Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Křídla Sovětů Samara – FC Rubin Kazaň

3:1

konec (1:0)

19.05.2013, 14:00 • Stadion Metallurg, Samara • Martin Dvořák

Tipsport: 4.2 3.34 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (15:56:09)
Je konec, s hlavním rozhodčím Lapočkinem si tam ještě hráči Rubinu cosi vyřizují, je třeba ale dodat, že dnešní utkání si hosté prohráli hlavně sami. Jejich impotence v zakončení byla dnes skutečně do očí bijící, na rozdíl od šťastných hráčů Samary, kteří nyní slaví zasloužené vítězství, díky kterému se "dotáhli" na dvanáctý Perm i jedenáctý Nižnij Novgorod, který má však ještě dnešní zápas k dobru. Naopak hosté mohou zatím na útok na evropské poháry zapomenout.

Konec zápasu.

90+3

Samara právě vstřelila branku!
A je rozhodnuto, proměněným pokutovým kopem dává ILJA MAKSIMOV definitivní jistotu domácímu týmu, dnešní utkání Křídla Sovětů vyhrají.

90+2

Faulující César Navas dostává žlutou kartu.

90+2

Mezitím se již rozeběhla druhá minuta nastaveného času a pozor, je nařízen pokutový kop pro Křídla Sovětů!

90+1

Je z toho pokus o signál, ale střela Goreuxe končí v zahuštěném středu pokutového území na kopačce soupeře.

90

Běží již poslední minuta řádné hrací doby, Dělkin tvrdě atakován v blízkosti pokutového území Rubinu, Ibrahima Tsallagov bude moci rozehrát z pravé strany.

89

Goreux nyní "hraje na nervy" soupeři, drží míč ve svých rukách, po odpískaném faulu a nehodlá ho předat k rozehrání.

88

Vladimír Ďjaďjun je skutečně při chuti a nyní se "vyšrouboval" na těžký centr z levé strany, který zvládá jen lehce "líznout", čímž však nedokázal míč usměrnit do brány.

88

Hosté se snaží o dalekonosný centr do vápna Samary, obrana odvrací, ale u míče jsou stále hráči v rudém.

87

Výsledkem nervózního závěru je narůstající počet žlutých karet, domácí Němov dostává karetní trest za velmi tvrdý faul na M´Vilu ve středovém kruhu.

86

Nervozita na trávníku by se dala "krájet", domácí se urputně brání, hosté se zase zoufale snaží o vyrovnání, to jsou nervy!

85

A další žlutá karta, tentokrát pro domácího hráče, Bruno Teles musí zatáhnout za "ruční brzdu" při průniku Rondóna po pravé straně, kterého zastavuje zezadu ostrým skluzem.

84

Nervy na uzdě nyní neudržel Gökdeniz Karadeniz, který se jal vyčinit sudímu Lapočkinovi za to, že si dovolil odpískat faul v neprospěch Kazaně. Zasloužená žlutá karta.

83

Hraje se před pokutovým územím Kazaně, to je pro Samaru to nejlepší možné řešení, udržet míč co nejdéle na polovině soupeře.

82

Maksimov ale nepřešel přes posledního hráče v rudém, kterým je obránce Kuzmin, výtečný obranný zákrok, kterým Kuzmin zabránil samostatnému postupu soupeře na bránu.

82

S ním si ale obrana Křídel Sovětů dokázala poradit a domácí mohou přejít do rychlého protiútoku.

81

Kasajev prováhal nejlepší okamžik ke střele na levé straně uvnitř pokutového území, vybojoval alespoň roh.

FK Křídla Sovětů Samara – FC Rubin Kazaň

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Caballero, 50. Maksimov, 90+3. Maksimov (pen.) – 72. Ďjaďjun

Karty:   34. Baljajkin (KSS), 75. Goreux (KSS), 85. Bruno Teles (KSS), 87. Němov (KSS) – 42. Marcano (RKA), 84. Karadeniz (RKA), 90+2. César Navas (RKA)

FK Křídla Sovětů Samara: Veremenko – Bruno Teles, Amisulašvili, Taranov, Angbwa – Baljajkin (79. Vorobjev), Němov, Callagov (68. Jelisejev), Goreux – Maksimov – Caballero (54. Dělkin)

FC Rubin Kazaň: Ryžnikov – Ansaldi, Marcano, César Navas, Kuzmin – Karadeniz, M´Vila, Natcho, Rjazancev (62. Kasajev) – Jeremenko (67. Ďjaďjun), Rondón

Rozhodčí: Lapočkin – Drozdov, Čelcov