Menu

Fotbal

Belgická Jupiler Pro League

Standard Lutych – Sporting Lokeren

4:3

konec (1:3)

19.05.2013, 14:30 • Michal Šíma

Tipsport: 1.66 4.0 4.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Standard právě vstřelil branku!

MICHY BATSHUAYI si místy dělá s obránci Lokerenu, co chce. Teď dostal přihrávku od Koce, prohodil si míč kolem Taravela a levačkou z hranice vápna propálil Laziče! Tvrdá střela letěla rychlostí 96 km/h.

65

Standard právě vstřelil branku!

Je vyrovnáno! Nego potáhl míč po pravé straně, přihrál MICHYMU BATSHUAYIMU, který se skvěle zbavil Mariče, kterého měl na zádech, otočil se a po pár rychlých krocích do vápna prostřelil Laziče pravačkou po zemi na přední tyč!

51

Standard právě vstřelil branku!

Rohový kop sice obrana Lokerenu odvrátila, ale stoper DINO ARSLANAGIC zůstal na hrotu, doletěl k němu dlouhý nákop a k údivu všech se dostal za skákavým balonem mezi obránci soupeře a ve výskoku přehazuje vyběhnutého Laziče. Je sníženo na rozdíl jediné branky.

41

Lokeren právě vstřelil branku!

Neskutečné! Lokeren vede už o dvě branky. Domácí znovu dostávají gól rohu, když Koc trestuhodně neuhlídal opět SERGIA DUTRU, který tentokrát hlavou na přední tyči zvyšuje na 3:1.

39

Lokeren právě vstřelil branku!

Hosté znovu vedou a znovu po rohovém kopu! Do centru se hlavou položil Taravel a zřejmě by skóroval i tak, ale SERGIO DUTRA míč břichem ještě tečoval! Moris neměl šanci.

19

Standard právě vstřelil branku!

A i na druhé straně udeřilo z rohového kopu! Centr Bulota na přední tyč hlavou usměrnil REZA GHOOCHANNEJAD! Íránský útočník prokázal velký um při hlavičce zády k brance.

9

Lokeren právě vstřelil branku!

Po následném rohovém kopu se už však hosté mohou radovat! Vyhraný hlavičkový souboj, míč se odrazil na úplně volného MIJATA MARIČE, pro něhož nebyl problém z malého vápna nohou prodloužit míč za Morise!

Standard Lutych – Sporting Lokeren

4:3

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 19. Ghoochannejhad, 51. Arslanagic, 65. Batshuayi, 72. Batshuayi – 9. Marič, 39. Dutra, 41. Dutra

Karty:   42. Marquet (STA), 73. Batshuayi (STA), 89. Ono (STA) – 17. Trompet (LOK)

Standard Lutych: Moris – Diabaté, Arslanagic, Ciman, Nego – Koc, Ono, Bulot, Marquet (46. Cisse) – Nagai (46. Batshuayi), Ghoochannejhad (58. Tucudean)

Sporting Lokeren: Lazič – Galitsios, Taravel, Mijat Marič, Corryn – Overmeire, Balufo (69. De Man), Trompet, Dutra – Harbaoui (31. Saglik, 46. De Pauw), Mokulu Tembe

Rozhodčí: Wouters – Cremers, Gilon