Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Roudnice nad Labem – MFK Chrudim

2:1

konec (0:1)

19.05.2013, 17:00 • F. A. Pod Lipou • Josef Cestr (@Hyddaw)

Z vyhroceného a napínavého zápasu nakonec vzešla lépe Roudnice, které tak po sérii nezdarů zůstali všechny tři body doma. Za to Chrudim prohrála poprvé od prvního jarního kola a vyfasovala k tomu červenou kartu pro Mrázka. (20:23:44)

Konec zápasu.

89

Chrudim využila i posledního střídání, ze hřiště odešel Tomáš Dostálek, na jehož místo nastoupil Petr Vostradovský.

88

A za potyčku byly uděleny také 2 červené karty. Na domácí straně to byl střídající MIROSLAV MÜLLER a za hosty brankář LUKÁŠ MRÁZEK.

88

Za potyčku na hřišti uviděl JAN BLAŽEK a MICHAL RADOUŠ žlutou kartu.

86

Hromadná potyčka na hřišti, do které se snad zapojil celý tým obou mužstev včetně lavičky. Jeden z Chrudimských doslova sestřelil Blažka a potyčka byla na světě. Do této potyčky se museli vložit všichni rozhodčí, včetně Šecové. Rozdali se celkem peprné tresty.

83

Roudnice právě vstřelila branku!

Roudnice zahrávala přímý kop, ke kterému se postavil Karel Kratochvíl. Jeho centr letěl na dvojici Blažek – Chalupa a JAROSLAV CHALUPA byl tím šťastnějším, který se dokázal hlavou prosadit.
Asistence: Kratochvíl K.

82

Ze hřiště byl stažen Vítězslav Brožík, kterého na hřišti nahradil Bohumil Nádeníček.

81

Macháček poslal Mrázkovi z půli hřiště pěknou "svíčku". Mrázek s ní neměl žádný problém.

77

Müller vyzkoušel poprvé vystřelit, jeho střela ale letěla až na "B" hřiště.

77

Dnešní utkání sleduje 150 diváků.

75

Také Roudnice využívá střídání.

Hřiště opustil zcela vyčerpaný Jan Svátek, kterého na hřišti zastoupil Miroslav Müller.

73

Macháček se stáhl místo vyloučeného Mareše na levého beka a před malou chvílí poslal malou domu před dotírajícím Jaroszem.

68

Roudnice bude dohrávat zápas v 10 mužích na hřišti. MIROSLAV MAREŠ vzal unikajícího útočníka hostujícího družstva přes nohy a uviděl za to 2. žlutou kartu v zápase.

64

Hned dvoje střídání připravil Jirousek.

Ze hřiště odešel Luptovský J. a střelec Chrudimské branky Holub R., které nahradili Jaroscz F. a Vácha T.

63

Omlouvám se za zmatky, ale měl jsem technické problémy, které už jsou vyřešeny a snad se nebudou opakovat.

56

Roudnice právě vstřelila branku!

JAN BLAŽEK si na polovině hřiště převzal odražený míč od soupeře, obešel celkem 5 nebo 6 soupeřů, na vápně si míč postrčil na levou nohu a jeho střela měla dobré parametry a zaplula přesně k levé tyči. Brankář Adámek neměl šanci tuto ránu chytit.

53

Blažek je první střelec na bránu! Na velkém vápně se zbavil 2 obránců Chrudimi a vypálil jedovku k pravé tyči, kterou dokázal Mrázek vytěsnit z prostoru tří tyčí.

SK Roudnice nad Labem – MFK Chrudim

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Blažek J., 83. Chalupa J. – 28. Holub R. (pen.)

Karty:   27. Mareš M. (ROU), 44. Bíro O. (ROU), 88. Blažek J. (ROU) – 88. Radouš M. (CHR)   68. Mareš M. (ROU)   88. Müller M. (ROU) – 88. Mrázek L. (CHR)

SK Roudnice nad Labem: Pechatý P. – Kratochvíl K. (C), Chalupa J., Kučera T., Mareš M. – Bíro O. – Macháček M., Brandejs D., Blažek J. – Brožík V. (82. Nádeníček B.), Svátek J. (75. Müller M.) Trenér: Janeček

MFK Chrudim: Mrázek L. – Adámek J., Radouš M., Štěpánek P., Drahoš P. – Luptovský J. (64. Jaroscz F.), Dostálek T. (89. Vostradovský P.), Vodrážka D., Vladyka P. (C), Mastík L. – Holub R. (64. Vácha T.) Trenér: Jirousek

Rozhodčí: Langer – Schröter, Šecová
DS: Kozel

Diváci: 150