Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

FK Baník Sokolov – SK Slavia Praha B

1:1

konec (0:1)

16.04.2022, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • 21. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 3.09 4.2 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání mezi Sokolovem a Slavií Praha B skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. S bodem budou výrazně spokojenější domácí, kteří nastupovali do druhé půle se ztrátou jednoho gólu po trefě Daniela Šmigy. O vyrovnání se v 60. minutě zasloužil střídající Dan Martinec, jenž po centru z levé strany skóroval přesně umístěnou hlavičkou k tyči. Skvěle si dnes postavil branku domácí gólman Pavel Hrabačka, protože hned třikrát jej zachránila branková konstrukce, dvakrát levá tyč a jednou břevno.

Hosté byli nebezpečnějším týmem, leč své šance nevyužili, a proto se musí spokojit s bodem, který znamená odpoutání se na čtvrtém místě od pátých Domažlic na rozdíl jediného bodu. Sokolov zůstává čtrnáctý, na poslední Rakovník má k dobru tři body. (12:16:40)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Závěrečná akce střetnutí patřila Sokolovu. K bezprostřednímu ohrožení slávistické svatyně ale nedošlo, nepovedený centr doputoval přímo do rukavic připraveného Sirotníka.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby jednu minutu.

90

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Jiří Mlika.

90

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Mohammed Al-Rashdi, přichází Jakub Kopáček.

89

Pod tlakem volil Michal Švec malou domů na Jana Sirotníka. Přihrávka byla opravdu hodně pomalá a gólman měl co dělat, aby kulatý nesmysl odkopl před blížícím se Popovičem.

88

Přestože měl Jakub Zeronik na levé straně dost času na centr, tak jej přetáhl za všechny spoluhráče. Daniel Krlička nechtěl přerušení hry, balón zastavil a rozehrál přes Blažka.

87

Herně navrch zase začíná získávat Slavia. Moses Usor zkusil v tomto případě z jedničky posunout za obranu na Šmigu, jenže ten podklouzl a míč tak nestihl.

86

Sám proti dvěma soupeřům bojoval Moses Usor srdnatě. Za jejich záda se sice v tuto chvíli nepodíval, nicméně vybojoval alespoň autové vhazování.

85

Hra pokračuje, ke zranění naštěstí nedošlo. Arbitr Duda hodil míč Lukáš Šulcovi, právě u něj začíná další útočná akce domácího Sokolova.

84

Na útočné polovině Slavie došlo k nebezpečnému střetu mezi dvěma hráči. Nebyl zaviněný ani z jedné strany, fotbalisté do sebe narazili smolně.

83

Moses Usor chtěl rychle vhodit autové vhazování, ale Albert Labík na něj křikl, ať nespěchá. Sám se pak autu ujal a jako cíl si zvolil Michala Švece.

82

Balón poskakoval v pokutovém území hostujícího mužstva, aby jej nakonec odpravil do bezpečné vzdálenosti od brány Pavel Behenský. Na míči pokračuje Sokolov.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. V utkání mezi Sokolovem a Slavií B přetrvává vyrovnaný stav 1:1, o vítězi může rozhodnout jakákoliv, byť menší chybička.

81

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Dmytro Šamyč, přichází Patrik Fišer.

80

Šestá žlutá karta v utkání, druhá do řad pražské Slavie. Vykoledoval si ji autor úvodního gólu zápasu Daniel Šmiga za faul na obranné polovině soupeře.

80

Protože už neměl, kam by akci rozvinul, volil Dan Martinec z hranice šestnáctky z pravé strany ránu na přední tyč. Jan Sirotník s podobnou možností počítal a předvedl úspěšný zákrok levou nohou.

79

Slávisté podnikli rychlý brejk, na jehož konci byla zpětná nahrávka Jakuba Zeronika z levé strany šestnáctky. Adresát Beran obdržel míč za paty, Blažek pak odkopl před Usorem.

78

Nicméně Řezáč vybojoval alespoň rohový kop, který si sám rozehrál. Vyslal centr kousek za penaltu, kde kraloval vzdušnému prostoru bránící Alexandr Bárta.

77

Obranný zákrok Albertu Labíkovi vůbec nevyšel, balón minul. Hrát tak mohl Petr Řezáč, ten v souboji jeden na jednoho nevyzrál na Michala Švece.

76

Domácí kapitán Václav Neudert si rozmyslel centr do pokutového území, protože zpozoroval, že v něm je jediný spoluhráč proti čtyřem hráčům v červeno-bílém. Proto volil zpětnou nahrávku na volného Krličku.

75

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Daniel Samek, přichází Jakub Zeronik.

74

Faul z kategorie taktických vyprodukoval Dmytro Šamyč. Moc dobře věděl, že nemá šanci vystihnout nahrávku Švece, témž hráči pak přišlápl špičku levé kopačky.

73

Kvalita hry v posledních minutách lehce upadla, což je určitě dáno i velkým množstvím přerušení hry a karetních trestů. Na útočné polovině nyní kombinuje Slavia.

72

Akci domácího celku zastavil zdviženým praporkem pomezní rozhodčí. Dan Martinec neprotestoval, vědom si správnosti výroku a svého chybného postavení.

71

Karta konečně i na druhé straně. Vysloužil si ji střídající žolík Moses Usor, nigérijský fotbalista byl na poměry rozhodčího Dudy při presinku až příliš agresivní.

70

Ani domácí obránce Jakub Blažek dnešní střetnutí nedohraje bez karetního trestu. Po levé lajně nabral velkou rychlost Beran a sokolovský obránce moc dobře věděl, co bude po jeho faulu následovat.

69

Mohammed Al-Rashdi si vyměnil balón s Labíkem a postupoval vstříc domácí svatyni. Zprava nastřelil Šmigu do nohy, od níž se míč odrazil do rukavic gólmana.

