Menu

Hokej

Liga juniorů

Královští lvi Hradec Králové – HC Junior Mělník

10:0

konec (4:0, 5:0, 1:0)

16.11.2012, 17:30 • Sanny Muharem (@SannyMuharem)

51:05

Hradec právě vstřelil branku!
Bylo jen otázkou času, než se Královští lvi opět prosadí. Jejich kombinaci zakončil po nahrávce Filipa MICHAL BRIDA, který střelou z první nedal Roušarovi sebemenší šanci na úspěch. Asistence: Daniel Filip, Tomáš Šťastný.

35:05

Hradec právě vstřelil branku!
Tohle už zavání debaklem! Marek Červený vystřelil zpoza kruhů, přičemž Roušar ještě jeho střelu dokázal zlikvidovat. Puk se následně odrazil na hůl FILIPA ROPICKÉHO, který jej bekhendem usměrnil za záda zmiňovaného brankáře. Mělník je zralý na ručník. Asistence: Marek Červený, Pavel Hlavatý.

33:18

Hradec právě vstřelil branku!
No a na další branku nemuseli diváci tady v malé hale hradeckého stadionu dlouho čekat. Do samostatného úniku se dostal TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, jenž krásně provedenou kličkou posílá kotouč za brankovou čáru. Asistence: Michal Štědrý, Daniel Filip.

33:06

Hradec právě vstřelil branku!
A je tu sedmá branka! Hradec se znovu dokázal prosadit, a to konkrétně DANIEL FILIP, který od levého mantinelu výstavní ranou vyhnal všechny pavouky z šibenice Roušarovy svatyně. Asistence: Michal Štědrý, Michal Brida.

25:34

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí tým odskakuje již na rozdíl šesti branek! LUKÁŠ NEDVÍDEK přebral kotouč, najel si s ním na středu a střelou zápěstím rozvlnil hostující síť. Roušar sice puk viděl, přesto jej pustil za svá záda. Nedvídek tak zkompletoval hattrick! Asistence: Tomáš Půlpán, Marek Červený.

25:02

Hradec právě vstřelil branku!
Královští lvi však dokázali udeřit i ve třech! MICHAL ŠTĚDRÝ se opřel do puku a propálil hostujícího brankáře, který již nestihl zareagovat. Hosté tak s touto možností nenakládají moc dobře. Asistence: Tomáš Šťastný, Matúš Kováč.

07:40

Hradec právě vstřelil branku!
Domácí tým zřejmě nalezl střelecký apetit. Obrana hostů byla naprosto rozhozen, čehož využil ALEŠ PŮLPÁN, jenž unikl všem svým strážcům a stál tváří v tvář hostujícímu brankářovi. Ten na parádní kličku hradeckého hokejisty již nestihl zareagovat, Půlpán forhendovou finesu provedl mazácky. Asistence: Pavel Hlavatý, Dominik Rejl.

06:50

Hradec právě vstřelil branku!
A domácí celek vede již o tři góly! Královští lvi nyní předvedli učebnicovou akci, která nemohla skončit jinak než gólem. Lukáš Kastner skvostnou zadovkou zpoza branky vybídl ke skórování znovu LUKÁŠE NEDVÍDKA, jenž stejně jako v předchozí situaci zamířil pod víko. Asistence: Lukáš Kastner, Tomáš Půlpán.

04:17

Hradec právě vstřelil branku!
A je tu další gól! Hokejisté zpod Bílé věže si vypracovávají dvoubrankový náskok. LUKÁŠ NEDVÍDEK se ujal v předbrankovém prostoru kotouč a s volným prostorem naložil nejlépe, jak mohl. Hradecký hokejista doslova vymetl pavučinku Roušarovy svatyně! Asistence: Tomáš Půlpán, Lukáš Kastner.

01:09

Hradec právě vstřelil branku!
Královští lvi se dostávají do vedení hned zkraje tohoto střetnutí! Michal Brida obkroužil hostující branku a z pravého kruhu vystřelil na Roušara, ten ještě jeho pokus vytěsnil mimo, avšak na dorážku z opačné strany kluziště v podání MICHALA ŠTĚDRÉHO již neměl nárok. Asistence: Michal Brida, Tomáš Šťastný.

Královští lvi Hradec Králové – HC Junior Mělník

10:0

konec (4:0, 5:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Štědrý (Brida, Šťastný), 5. Nedvídek (T. Půlpán, Kastner), 7. Nedvídek (Kastner, T. Půlpán), 8. A. Půlpán (Hlavatý, Rejl), 26. Štědrý (Šťastný, Kováč), 26. Nedvídek (T. Půlpán, Červený), 34. Filip (Štědrý, Brida), 34. Šťastný (Štědrý, Filip), 36. Ropický (Červený, Hlavatý), 52. Brida (Filip, Šťastný)

Královští lvi Hradec Králové: Mahdal (Jeřábek) – Rejl, Kubín, Kováč, Červený, Štědrý, Suk, Konečný, Souček, Hlavatý, Ropický, Filip, Štastný, Brida, Kastner, T. Půlpán, Nedvídek, Pravda, Procházka, Ouzký, A. Půlpán.

HC Junior Mělník: Roušar – Makovský, Bukolský, Mrázek, Vasilev, Havel, Kratochvíl, Smejkal, Heran, Šubrt, Nikolov, Pánek, Šrámek, Efler.

Průběh zápasu
1. třetina
01:09
04:17
06:50
07:40
Po 1. třetině
2. třetina
23:06
24:44
24:44
25:02
25:34
25:54
30:01
33:06
33:18
35:05
Po 2. třetině
3. třetina
42:40
46:05
49:47
50:20
51:05
Konec