Menu

Fotbal

Italská Serie A

U.S. Citta di Palermo – Parma Calcio 1913

1:3

konec (0:3)

19.05.2013, 20:45 • Dominik Rejthar (@DominikRejthar)

Tipsport: 2.27 3.0 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Poslední změna u Parmy. Amauriho nahradí na hřišti Sansone.

82

Hernández se dokázal dostat k míči po střele Miccoliho, kterou nedokázal udržet brankář Bajza v rukavicích, ale ten svoji chybu napravil a střelce Palerma z blízkosti vychytal.

79

Dalším hráčem, který uviděl žlutou kartu, je Galloppa.

78

Donati tvrdě zajel do soupeře a od sudího uviděl žlutou kartu.

77

Druhé střídání Parmy. Odchází Ampuero, přichází Galloppa.

76

Palermo právě vstřelilo branku!

Tak se Palermo a hlavně útočník FABRIZIO MICCOLI dočkal. Útočník domácích nádherně zakroutil míč přes zeď, který se následně snesl přesně pod břevno. Brankář Bajza byl bez šance.

65

Miccoli ve vápně oklamal obránce a z blízkosti vypálil. Jeho střelu zastavila tentokrát tyč hostující branky!

63

Třetí střídání u Palerma. Dohráno má již dnes Viola, na hřiště přichází Mantovani.

60

Belfodil teď docílil dalšího gólu v zápase, ale ten nebyl kvůli jeho faulu uznán. Hostující forward ze vzteku zakopl míč a od sudího tak uviděl za nesportovní chování žlutou kartu.

59

Valdes vystřelil tvrdě zpoza vápna. Brankář Benussi jeho střelu vyrazil s velkou námahou alespoň konečky prstů do zámezí.

58

Druhá změna u Palerma. Odchází Fórmica, přichází Dybala.

51

První změna v sestavě u Palerma. Odchází Aronica, přichází Faurlin.

45

Parma právě vstřelila branku!

Další rychlý protiútok Parmy a je to již 0:3! To je opravdu neskutečný závěr první půle. Tentokrát běžel na steč ISHAK BELFODIL, který si dobře navedl před vápnem míč na svoji silnější nohu a následně poslal míč nechytatelně podél obránce přesně k tyči!

43

První vynucená změna na straně Parmy. Odchází dnešní hrdina hostů brankář Mirante, který je nejspíše zraněný. Přichází náhradní gólman Bajza.

41

Parma právě vstřelila branku!

Tak to je opravdu studená sprcha pro Palermo, které bylo až do teď jasně lepším týmem na hřišti! Belfodil vystihl skvěle rozehrávku soupeře a ihned na to poslal míč JAIME VALDESOVI, který si před vápnem nádherně zasekl míč podél obránce a následně svoji levačkou vymetl růžek domácí branky. Parádní trefa.

39

Parma právě vstřelila branku!

Tak to byla nádhera, co teď předvedla Parma! Valdés si narazil míč s Donatim a následně místo očekávané střele ještě poslal přesně míč na druhou stranu MASSIMU GOBBIMU, který napálil letící míč z voleje přesně pod břevno domácí branky. Tento nacvičený signál se teď Parmě opravdu vyvedl.

37

První velká šance Parmy! Gobbi obstřelil skvěle domácího gólmana, ale na brankové čáře stihl na poslední chvíli zastavit míč vracející se obránce Aronica!

26

Další nádhernou kombinaci Palerma na jeden dotek zakončoval z vápna z voleje Viola, ale znovu si vylámal zuby na brankáři Mirantemu, který znovu perfektně zasáhl proti jeho dělovce.

13

Další hned dvě obrovské šance Palerma! Hernández se obtočil okolo obránce a zpoza vápna vypálil. Jeho střela skončila na tyči, od které se odrazila zpátky k útočníkovi domácích, který znovu z voleje vypálil do polookryté branky, brankář Mirante se ale bleskurychle zvedl ze země a před neskutečný tygří proti této dorážce a těsně předvedl brankovou čárou ji dokázal konečky prstů zastavit!

10

Donati místo střely zvolil kolmou přihrávku na Miccoliho, který se tak náhle objevil v obrovské příležitosti, ale brankář Mirante znovu vytáhl skvělý zákrok proti tvrdé střele útočníka Palerma!

3

Teď již si ale vedl domácí forward mnohem lépe a málem z toho byl gól! Miccoli si skvěle zpracoval míč a z voleje vypálil. Jeho střela z vápna, která mířila na vzdálenější ale narazila brankáře Miranteho, který předvedl skvělý zákrok a vyrazil míč alespoň na rohový kop.

U.S. Citta di Palermo – Parma Calcio 1913

1:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 76. Miccoli – 39. Gobbi, 41. Valdes, 45. Belfodil

Karty:   78. Donati (PLM) – 60. Belfodil (PRM), 79. Galloppa (PRM)

U.S. Citta di Palermo: Benussi – Muňoz, Aronica (51. Faurlin), von Bergen – Viola (63. Mantovani) – Sanseverino, Donati, Fórmica (58. Dybala), Morganella – Hernández, Miccoli

Parma Calcio 1913: Mirante (42. Bajza) – Coda, Paletta, Lucarelli, Rosi – Parolo, Valdés, Ampuero(77. Galloppa) – Gobbi, Amauri (83. Sansone), Belfodil

Rozhodčí: Roca – Liberti, Carbone