Menu

Hokej

NHL

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)

29.01.2023, 04:30 • Honda Center, Anaheim • Jan Matúš (@honzashepp)

Tipsport: 2.4 4.15 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

63:34

63:34 Trevor ZEGRAS - 2:1

63:34

Anaheim právě vstřelil branku!
Tak se konečně dočkáváme rozhodující branky utkání. Maccelli v rohu obranného pásma přišel o kotouč, který mu sebral Klingberg a ten si poté nabruslil k bráně Arizony, kde však místo střely nahrál mezi kruhy TREVORU ZEGRASOVI, jenž se trefil přesně do pravé šibenice. Asistence: John Klingberg.

62:00

62:00 Vatrano měl k dispozici hned několik příležitostí, jenže ani jedna rozhodující brankou neskončila.

62:00

Následně na druhé straně předvedl důležité zákroky i Ingram, na kterého jel sám Vatrano, který však se svým střeleckým zakončením neuspěl. Nicméně domácí útočník se poté znova dostal k puku a ani jeho další střela a i dorážka za Ingramem neskončily.

61:45

61:45 Obrovská šance Chychruna, kterou fantasticky zastavil Gibson!

61:45

Tak to byl neuvěřitelný zákrok Gibsona! Hosté jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Keller nahrál Chychrunovi, který si kotouč ještě potáhl a zakončil do protipohybu Gibsona, ale ten jeho pokus vytáhl svou lapačkou.

60:48

Vše mohl rozhodnout Fowler, který jel zcela sám na Ingrama, ale se svou kličkou neuspěl.

50:06

50:06 Obrovská šance Maccelliho, která skončila na vyrážečce Gibsona.

50:06

Po obrovské hrubici Kulikova mohl Arizonu poslat do vedení Maccelli, jenže tváří v tvář Gibsonovi selhal, když mířil pod vyrážečku domácího brankáře, který však svůj tým podržel.

44:39

Arizona bude hrát další přesilovou hru, protože John Klingberg (ANA) sundal helmu Haytonovi, a tak dostává dvě minuty za hrubost. Zegras si tedy opět má s kým pokecat.

41:38

Coyotes budou hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Ryan Strome (ANA), který si odsedí dvě minuty za podrážení.

33:37

Na ledě nám planou velké emoce. Po faulu Adama Henriqua (ANA) na Haytona vznikla v rohu kluziště menší roztržka. Velké emoce plály především mezi Trevorem Zegrasem (ANA) a Troyem Stecherem, kterého domácí útočník hodně popichoval a za své chování i vyfasoval osobní desetiminutový trest. Zegras ještě dostal s Barrettem Haytonem (ARI) dvě minuty za hrubost. Přesilovka Kačerů tedy bleskově končí a hrát se bude ve čtyřech.

33:28

Nicméně Connor Ingram (ARI) Terryho svou holí lehce podrazil a za své počínání dostává dvě minuty. Trest za něj odsedí Matias Maccelli.

33:28

A další velká šance domácích! Terry dostal přihrávku mezi obránci Arizony a Ingrama dokázal oklamat svou kličkou do bekhendu, jenže následně už nedokázal zasunout touš do zcela odkryté brány.

33:09

A málem se domácí dostali hned do vedení. Lundestrom parádně ze středu útočného pásma nahrál na levou stranu Comtoisovi, jenž si před Ingramem přehodil touš z bekhendu na forhend, ale brankář Arizony kotouč chytá.

32:32

32:32 Max JONES - 1:1

32:32

Anaheim právě vstřelil branku!
Nyní už se domácí hokejisté konečně dočkávají své první branky v utkání. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde si obránci nahráli mezi sebou a Klingbergova střela byla sražena přímo na hůl MAXE JONESE, který se poté trefil přesně do bližší šibenice hostující klece. Asistence: John Klingberg, Urho Vaakanainen.

32:21

Už v plném počtu hráčů se do velké příležitosti dostal domácí obránce Klingberg, který střílel z mezikruží, avšak Ingram nakonec nějakým způsobem udržel touš ve své výstroji.

31:12

Schmaltz z rohu kluziště našel hokejku Kellera, který poté kličkou přešel přes obránce a z poměrně velkého úhlu zakončoval bekhendem a jeho pokus jen lehce minul odkrytou bránu Anaheimu, protože Gibson byl lehce vyjetý.

