Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Hradec Králové – FK Dukla Praha

2:3

konec (1:0)

13.07.2022, 17:00 • Opatovice nad Labem • Tomáš Kalas (@tomascipy)

Tipsport: 1.47 4.44 5.76 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání sledovalo 365 diváků. (18:56:41)
Z mé strany je to dnes již vše. Mějte krásný zbytek týdne a někdy příště se na vás z východních Čech budu těšit na počtenou!
Slunečné fotbalové odpoledne v Opatovicích je za námi a Hradec tahle porážka bude mrzet. Přitom měl všechno do 74. minuty skvěle rozjeté, soupeře do ničeho nepouštěl a směřoval před 365 diváky za výhrou. Potkal ho však kolaps a chyba Rady všechno otočila. V 76. minutě srovnal Hodek na 2:2, definitivní obrat pak přišel z rohového kopu v 84. minutě hlavou Jiřího Pirocha. V závěru se na nic již Votroci nezmohli, a tak je z toho těsná porážka 2:3.

90+1

Konec zápasu.

90+1

Po souboji na hraně šestnáctky padl na zem s výkřikem Dvořák, rozhodčí však nechává hru plynout a tohle už hosté zvládnou.

90

Nervózní atmosféra na tribunách a domácí fanoušci ženou Hradec za srovnáním. Ale času již opravdu Votrokům mnoho nezbývá.

89

Z něj ale Hradec nic nevytěžil. Dukla závěr duelu v poklidu kontroluje a nevypadá to, že by připustila alespoň remízu.

88

Dvořák se po přistrčení z pravé strany dostal do střelby, obětavý skluz Pirocha ale značí jenom roh pro domácí barvy!

87

Času na srovnání už Votrokům mnoho nezbývá, přestože nyní kombinují na útočné polovině.

87

Přesto to domácí nebalí a Doležal to zkoušel zprava na zadní tyč, poslal to však do prostoru nikoho a Dukla se zatím v poklidu brání.

86

Teď už to začíná být trochu na jednu branku. Barac vyslal další tvrdý pokus z hranice vápna, Vízek musel jít na zem a připsat si další zákrok.

84

Dukla právě vstřelila branku!
Pražané však vedou jenom o minutu později a Hradec se úplně sesypal! Rohový kop šel přímo do hloučku hráčů, kde si nejvýše naskočil JIŘÍ PIROCH a poslal jej na zadní tyč, kam se Vízek jenom smutně ohlédnul – 2:3!

83

Barac mohl tenhle duel zlomit na stranu Dukly! Z levé strany vykouzlil střílený centr, který téměř Vízkovi zapadl pod břevno a domácí gólman se musel hodně ohánět, aby vyrazil alespoň na roh!

82

Přestože domácí již míč ztratili, dostanou znovu možnost rozehrát. Rozhodčí se totiž vrátil k faulu u vápna domácích.

80

Vízek šel na odkop z první, ale poslal ho hned do tůjí za střídačky. Černobílým hra hodně upadla.

79

Piroch si odstavil tělem Dvořáka a vybojoval pro Duklu vhazování. Hosté jsou v prostřídané sestavě živější a působí Votrokům větší problémy.

78

Není divu, že jsou tak diváci na tribuně rázem nespokojeni. I tak se do toho ale Hradec opřel a znovu se usídlil před brankou Dukly, nedokázal se ale dostat do zakončení.

76

Dukla právě vstřelila branku!
Hradci se během dvou minut dvoubrankové vedení absolutně rozpadlo! Po pravé straně postupoval Hrubeš a před dotírajícím obráncem stihl ještě odcentrovat. Navíc přímo na hlavu JAKUBA HODKA, kterého si nepokryla obrana a hostující útočník si již poradil – 2:2!

74

Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se dostává na startu poslední čtvrthodiny zpět do zápasu a děkovat za to může Radovi. A to doslova. Jakub Rada měl ve vápně míč na noze a mohl vybrat řešení situace, vybral přitom to nejhorší. Vracel za sebe na Vízka, ale přiliš slabě a dal možnost MARKU ČERVENKOVI zakončit. Ten opředl své zakončení o zadní tyč a máme tu ještě drama – 2:1!

FC Hradec Králové – FK Dukla Praha

2:3

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 42. Vašulín, 63. Rada (pen.) – 74. Červenka, 76. Hodek, 84. Piroch

FC Hradec Králové: Reichl (46. Vízek) – Smrž (46. Kučera), Vlkanova (46. Rybička), Hájek (46. Novotný), Prekop (46. Dvořák), Klíma, Vašulín (46. Firbacher), Ševčík (46. Rada), Harazim (46. Kutík), Kodeš (46. Jurčenko), Čech (46. Doležal)
Trenér: Miroslav Koubek

FK Dukla Praha: Čtvrtečka – Uhlíř (71. Hrubeš), Piroch, Peterka, Moulis, Šebrle (71. Konan), Kim (71. Hodek), Souček (61. Ullman), Matějka (61. Červenka), Kozel (61. Buchvaldek), Barac
Náhradníci: Šťovíček – Matoušek

Trenér: Petr Rada

Rozhodčí: Starý – Arnošt, Slavíček

Diváci: 365