Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Arsenal Česká Lípa – SK Horní Měcholupy

0:3

konec (0:2)

19.05.2013, 17:00 • Městský stadion, Česká Lípa • Michal Šandor

Máme za sebou utkání, na jehož konci se z vítězství a zisku tří bodů radují hráči Horních Měcholup, kteří po dvou brankách Knoblocha a jedné trefě Kučaby vyhráli 3:0. Hosté tak navázali na předchozí výhru nad Královým Dvorem, zatímco Českolipští zaznameli již třetí porážku v řadě. To je ode mě pro dnešek vše, z České Lípy se s vámi loučí Michal Šandor. Hezký zbytek neděle. (18:52:52)

Konec zápasu.

90

Hlavní rozhodčí Pechanec nastaví minutu nad rámec řádné hrací doby.

85

Po rohovém kopu se míč snesl k Ježdíkovi, s jehož hlavičkou neměl Kudrna sebemenší problémy. Zápas se již pouze dohrává, o vítězi je rozhodnuto.

80

Hosté opět střídají, hřiště opouští autor dvou branek Knobloch, jehož nahradil Vrabec.

78

Zraněného Dudku, kterého museli pořadatelé odnést na nosítkách, nahradil Müller.

78

Po jednom souboji zůstal ležet na hrací ploše Dudka, jemuž se na nohy zrovna nechce.

77

Jíša si počínal v rozporu s pravidly, což neuniklo pozornosti hlavního rozhodčího, který mu ukázal žlutou kartu.

72

Po třetí vstřelené brance dochází v hostujícím mužstvu ke střídání, pro dnešek má odpracováno Petřivý, jehož místo na hřišti zaujme Jíša.

71

Horní Měcholupy právě vstřelily branku!
Bartošák se elegantně zbavil svých protihráčů, načež poslal přesnou přihrávku na JANA KNOBLOCHA, který skluzem dopravil míč za Bojčukova záda. Pokud se na Městském stadionu nebudou dít nějaké fotbalové zázraky, tak je o držiteli tří bodů rozhodnuto.

69

Na hranici pokutového území se do balónu opřel Mikolanda, jehož bomba spíš vystrašila nedaleko stojící prodavače klobás.

68

Žlutou kartu dostal za své provinění proti fotbalovým zákonům Dudka.

68

Hosté poprvé střídají, místo odstoupivšího Kučaby přichází Hřebeček.

67

Domácí jsou v těchto pasážích hry aktivnější! Miloš Gibala běžel sám na Kudrnu, ten ho však dokázal ustát a vůbec mu nedovolil zakončit!

66

Hostitelé měli další velkou šanci! Na Kučerův centr si nejvýše vyskočil Dudka, jehož zakončení však nenašlo svůj cíl.

64

Daniel Dudka měl na kopačce kontaktní gól, ale ke smůle domácích nastřelil pouze tyč Kudrnovy branky. To byla velká šance pro Arsenal!

62

Českolipští se nenacházejí v dobrém rozpoložení, důkazem budiž prudká a nepřesná přihrávka na Ježdíka, který neměl šanci dosáhnout na balón.

60

Do zajímavé šance se dral Gibala, který však v rozhodující chvíli pokazil přihrávku na Dudku. Ten si navíc pomohl útočným faulem, a tak v držení míče zůstanou Pražané.

58

Kučaba se elegantně zbavil svého protihráče, ale s jeho pokusem, který snesl pouze propagační parametry, neměl Bojčuk sebemenší problémy.

FK Arsenal Česká Lípa – SK Horní Měcholupy

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 4. Knobloch, 8. Kučaba, 71. Knobloch

Karty:   49. Schön (CLI), 68. Dudka (CLI) – 15. Opluštil (HME), 77. Jíša (HME)

FK Arsenal Česká Lípa: Bojčuk – Štálík, Patka, Nesvadba, Bína – Schön – Kučera, Dudka (78. Müller), Ježdík – Novotný (46. Sedláček), Gibala

SK Horní Měcholupy: Kudrna – Opluštil, Busta, Knobloch (80. Vrabec), Houžvička – Blažej, Petřivý (72. Jíša), Kučaba (68. Hřebeček), Mikolanda – Balík, Bartošák

Rozhodčí: Pechanec – Duchoň, Matějček

Diváci: 285