přihrál na Cazorlu, který posunul míč do míst, kam si naběhl AARON RAMSEY, jenž si připravil míč na pravačku a přesnou trefou nedal Harperovi šanci.

23

V obrovské šanci se ocitl Long, ale počínal si velmi nezkušeně a nejspíš připravil sám sebe o gól. Livermore mu adresoval výbornou přihrávku do běhu, kterou si Long sice zpracoval, ale poté z bezprostřední blízkosti branku přestřelil.

18

Ramsey vybojoval míč pro Arsenal, a hosté tak okamžitě vyrazili do protiútoku. Na levém křídle se uvolnil Podolski, který si připravil míč na pravačku a poté ze své kopačky vyslal jedovatý pokus, avšak Harper svůj tým podržel a skvělým zákrokem zabránil stoprocentnímu gólu.

16

Meyler se provinil faulem, sudí byl u toho a okamžitě vytasil kartu.

15

Skvělou přihrávku obdržel Jelavić, který se skvěle uvolnil a lehce se dostal ke střele, která mu sedla opravdu výborně. Nicméně brankář Szczęsny si připsal výtečný zákrok a jedovatou střelu vytěsnil na rohový kop.

14

Žlutou kartu vyfasoval Mertesacker.

10

Arsenalu opět nevyšla kombinace a do protiútoku vyrazili domácí fotbalisté. Skvělou přihrávku za obranu obdržel Long, který postupoval sám na brankáře, ale předkopl si míč daleko od nohy, což se mu vymstilo, protože pozorný Szczęsny vystartoval a balon odkopl do bezpečí. Dobíhající Long tak neuspěl a stav skóre zůstává 0:0.

Hull City AFC – Arsenal FC

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 31. Ramsey (Cazorla), 45. Podolski (Ramsey), 54. Podolski

Karty:   16. Meyler (HLL) – 14. Mertesacker (ARS)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:4.

Hull City AFC: Harper – Davies (C), Elmohamady, Chester, Rosenior – Livermore, Huddlestone, Meyler, Boyd (84. Koren) – Jelavić (69. Quinn), Long (46. Fryatt).
Náhradníci: Jakupović – Figueroa, Bruce, Koren, Quinn, Fryatt, Sagbo.

Arsenal FC: Szczęsny – Mertesacker, Sagna, Monreal, Koscielny – Cazorla, Arteta (C), Özil (61. Flamini), Podolski (84. Sanogo), Ramsey – Giroud (74. Oxlade-Chamberlain).
Náhradníci: Fabiański – Jenkinson, Rosický, Flamini, Källström, Oxlade-Chamberlain, Sanogo.

Rozhodčí: Moss ─ Long, Flynn