Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Viktoria Plzeň – Hamburger SV

3:3

konec (1:2)

07.07.2023, 18:00 • Westendorf, Rakousko. • Jakub Štěrba (@sterba19)

Tipsport: 1.99 3.65 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je ode mě pro dnešek z rakouského Westendorfu vše, s přáním hezkého zbytku pátečního večera se s vámi loučím, mějte se fajn. (19:51:04)
Je dobojováno, hezké utkání končí remízou 3:3. Hamburger se dostal v prvním poločase do dvoubrankového vedení, avšak nejprve Durosinmi stihl snížit a zkraje druhé půle Řezník dokonce srovnat. HSV se ještě jednou dostalo ještě jednou do vedení, avšak definitivní podobu výsledku dal Matěj Vydra.

90

Konec zápasu.

90

V posledních vteřinách zápasu měl na hlavě vítězný gól Tomáš Chorý, v obrovské šanci nicméně z malého vápna netrefil bránu.

89

Viktoria nadále nastěhována na útočné polovině, hráči německého týmu se v posledních minutách prakticky jen brání.

88

Krásnou individuální akcí se prezentoval Erik Jirka, který přešel snad přes čtyři hráče Hamburgeru, v poslední fázi přenechal balon Tomáši Chorému, ten však celou akci doslova zazdil.

87

Plzeň drží nadále balon ve své moci, avšak nyní to mají hráči Viktorie k brance hodně daleko.

86

Pavel Bucha povedeným centrem našel ve vápně hlavičku Tomáše Chorého, toho ovšem Raab dokázal vychytat.

85

Obě mužstva se nadále snaží utkání překlopit na svou stranu. Plzeň bude mít nyní šanci ze standardky, Jhon Mosquera byl sražen na zem Mikelbrencisem.

83

83. Matěj VYDRA - 3:3

83

Plzeň právě vstřelila branku!
A je znovu vyrovnáno. MATĚJ VYDRA dostal balon na levou stranu, plzeňského útočníka si dlouho nikdo nevšímal, tak si Vydra naběhl až do vápna, kde zamířil a mezi nohami bránícího hráče prostřelil i Raaba.

82

Ansi Suhonen si naběhl do pokutového území na přihrávku Mikelbrencise, skvělým obraným zákrokem se nicméně prezentoval obránce Sampson, který byl skluzem u balonu jako první.

80

Pavel Bucha hezkým obloučkem našel na pravé straně naběhnutého Radima Řezníka, ten nicméně deset minut před koncem žádného ze svých spoluhráčů nenašel.

79

Jhon Mosquera uvolnil na levé straně Matěje Vydru, ten ostrým centrem nicméně našel jen rukavice brankáře Raaba.

78

Na druhé straně šel včas ze své brány Marián Tvrdoň, který míč bleskově rozehrál na své spoluhráče.

77

Viktoria znovu v akci, tentokrát rozehrála rohový kop, míč letěl na zadní tyč, kde se Plzeňané dostali k hlavičce, Raab ale neměl problém míč zachytit.

76

Tomáš Chorý skvěle napadal rozehrávku, míč nakonec i vybojoval. Ten posléze Ibrahimu Traorému, který jen o pár centimetrů minul branku Raaba.

75

A znovu v akci Bakery Jatta, tentokrát na sebe upozornil hráč Hamburgeru pádem v pokutovém území, třetí penalta v zápase se nicméně nepíská.

73

Hlavní rozhodčí dal oběma celkům pauzu na občerstvení, i v Rakousku dnes panuje opravdu velké teplo.

FC Viktoria Plzeň – Hamburger SV

3:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 44. Durosimni, 53. Řezník, 83. Vydra – 31. Glatzel (pen.), 34. Öztunali, 56. Königsdörffer

Karty:   71. Jatta (HAM)

FC Viktoria Plzeň: 1. poločas: Staněk – Hejda (C), Sýkora, Jemelka, Hranáč, Kopic, Květ, Cadu, Kalvach, Vlkanova, Durosinmi. 2. poločas: Tvrdoň – Řezník, Hejda (61. Paluska), Traoré, Hranáč (61. Sampson), Bucha, Šulc, Mosquera, Vydra, Jirka, Chorý.
Trenér: Miroslav Koubek.

Hamburger SV: 1. poločas: Heuer Fernandes (C) – Mikelbrencis, Glatzel, Pherai, Königsdörffer, Öztunali, Dompe, David, Zumberi, Krahn, Oliveira. 2. poločas: Raab – Mikelbrencis, Glatzel, Königsdörffer (84. Paschke), Jatta, Öztunali (84. Sanne), David, Suhonen, Krahn (84. Megeed), Oliveira, Seifert.
Trenér: Tim Walter.

Rozhodčí: Astl (AUS)

Diváci: 1100