Menu

Fotbal

Italská Serie A

U.S. Citta di Palermo – Parma Calcio 1913

1:3

konec (0:3)

19.05.2013, 20:45 • Dominik Rejthar (@DominikRejthar)

Tipsport: 2.27 3.0 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

76

Palermo právě vstřelilo branku!

Tak se Palermo a hlavně útočník FABRIZIO MICCOLI dočkal. Útočník domácích nádherně zakroutil míč přes zeď, který se následně snesl přesně pod břevno. Brankář Bajza byl bez šance.

45

Parma právě vstřelila branku!

Další rychlý protiútok Parmy a je to již 0:3! To je opravdu neskutečný závěr první půle. Tentokrát běžel na steč ISHAK BELFODIL, který si dobře navedl před vápnem míč na svoji silnější nohu a následně poslal míč nechytatelně podél obránce přesně k tyči!

41

Parma právě vstřelila branku!

Tak to je opravdu studená sprcha pro Palermo, které bylo až do teď jasně lepším týmem na hřišti! Belfodil vystihl skvěle rozehrávku soupeře a ihned na to poslal míč JAIME VALDESOVI, který si před vápnem nádherně zasekl míč podél obránce a následně svoji levačkou vymetl růžek domácí branky. Parádní trefa.

39

Parma právě vstřelila branku!

Tak to byla nádhera, co teď předvedla Parma! Valdés si narazil míč s Donatim a následně místo očekávané střele ještě poslal přesně míč na druhou stranu MASSIMU GOBBIMU, který napálil letící míč z voleje přesně pod břevno domácí branky. Tento nacvičený signál se teď Parmě opravdu vyvedl.

U.S. Citta di Palermo – Parma Calcio 1913

1:3

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 76. Miccoli – 39. Gobbi, 41. Valdes, 45. Belfodil

Karty:   78. Donati (PLM) – 60. Belfodil (PRM), 79. Galloppa (PRM)

U.S. Citta di Palermo: Benussi – Muňoz, Aronica (51. Faurlin), von Bergen – Viola (63. Mantovani) – Sanseverino, Donati, Fórmica (58. Dybala), Morganella – Hernández, Miccoli

Parma Calcio 1913: Mirante (42. Bajza) – Coda, Paletta, Lucarelli, Rosi – Parolo, Valdés, Ampuero(77. Galloppa) – Gobbi, Amauri (83. Sansone), Belfodil

Rozhodčí: Roca – Liberti, Carbone