Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Křídla Sovětů Samara – FC Rubin Kazaň

3:1

konec (1:0)

19.05.2013, 14:00 • Stadion Metallurg, Samara • Martin Dvořák

Tipsport: 4.2 3.34 1.82 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Samara právě vstřelila branku!
A je rozhodnuto, proměněným pokutovým kopem dává ILJA MAKSIMOV definitivní jistotu domácímu týmu, dnešní utkání Křídla Sovětů vyhrají.

72

Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
VLADIMÍR ĎJAĎJUN je po svém příchodu na hřiště v 67. minutě hodně vidět, nabízí se do šancí a nyní dokonce jednu dokázal využít, "povodil" si dva obránce Křídel Sovětů, postoupil do vápna z levé strany, potáhl míč více na střed a technicky umístěnou střelou dává první gól Kazaně.

50

Samara právě vstřelila branku!
A v tom je rozdíl mezi oběma soupeři v dnešním utkání – domácí pouze čekají na chybu soupeře a stejně jako v první půli Caballero, který ke skórování využil zaváhání nedůsledné obrany Kazaně, trestá nyní ILJA MAKSIMOV zaváhání v rozehrávce Rubinu druhou brankou! Ryžnikov neměl šanci proti jeho samostatnému úniku, zakončenému přesnou střelou k levé tyči.

11

Samara právě vstřelila branku!
Ojedinělá útočná akce domácích, kterou končí faul hostů v blízkosti vlastní šestnáctky, Němov posílá nadýchaný centr z levé strany, míč se dostává na hranici malého vápna, kde je připravený LUIS CABALLERO, pro něhož již nebylo těžké z této pozice zakončit. Samara jde do vedení.

FK Křídla Sovětů Samara – FC Rubin Kazaň

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 11. Caballero, 50. Maksimov, 90+3. Maksimov (pen.) – 72. Ďjaďjun

Karty:   34. Baljajkin (KSS), 75. Goreux (KSS), 85. Bruno Teles (KSS), 87. Němov (KSS) – 42. Marcano (RKA), 84. Karadeniz (RKA), 90+2. César Navas (RKA)

FK Křídla Sovětů Samara: Veremenko – Bruno Teles, Amisulašvili, Taranov, Angbwa – Baljajkin (79. Vorobjev), Němov, Callagov (68. Jelisejev), Goreux – Maksimov – Caballero (54. Dělkin)

FC Rubin Kazaň: Ryžnikov – Ansaldi, Marcano, César Navas, Kuzmin – Karadeniz, M´Vila, Natcho, Rjazancev (62. Kasajev) – Jeremenko (67. Ďjaďjun), Rondón

Rozhodčí: Lapočkin – Drozdov, Čelcov