Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Hull City AFC – Arsenal FC

0:3

konec (0:2)

20.04.2014, 15:05 • The KC Stadium, Hull • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 4.4 3.5 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

54

Arsenal právě vstřelil branku!
Monreal teď chytře poslal míč do velkého vápna, kde se zpětnou přihrávkou prezentoval Cazorla. Do šance se dostal Ramsey, jenž vystřelil z první, ale Harper zasáhl na jedničku a nebezpečnou střelu zneškodnil. Nicméně balon pouze vyrazil, a tak trošku nešťastně. Míč se dostal do míst, kde stál neobsazený LUKAS PODOLSKI, který nezazmatkoval a z bezprostřední blízkosti nedal Harperovi šanci.

45

Arsenal právě vstřelil branku!
No tak to byla paráda, kterou předvedl LUKAS PODOLSKI. Kdo jeho gól neviděl, tak přišel opravdu o hodně. Z pravé strany poslal míč do vápna Giroud, který našel Ramseyho, jenž sklepl míč přesně do míst, kam PODOLSKI napřáhl svoji kopačku a jedovatou střelu napálil mezi tři tyče. Brankář Harper byl bez šance, protože PODOLSKI umístil míč přesně k tyči.

31

Arsenal právě vstřelil branku!
Nicméně tentokrát to vyšlo a přechod na útočnou polovinu se podařil na jedničku. Slušnou práci si odvedl Özil, který udržel míč na kopačkách, rozhlédl se a poté chytře přihrál na Cazorlu, který posunul míč do míst, kam si naběhl AARON RAMSEY, jenž si připravil míč na pravačku a přesnou trefou nedal Harperovi šanci.

Hull City AFC – Arsenal FC

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 31. Ramsey (Cazorla), 45. Podolski (Ramsey), 54. Podolski

Karty:   16. Meyler (HLL) – 14. Mertesacker (ARS)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 7:4.

Hull City AFC: Harper – Davies (C), Elmohamady, Chester, Rosenior – Livermore, Huddlestone, Meyler, Boyd (84. Koren) – Jelavić (69. Quinn), Long (46. Fryatt).
Náhradníci: Jakupović – Figueroa, Bruce, Koren, Quinn, Fryatt, Sagbo.

Arsenal FC: Szczęsny – Mertesacker, Sagna, Monreal, Koscielny – Cazorla, Arteta (C), Özil (61. Flamini), Podolski (84. Sanogo), Ramsey – Giroud (74. Oxlade-Chamberlain).
Náhradníci: Fabiański – Jenkinson, Rosický, Flamini, Källström, Oxlade-Chamberlain, Sanogo.

Rozhodčí: Moss ─ Long, Flynn