30:03

Přesilovka Coyotes končí předčasně. Bohužel pro hostující celek to není kvůli vstřelené brance, ale kvůli faulu Jacoba Chychruna (ARI), který podrazil Silfverberga.

29:12

Čeká nás první přesilová hra Arizony, protože dvě minuty za krosček dostává Sam Carrick (ANA).

28:18

28:18 Velká šance Arizony, kterou se však domácím podařilo i s trochou štěstěny ustát.

28:18

Hosté se z čista jasna dostali do obrovské šance a jen nějakým zázrakem neskončil v domácí kleci. Josh Brown dostal mezi kruhy a jeho bekhendové zakončení bylo sraženo příhodně na hůl Ritchieho, který však trefil jen beton Gibson a z další dorážkou neuspěl ani Boyd.

19:45

Arizona se hnala do slibného protiútoku dvou na jednoho, jenže místo toho přichází trest Coyotes, protože na trestnou lavici míří Barrett Hayton (ARI), který si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.

16:21

16:21 Nick RITCHIE - 0:1

16:21

Arizona právě vstřelila branku!
Tak tohle je pro domácí tým hodně kruté. Ritchie dokázal na modré čáře zastavit vyhození domácích a následně poslal touš za bránu Anaheimu Fischerovi, který si vyjel zpoza domácí klece a přihrál touš NICKU RITCHIEMU, jenž už se svou střelou vstřelil první branku tohoto zápasu. Asistence: Christian Fischer, Travis Boyd.

12:28

Anaheim si však zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za hrubost dostává Nich Ritchie (ARI).

12:27

12:27 Velká skrumáž před bránou Arizony, která jen nějakým zázrakem neskončila první brankou Anaheimu.

12:27

Tak ovšem co se nyní dělo kolem brány Arizony bylo něco neuvěřitelného. Klingberg nahodil kotouč směrem na Ingrama, před kterým jej ještě tečoval Henrique, ale brankář Arizony dokázal puk vyrazit, jenže následně si myslel, že je touš pod ním, ale ten byl stále zcela volný, a tak se domácí snažili dorážet, jak jen mohli, ale Coyotes to nakonec zvládli.

10:18

Máme za sebou první vážnější šanci tohoto zápasu, jelikož se domácím podařilo dostat puk na pravou stranu k volnému McTavishovi, který se svou střelou překonal Ingrama, avšak touš mířil přesně do tyče a následně se odrazil mimo hrací plochu.

Anaheim Ducks – Arizona Coyotes

2:1

po prodl. (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Max Jones (Klingberg, Vaakanainen), 64. Zegras (Klingberg) – 17. N. Ritchie (Fischer, Boyd)

Anaheim Ducks: Gibson (Stolarz) – Fowler, Kulikov, Klingberg, Vaakanainen, Benoit, Beaulieu – Vatrano, McTavish, Max Jones – Henrique, Zegras, Terry – R. Strome, Lundeström, Silfverberg – Comtois, Jays. Megna, Carrick.
Trenér: Dallas Eakins

Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Nemeth, Moser, Stecher, J. Brown, Chychrun, Välimäki – Crouse, Bjugstad, Guenther – N. Ritchie, Boyd, Fischer – Keller, Hayton, Schmaltz – Maccelli, McBain, Kassian.
Trenér: Andre Tourigny

Rozhodčí: Anderson, Chmielewski – Gawryletz, Mills

Diváci: 16 126

Průběh zápasu
1. třetina
12:28 ARI 2 N. Ritchie, hrubost
16:21 ARI 0:1 N. Ritchie (Fischer, Boyd)
19:45 ARI 2 Hayton, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
29:12 ANA 2 Carrick, krosček
30:03 ARI 2 Chychrun, podrážení
32:32 ANA 1:1 Max Jones (Klingberg, Vaakanainen)
33:28 ARI 2 Ingram, podrážení, odpyká Maccelli
33:37 ANA 2 Henrique, vysoká hůl
ANA 10+2 Zegras, nesportovní chování+hrubost
ARI 2 Hayton, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:38 ANA 2 R. Strome, podrážení
44:39 ANA 2 Klingberg, hrubost
Po 3. třetině
Prodloužení
63:34 ANA 2:1 Zegras (Klingberg)
po prodl.