Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Lotyšsko – Wales

0:2

konec (0:1)

11.09.2023, 20:45 • Skonto stadions, Riga • Skupina D • Milan Huppert

Tipsport: 7.57 4.08 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+7

Neodpískaný zákrok Wilsona na Savaļnieks se vůbec nelíbil Andrejsi Cigaņiksovi, zlost si vylil na rozhodčím, za „odměnu“ dohraje závěrečné vteřiny se žlutou kartou na kontě.

90+6

90+6. David BROOKS - 0:2

90+6

Wales právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto, tři body sebere Wales! Harry Wilson nejprve ustál klíčový souboj u lajny se Savaļnieksem, načež v situaci tři na tři přihrál za dvojici protihráčů DAVIDU BROOKSOVI a ten padajícího brankáře s chladnou hlavou přeloboval.

90+3

Tak ani Wales neodejde ze zápasu s čistým trestním rejstříkem, žlutou kartu vyfasoval Chris Mepham za úder loktem do hlavy Toberse.

89

V příštím kvalifikačním utkání proti Arménii se Lotyši budou muset obejít bez svého kapitána Kristerse Toberse, ten si totiž vysloužil žlutou kartu za skluz proti do brejku mířícímu Bradshawovi.

87

Střídání v týmu Wales:
ze hřiště odchází Brennan Johnson, přichází Tom Bradshaw.

86

Střídání v týmu Lotyšsko:
ze hřiště odchází Alvis Jaunzems, přichází Eduards Dašķevičs.

86

Střídání v týmu Lotyšsko:
ze hřiště odchází Roberts Uldriķis, přichází Marko Regža.

82

82. Williams ztroskotal na Ozolsovi, Brooksovi střela z voleje nevyšla

82

Pojistka zatím nepřichází. Brennan Johnson šikovně prodloužil prudkou nahrávku za sebe na Neca Williamse, jehož střelu vyrazil vyběhnuvší Ozols pouze k Davidu Brooksovi, nepovedená rána z voleje o zem vyskočila vysoko nad.

78

Žlutou kartu Očenáš udělil Eduardsi Emsisovi, jenž přecenil rychlost Wilsona, přiběhl do souboje pozdě a místo balónu trefil právě jenom konkurenta, a to hodně ostrým způsobem.

64

Naprosto zaslouženou žlutou kartu inkasoval Jānis Ikaunieks, ve skluzu rozhodně nechtěl hrát balón a nebezpečným skluzem trefil do kolena Jamese.

59

Také druhá žlutá karta míří do domácích řad. Vykoledoval si ji Roberts Savaļnieks, který pozdě přiběhl k Williamsovi a levou nohou konkurentovi bolestivě stoupl na pravou nohu.

52

Harry Wilson rozvinul akci přihrávkou po levé lajně na Neca Williamse, jenž centroval do vápna v plném běhu, Antonijs Černomordijs z voleje odvracel mimo bezprostřední nebezpečí. Velšský bek následně při sprintu dozadu fauloval a dostal žlutou kartu.

49

Střídání v týmu Wales:
ze hřiště odchází Aaron Ramsey, přichází David Brooks.

43

Ani rohový kop nebyl sehrán vůbec zle! Centr od praporku Ward lehce přizvedl, což zřejmě rozhodlo o zachování aktuálního stavu, protože Krollisovi spadl míč na koleno a odrazil se vedle levé tyče, jinak by Lotyš střílel do prázdné brány.

29

29. Aaron RAMSEY - 0:1

29

Wales právě vstřelil branku!
Exekuci penalty obstaral zkušený AARON RAMSEY. Velšský kapitán si počínal suverénním způsobem, počkal si na pohyb gólmana, a poté slabou střelou po zemi a své levé ruce poslal balón do volné poloviny brány.

27

27. Střet Dubry s Wilsonem rozhodčí posoudil jako penaltový

27

Bude se kopat penalta! Uvnitř pokutového území si mizerně počínal Kaspars Dubra, neboť nešikovně loktem trefil zezadu do hlavy Wilsona. Arbitr Očenáš okamžitě ukázal na bílý bod a hříšníkovi udělil žlutou kartu.

Lotyšsko – Wales

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 29. Ramsey (pen.), 90+6. Brooks (H. Wilson)

Karty:   27. Dubra (LAT), 59. Savaļnieks (LAT), 64. J. Ikaunieks (LAT), 78. Emsis (LAT), 89. Tobers (LAT), 90+7. Cigaņiks (LAT) – 52. Ne. Williams (WAL), 90+3. Mepham (WAL)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 6:11. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:8.

Lotyšsko: Ozols – Savaļnieks, Dubra, Černomordijs, Cigaņiks – Emsis, Tobers (C) – Jaunzems (86. Dašķevičs), Krollis, J. Ikaunieks – Uldriķis (86. Regža).
Náhradníci: Puriņš, Zviedris – Balodis, D. Ikaunieks, Iļjins, Ošs, Saveljevs, Sorokins, Toņiševs, Zelenkovs.

Trenér: Dainis Kazakevičs

Wales: Ward – B. Davies, Mepham, Rodon, Ampadu – Roberts, J. James, H. Wilson, Ne. Williams – Ramsey (C) (49. Brooks), Johnson (87. Bradshaw).
Náhradníci: A. Davies, T. King – Broadhead, Cabango, L. Cullen, Fox, Matondo, Sheehan.

Trenér: Robert Page

Rozhodčí: Očenáš – Bednár, Poláček (SVK)

Diváci: 6 464