Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – FC Schalke 04

3:1

konec (1:0)

20.04.2014, 17:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.5 3.6 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno. Famózní fotbalové představení má zcela zaslouženého vítěze. Stuttgart přidal ve druhé půli další dvě branky, čímž prakticky rozhodl o osudu duelu. Do černého mířili Cacau a podruhé Harnik. Schalke stačilo gólem Szalaie pouze korigovat. Domácí si tak připsali nejen skalp favorita, ale také cenné body do bojů o záchranu za vítězství 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 5:5 (19:24:30)

Konec zápasu.

90+3

V závěru hosté kopali volný kop, který ale mezi tři tyče nezamířil.

90+2

Dlouhý centr Boatenga končí v zámezí. Ulreich rozehrává velice pomalu, diváci si užívají vítěznou atmosféru. Nyní je s největší pravděpodobností rozhodnuto.

90+1

Stuttgart zatím kombinuje pohodlně v okolí středového kruhu, nikam se nežene.

90

Nepřesná rána Stuttgartu končí v zámezí. To však domácí nemusí vůbec mrzet. I přesto totiž směřují k zisku důležitých bodů. Ještě si ale budou muset počkat, k základní hrací době duelu se budou nastavovat rovné tři minuty.

89

Výměna sil proběhne také na straně Stuttgartu. Odchází Cacau, okusit atmosféru duelu přichází Haggui.

89

Hosté střídají. Místo Kolasinace přichází do hry Santana.

88

Opět hosté! Ulreich nejprve vytěsnil Boatengovu dělovku, následně si poradil také s dorážkou Saného. Domácí brankář je skutečně klíčovým mužem svého celku.

87

Boateng posílal nebezpečným balon mezi dvěma beky Stuttgartu, celou situaci ale uhasil dlouhým odkopem Ulreich. Hosté tlačí, zatím jim to ale není nic platné.

86

Traoré se proháčkoval do velkého vápna, kde se dožadoval odpískání ruky. Hlavní sudí Perl je ale neoblomný, celá situace se odehrála dle regulí. U balonu je tak opět Schalke.

85

Huntelaar naskočil do souboje ve velkém vápně, nebezpečná hlavička však skončila v rukavicích Ulreicha. Domácí brankář ale balon zastavil téměř na brankové čáře. Závěr duelu přináší strhující podívanou.

84

Standardní situace ale žádné větší nebezpečí nepřinesla, Schalke však pokračuje v útočném snažení, které by se dalo označit závěrečným náporem.

83

Huntelaar pelášil podél pravé lajny jako o život, následný centr odkopl Traoré do zámezí. Následovat bude rohový kop.

82

Sakai se po nenápadné akci ocitl zcela sám před Fährmannem. Zřejmě byl ale nabytou příležitostí sám zaskočen, hostující brankář zmenšil obránci Stuttgartu střelecký úhel, čímž donutil Sakaie k mizernému zakončení.

81

Hosté byli při svém útočném počínání zastaveni nedovoleným způsobem. Následoval volný kop, který Schalke zahrálo bleskově. Balon si ale stáhl do své moci Ulreich.

80

Utkání se již pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Po neúspěšné hlavičce Huntelaara budou rozehrávat domácí, kteří stále drží dvoubrankový náskok.

79

Traoré si zpracoval balon, načež natáhl ke střele z poměrně velké vzdálenosti. Rána ale zamířil nad, Fährmann nemusel zasahovat.

VfB Stuttgart – FC Schalke 04

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 23. Harnik (Didavi), 54. Cacau (Traoré), 59. Harnik (Sakaj) – 69. Szalai (Goretzka)

Karty:   29. Cacau (STU), 51. Gruezo (STU) – 34. Kolasinac (SCH), 40. K-P. Boateng (SCH), 75. Matip (SCH)

VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Niedermeier, Rüdiger – Didavi (77. Maxim), Gruezo (73. Rausch), Traoré, Gentner (C), Harnik – Cacau (89. Haggui).
Náhradníci: Kirschbaum – Haggui, Rausch, Maxim, Ibišević, Werner, Abdellaoue.

FC Schalke 04: Fährmann – Hoogland, Kolasinac (89. Santana), Ayhan, Matip – Meyer (77. Sané), Goretzka, K-P. Boateng, Neustädter, Obasi (56. Szalai) – Huntelaar (C).
Náhradníci: Hildebrand – Santana, Max, Sobottka, Leipertz, Annan, Szalai, Sané.

Rozhodčí: Perl – Schalk, Emmer

Diváci: 60 000