Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Lutych – Sporting Lokeren

4:3

konec (1:3)

19.05.2013, 14:30 • Michal Šíma

Tipsport: 1.66 4.0 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Ono hasil náznak rychlého brejku soupeře skluzem zezadu přes achilovky na zřejmě Trompeta. Má to za žlutou kartu a může být rád.

73

Batshuayi při oslavě gólu svlékl dres a dostává za to žlutou kartu.

72

Standard právě vstřelil branku!

MICHY BATSHUAYI si místy dělá s obránci Lokerenu, co chce. Teď dostal přihrávku od Koce, prohodil si míč kolem Taravela a levačkou z hranice vápna propálil Laziče! Tvrdá střela letěla rychlostí 96 km/h.

69

Poslední střídání Lokerenu. Ze hřiště jde Balufo, nahradí jej teprve šestnáctiletý De Man. Neskutečné, že elitní belgickou soutěž si zahraje hráč ročník narození 1996!

68

Moris vyběhl z branky, ale na centr absolutně nedosáhl a Trompet málem hlavou trefil odkrytou branku!

66

Lokeren mohl znovu vést! De Pauw dostal ideální přihrávku do běhu, byl však o poznání pomalejší než Diabaté, jenž jej na poslední chvíli odstavil! Kdyby De Pauw střílel dříve, mohl pomýšlet na úspěch, ve sprintu ale neměl šanci.

65

Standard právě vstřelil branku!

Je vyrovnáno! Nego potáhl míč po pravé straně, přihrál MICHYMU BATSHUAYIMU, který se skvěle zbavil Mariče, kterého měl na zádech, otočil se a po pár rychlých krocích do vápna prostřelil Laziče pravačkou po zemi na přední tyč!

59

Balufo udržel míč na půlce a založil velmi nebezpečnou akci Lokerenu, na jejímž konci pálí Mokulu do tyče! Asi nejlepší hráč hostů dostal přihrávku zády k brance, ale dokázal se rychle otočit a levačkou vypálit.

58

Ghoochanejhad za doprovodu lékařů kulhá z trávníku, místo něj si zahraje Rumun Tucudean.

57

Ghoochannejhad v šanci! Íránský forvard ale jen slabě vystřelil po zpětné přihrávce od Koce. Navíc se ve skluzu zranil a bude střídán.

51

Standard právě vstřelil branku!

Rohový kop sice obrana Lokerenu odvrátila, ale stoper DINO ARSLANAGIC zůstal na hrotu, doletěl k němu dlouhý nákop a k údivu všech se dostal za skákavým balonem mezi obránci soupeře a ve výskoku přehazuje vyběhnutého Laziče. Je sníženo na rozdíl jediné branky.

46

Střídal i Lokeren. Saglik si zahrál jen čtvrt hodiny a je nahrazen De Pauwem. Opět těžko říci, jestli jde o zranění nebo trenér Maes stále není spokojen s prací hrotového útočníka.

46

A Marqueta nahradí Cisse.

46

O přestávce trenér Rednic udělal hned dvě změny v sestavě. Tou první je výměna Nagaie za Batshuayiho.

42

Žlutou kartu dostává domácí Marquet za faul zhruba pětatřicet metrů od vlastní branky.

41

Lokeren právě vstřelil branku!

Neskutečné! Lokeren vede už o dvě branky. Domácí znovu dostávají gól rohu, když Koc trestuhodně neuhlídal opět SERGIA DUTRU, který tentokrát hlavou na přední tyči zvyšuje na 3:1.

39

Lokeren právě vstřelil branku!

Hosté znovu vedou a znovu po rohovém kopu! Do centru se hlavou položil Taravel a zřejmě by skóroval i tak, ale SERGIO DUTRA míč břichem ještě tečoval! Moris neměl šanci.

31

A máme tu první střídání. Už po půlhodině odchází nejlepší střelec Lokerenu Harbaoui a nahrazuje jej Saglik. Těžko říct, zda trenéra Maese k tomuto tahu donutily okolnosti jako třeba zranění nebo jej Tunisan zklamal svým výkonem.

19

Standard právě vstřelil branku!

A i na druhé straně udeřilo z rohového kopu! Centr Bulota na přední tyč hlavou usměrnil REZA GHOOCHANNEJAD! Íránský útočník prokázal velký um při hlavičce zády k brance.

17

Trompet zezadu sestřelil jednoho z unikajících hráčů Lutychu a vidí po zásluze žlutou kartu.

9

Lokeren právě vstřelil branku!

Po následném rohovém kopu se už však hosté mohou radovat! Vyhraný hlavičkový souboj, míč se odrazil na úplně volného MIJATA MARIČE, pro něhož nebyl problém z malého vápna nohou prodloužit míč za Morise!

8

Tutovka Lokerenu! Mokulu se znovu protáhl podél Cimana, přihrál zpětně na Harbouiho, který nedokázal protlačit míč přes Morise!

5

Šance i na druhé straně! Ono po předávce od Diabatého centroval zprava, Ghoochannejhad předskočil jednoho ze stoperů a hlavou naneštěstí pro domácí zamířil přímo do rukavic Laziče!

4

První nebezpečná situace Lokerenu! Harbaoui ideálně sklepnul dlouhý míč Mokuluovi, který z první vypálil. Moris musel předvést fantastický zákrok, aby vytěsnil tvrdý projektil na roh.

Standard Lutych – Sporting Lokeren

4:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 19. Ghoochannejhad, 51. Arslanagic, 65. Batshuayi, 72. Batshuayi – 9. Marič, 39. Dutra, 41. Dutra

Karty:   42. Marquet (STA), 73. Batshuayi (STA), 89. Ono (STA) – 17. Trompet (LOK)

Standard Lutych: Moris – Diabaté, Arslanagic, Ciman, Nego – Koc, Ono, Bulot, Marquet (46. Cisse) – Nagai (46. Batshuayi), Ghoochannejhad (58. Tucudean)

Sporting Lokeren: Lazič – Galitsios, Taravel, Mijat Marič, Corryn – Overmeire, Balufo (69. De Man), Trompet, Dutra – Harbaoui (31. Saglik, 46. De Pauw), Mokulu Tembe

Rozhodčí: Wouters – Cremers, Gilon