Menu

Fotbal

Přípravný zápas

AC Sparta Praha – Paksi SE

1:1

konec (1:0)

13.07.2022, 17:00 • Lilienberg Arena Völkermarkt, Rakousko • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.21 6.08 11.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Po rozehrání rohového kopu vystřelil Martin Vitík, který mířil do odkryté části branky. Jenomže z brankové čáry míč odkopl jeden z obránců, Sparta se v koncovce trápí!

89

Martin Minčev prostrčil míč na Lukáše Sadílka, který se snažil přihrávat před branku, ale trefil soupeře, od něhož balon putoval na první tyčku, kam se Barnabás Simon stihl vrátit.

87

87. Matěj Ryneš z přímáku zamířil do břevna

87

K rozehrání přímého kopu se postavil Matěj Ryneš, jehož rána byla přizvednutá a zamířila do břevna. Poté ještě centrem hledal Michal Sáček před brankou Lukáše Juliše, jenž byl pokrytý.

83

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Adam Karabec, přichází Matěj Ryneš.

82

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Jaroslav Zelený, přichází Andreas Vindheim.

78

78. Daniel BÖDE - 1:1

78

Paksi právě vstřelilo branku!
Z ojedinělé akce je vyrovnáno, když v osobním souboji předčil Martina Vitíka DANIEL BÖDE. Ten si potáhl míč blíž k hranici vápnu a vystřelil přesně do levé části branky.

74

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Lukáš Haraslín, přichází Michal Sáček.
ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Lukáš Juliš.
ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Martin Minčev.
ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Kryštof Daněk.

73

Pěknou přihrávku na zadní tyčku vyslal Lukáš Haraslín a Janu Kuchtovi chybělo pár centimetrů, aby přidal další branku Sparty.

71

Dalším hráčem, který uviděl žlutou kartu je Akos Kinyik (Paksi EA), který zastavil zatažením za dres Jana Kuchtu.

66

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Martin Vitík.
ze hřiště odchází Dávid Hancko, přichází Filip Panák.

65

65. Barnabás Varga z dobré pozice minul branku Sparty

65

Hostující mužstvo táhlo akci po levé straně a následná přihrávka mířila na první tyčku, odkud to vyzkoušel Barnabás Varga, jenž nemířil o kousek přesně!

61

Střídání v týmu AC Sparta Praha:
ze hřiště odchází Casper Højer, přichází Jan Mejdr.

61

Jaroslav Zelený si posunul míč a chtěl postupovat k brance soupeře. Ovšem letenského obránce podrazil ze strany Kristof Papp (Paksi SE), jenž viděl žlutou kartu.

56

Lukáš Haraslín pěknou přihrávkou vysunul Lukáše Sadílka, který centroval na zadní tyčku. Situaci volejem zakončoval Adam Karabec, jenž těsně přestřelil.

54

Náběh Jakuba Peška viděl Adam Karabec, který spoluhráče pěknou přihrávkou našel. Letenský záložník se po balonu natahoval a zakončovat na zadní tyčku, kam se znovu dostal skvěle chytají Gergely Nagy.

47

47. Tomáš Wiesner po rohovém kop trefil tyčku

47

Casper Højer viděl nabíhajícího Lukáše Haraslína, kterého odzbrojil Attila Osváth. Sparta bude rozehrávat alespoň rohový kop. Situaci na zadní tyči uzavíral Tomáš Wiesner, jenž zblízka orazítkoval tyč.

44

Lukáš Haraslín už byl příliš nízko, a tak posunul balon výše, odkud okamžitě pálil Jan Fortelný. Jeho pokus mířil k levé tyči, kam se včas dostal Gergely Nagy.

36

36. Adam Karabec neproměnil penaltu

36

K pokutovému kopu se postavil Adam Karabec, který před balonem přibrzdil a poté jej poslal do levého spodního rohu branky, kam se také vydal hostující brankář.

35

Pokutový kop pro Spartu! Jan Kuchta posunul míč do vápna, kam si nabíhal Lukáš Haraslín, jehož zezadu trefil Tamás Kádár.

22

Na hranici vápna se nacházel Bálint Szabó, který si rychle posunul míč na střed a zakončoval do zadního spodního rohu branky. Dominik Holec byl připravený a parádním skokem vyrazil míč na rohový kop.

20

20. Tomáš Wiesner měl na kopačce druhou branku Sparty

20

Casper Højer posílal přihrávku na zadní tyčku, kde situaci zavíral Tomáš Wiesner, který už se mohl zeptat brankáře, kam to chce. Ovšem po zemi trefil přesouvajícího Nagyho.

14

14. Jan KUCHTA - 1:0

14

Sparta právě vstřelila branku!
Dávid Hancko roztáhl hru na pravou stranu, odkud odcentroval Lukáš Sadílek. Ten centrem našel JANA KUCHTU, který míč ze vzduchu zalepil na kopačce, při čemž se otočil a zamířil do levého spodního rohu branky. Je to tak jeho první branka v rudém dresu!

9

9. Lukáš Haraslín o kousek minul vzdálenější kout branky

9

Na hranici vápna si míč na pravou nohu přehodil Lukáš Haraslín, který zakončením mířil k zadní tyči. Ovšem pokus slovenského záložníka mířil jen kousek vedle.

AC Sparta Praha – Paksi SE

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 14. Kuchta – 78. Böde

Karty:   61. Papp (PAK), 71. Kinyik (PAK)

Neproměněná penalta: 36. Karabec (SPA), brankář Nagy zneškodnil

AC Sparta Praha: Holec – Wiesner (66. Vitík), Zelený (82. Vindheim), Hancko (66. Panák), Højer (61. Mejdr) – Sadílek, Fortelný (74. Daněk) – Pešek (74. Minčev), Karabec (83. Ryneš), Haraslín (74. Sáček) – Kuchta (74. Juliš).
Náhradníci: Vorel

Trenér: Brian Priske

Paksi SE: G. Nagy – Osváth, Lenzsér, Kádár, J. Szabó, Windecker, Papp, Balogh, Haraszti, B. Szabó, Varga.
Náhradníci: Simon – Kovács, Kinyik, Szekszárdi, Debreczeni, Vas, Gyurkits, Kesztyüs, R. Nagy, Böde.

Trenér: Robert Waltner