Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Rytíři Kladno – HC Sparta Praha

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

08.03.2024, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • O účast v play-off • Helena Hegeďová

Třetí třetina byla jednoznačně v režii Kladna a pokud by domácí vyrovnali, nikdo by se nemohl divit. To se však nestalo, v klíčových situacích podržel Spartu gólman Tobiáš Tvrzník, kterého se dnes Rytířům nepodařilo překonat. Rozhodla tak jen jediná branka, kterou vstřelil Jakub Čížek v 25. minutě.
Ode mě je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek dne. (17:51:08)

Konec zápasu.

59:40

Hraje se v útočném pásmu Kladna a Sparta se jen snaží posbírat trochu času. Hosté drží kotouč v hloučku hráčů u mantinelu a vyčkávají.

58:23

Slibnými šancemi se to v závěru třetí třetiny jen hemží. Hrubý stahovačkou obešel dva bránící hráče Kladna a bekhendem zakončil. Hájek byl zatlačen hluboko do branky, ale druhý gól hostům nepovolil.

57:24

Hosté v plném počtu. Sparta se po nepřesné střele kladenského obránce chopila kotouče. Hlinka čekal po návratu z trestné lavice na modré čáře, kam dostal také přihrávku. V brejku jej doplnil i spoluhráč, který trefil jen boční síť.

57:02

Až nyní tempo hry trochu uklidňuje Hájek, jenž drží puk za vlastní brankou.

56:29

V přesilovce Kladna je toho opravdu hodně k vidění, hraje se rychlý hokej, v brejku už stačil být také hostující Novotný.

56:06

Z vrcholu pravého kruhu vyslal dvě dobré střely Valuš, v obou případech vytěsnil hostující brankář kotouč před sebe a poradil si i s dorážkami.

55:45

Na Kulichovu střelu od modré Tvrzník vůbec neviděl a kotouč jej jen trefil Sparta vyhazuje.

55:24

Vyloučení v týmu HC Sparta Praha:
Tomáš Hlinka – 2 min., vražení na hrazení.

54:13

Vyrovnání měl na hokejce Valuš, který se dnes už dostal k více dobrým příležitostem. Po objetí branky ovšem nenašel u pravé tyče žádnou skulinku.

53:54

Na druhé straně mohla Sparta navýšit své hubené vedení, když Filip Novák dostal přihrávku do jízdy a z první zakončil na přemísťujícího se gólmana. Hájek byl však dobře postaven a střelu zneškodnil.

53:14

Nyní pásmo vybojoval Pěch, udržel puk i proti přesile hráčů Sparty v rohu kluziště, přihrávka naslepo ale nevyšla, protože v mezikruží zrovna v tu chvíli nikdo nebyl.

52:45

Nahození Háže bylo zblokováno, i tak se domácí dostávají před soupeřovu branku.

51:58

To Kladno bez problému nahodilo do útočného pásma a pokusilo se také ohrozit Tvrzníkovu branku. Až ke střele se však domácí nedostali, Sparta si kotouč získala pro sebe a rozehrává zpoza vlastní brány.

51:19

Prichodko byl teď překvapený, když se puk vynořil ve středním pásma vedle jeho pravé nohy. Začal tak rychle s rozehrávkou, ofenziva Sparty ale skončila ještě před modrou čarou.

50:36

Rytíři vybojovali kotouč v souboji za svou brankou, ale následná rozehrávka se jim nepovedla. Přihrávka do středního pásma nebyla přesná, a tak puk končí na zakázaném uvolnění.

49:55

Hraje se v útočném pásmu Sparty, na kotouči jsou však domácí.

Rytíři Kladno – HC Sparta Praha

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Čížek (Trachta, M. Bolocan)

Rytíři Kladno: J. Hájek (Voráček) – Krása (A), Borkovec, Háž, Dörfl, Hausner, Müller – Pytlík (C), Kulich, D. Beran I (A) – T. Kozák, Rambousek, Valuš – O. Polášek, V. Trojna, Pěch – Klempíř, Burger.
Trenér: Radek Hlavatý

HC Sparta Praha: Tvrzník (Hanousek) – Já. Novák, Dufek (A), Hoznourek, Cichoň (C), A. Burda II, Toms – Prichodko, Hrubý, M. Bolocan – Čížek, F. Novák, Hlinka – T. Bolocan, D. Novotný, Trachta – B. Adamec.
Trenér: Richard Žemlička

Rozhodčí: Matoušek – Jurak, Kubas

Průběh zápasu
1. třetina
12:14 SPA 2 Čížek, podrážení
16:24 KLA 2 Valuš, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
25:00 SPA 0:1 Čížek (Trachta, M. Bolocan)
27:11 KLA 2 Krása, faul kolenem
38:57 SPA 2 B. Adamec, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
55:24 SPA 2 Hlinka, vražení na hrazení
Konec