Menu

Fotbal

Mistrovství světa lékařských týmů

Česko – Německo

3:1

konec (2:1)

07.07.2023, 11:30 • Donau Sportcentrum, Vídeň • O 5. - 8. místo • David Bochňák

75

Definitivně mohl rozhodnout Bialek, který šel sám na brankáře! Proti němu se ale vyznamenal brankář Německa.

52

Stále je Česko daleko aktivnější, teď Točik vyslal Mencla, který se dostal do úniku a byl sám před brankářem, ten ale sklapl betony a míč mezi nohy nepustil. Český útočník už podruhé v tomto zápase zakončoval "mezi betony".. Věříme, že napotřetí všeho dobrého mu to vyjde.

45

Česko právě vstřelilo branku! Krásná branka českého týmu a vedeme o dvě branky. DANIEL TOČIK měl míč v držení zhruba pětatřicet metrů od branky soupeře, levá – pravá jemu to je jedno, vypálil a nádherná střela skončila až za zády bezmocného Wiesenberga! – 3:1.

36

Česko právě vstřelilo branku! Jako bych to přivolal, česká reprezentace podruhé v tomto zápase rozvlnila síť! Aktivní Bořke na straně potáhl míč, jeho centr prodloužil MAREK FIALA, od kterého míč putuje se štěstím až do sítě! – 2:1.

32

Po delší době vzrušení ve sportovním centru ve Vídni! V hlavní roli brankář Německa, který se vytáhl proti dvojici Mencl – Hála. Hlavně druhý jmenovaný měl gól na kopačce.

15

Brankář Německa Wiesenberg nechtěl zůstat pozadu a i on předvádí skvělý zákrok, který drží jeho tým. Mencl šel na něj úplně sám, bohužel neuspěl.

13

Německo mohlo jít znovu do vedení, v brance se ale zaskvěl Apostopoulos, který střelce vychytal a stav je stále 1:1!

10

Česko právě vstřelilo branku! Teď už to našemu týmu vychází a je to gól! PETR HLADIŠ využil zaváhání soupeře, dostal se do úniku a střelou kolem brankáře srovnává stav na 1:1!

9

Branková konstrukce teď byla proti, aby bylo srovnáno! Šedivý předvedl krásnou individuální akci, obešel dva hráče a míč se dostal až do vápna, Bialek stříleným centrem trefuje břevno!

3

Německo právě vstřelilo branku! Bohužel první akce našeho soupeře je úspěšná. Náš západní soused dostal výhodu rohového kopu a po nedůrazu našich obránců posílá míč za záda Apostopoulose obránce SCHLAFFER! – 0:1.

Česko – Německo

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 10. Hladiš, 36. Fiala, 45. Točik – 3. Schlaffer

Česko: Apostopoulos (Pavelka) – Šedivý, Šindelář, Chmela, Malý, Němec, Teplan, Čermák – Bořke, Hladiš, Fiala, Vinkler, Buchvald, Hlouch, Kintr, Hála, Kočí – Mencl, Nedvěd, Točik, Bialek
Trenér: Lukáš Trejtnar

Německo: Wiesenberg (V. Krutsch) – Absaghen, Becher, Aufschneider, Darowski, Heising, Mackes, Schläfer, Tkatschenko – Wittmann, Absagen, Bartolomä, Comoretto, Ehleiter, Schlesser, Pink-Bogesits – Endres, W. Krutsch, Bargello