68

Domácí gólman Hrabačka znovu v akci, tentokráte řešil o poznání méně nepříjemnou situaci. Behenskému nevyšel oblouček za obranu a stojící Šmiga nechal míč doskákat až k brankáři.

67

Hrozící nebezpečí zažehnal Pavel Hrabačka. Vyběhl daleko z pokutového území proti sprintujícímu Usorovi, kulatý nesmysl zvládl poslat do zámezí.

66

Svěřenci kouče Marka Jarolíma se nadále brání. Ale poměrně slušně. Alexandr Bárta vystál Rostislava Vokáče, nepovolil mu průnik za vlastní záda.

65

Útočný prohřešek odpískán Danu Martincovi. Hrdina z před pád minut podstoupil další hlavičkový souboj, v souboji s Bártou si pomohl loktem.

64

Rezerva Slavie nebezpečí v podobě volného přímého kopu přestála bez úhony. Na trávníku pak zůstal ležet jeden z domácích, rozhodčí proto hru znovu přerušil.

63

Hráči v zelených dresech jsou při chuti, vyrovnávací trefa je viditelně nakopla. Standardku vybojoval i levé lajny výborným pokrytím míče Řezáč.

61

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Erik Biegon, přichází Moses Usor.

61

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Martin Šubert, přichází Štěpán Beran.

61

Je zaděláno na drama. Sokolov rozhodně není lepším týmem, ale vyšla mu jedna akce a skutečnost, že jej třikrát zachránila branková konstrukce, je nyní vedlejší. Skóre je vyrovnané a oba celky jsou na stejné úrovni.

60

60. Dan MARTINEC - 1:1

60

Sokolov právě vstřelil branku!
Zničehonic přichází sokolovské vyrovnání! Po centru z levé strany střídající DAN MARTINEC přehlavičkoval svého osobního strážce a míč nasměroval k tyči mimo dosah marně se natahujícího Sirotníka.

58

Tlak pražského celku pokračuje. Do pokutového území přiletěl centr z levé strany, ve vzdušném prostoru kraloval bránící Jakub Blažek.

57

57. Střela Šmigy skončila na levé tyči

57

Dnes potřetí zachránila Hrabačku branková konstrukce. Po pravé straně se do vnitra šestnáctky prosmýkl Daniel Šmiga a mířil zajímavě na přední tyč, právě tu také trefil.

56

Také třetí žlutý trest zápasu míří do domácích řad. Pěkně zblízka si kartu prohlédl kapitán Václav Neudert. Neprotestoval, byl si vědom ostřejšího zákroku.

56

Daniel Samek jen tak lehce sekl balón, který nakonec doletěl do pokutového území. K hlavičce se dostal Biegon, kulatý nesmysl nasměroval přímo do Hrabačkových rukavic.

55

Volný přímý kop vybojoval Mohammed Al-Rashdi. Ve středu hřiště ukázal výborné krytí míče a moc dobře věděl i o Hajdovi, ten protihráče podrazil zezadu.

54

Petr Řezáč vyslal příliš vysoký centr na zadní tyčku. Dmytro Šamyč musel doběhnout až k protější lajně, kde míč zpracoval a vrátil jej do šestnáctky, zde úřadoval Švec.

53

Velkou rychlost nabral Dan Martinec. Pochválit ale musíme Pavla Behenského, který se soupeře zachytil a těsně za pokutovým územím píchl hrací předmět na roh.

52

Dobrou práci odvedl Pavel Hrabačka, jenž správně očekával, že do pokutového území přiletí centr od levé lajny. Vystartoval proti míči a s přehledem jej lapil do rukavic.

51

Bártův nákop za obranu pobral až příliš velkou délku. Daniel Šmiga zabojoval, ale ani na dlouhou nohu neměl šanci míč zpracovat pro sebe.

50

Na trávníku zůstal ležet Erik Biegon, arbitr Duda raději přerušil hru. Hostující útočník se nakonec zvedl bez cizí pomoci, po znovuobnovení zápasu Šubert sportovně vrátil balón soupeři.

49

Zajímavou nahrávku za obranu vyzkoušel Martin Šubert. Mohl jen litovat, že Daniel Šmiga se rozběhl příliš pozdě, takže kulatý nesmysl skončil v moci Hrabačky.

48

Kousek za polovinou hřiště fauloval Albert Labík. Věřil si na Rostislava Vokáče, ale balón mu odskočil od nohy a soka vzápětí podrazil.

47

Zatímco hostující kouč Marek Jarolím ponechal původní sestavu, tak zřejmě nespokojený domácí trenér Miloslav Janovský sáhl ke dvojí změně, místo Václavíka a Čermuše do hry nastoupili Martinec s Šulcem.

46

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Vojtěch Čermuš, přichází Lukáš Šulc.

46

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Lukáš Václavík, přichází Dan Martinec.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 11:20.
Fotbalisté Slavie B zatím potvrzují roli papírového favorita a po prvním poločase vedou nad Sokolovem nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Dosud jediný gól střetnutí padl ve 35. minutě, kdy Daniel Šmiga dostal z pravé strany šestnáctky přihrávku na střed a z bezprostřední blízkosti rozvlnil síť za zády Hrabačky. Rozdíl mohl být i vyšší, ale domácího gólmana jednou zachránila levá tyč, jednou také břevno. Gólovku měl i Sokolov, ještě za bezbrankového stavu Šamyč selhal tváří v tvář brankáři, když úplně minul bránu.

45

První poločas skončil.

44

Standardka v podobě rohového kopu neznamenala žádné nebezpečí pro domácí svatyni. Míč doletěl na přední tyč, kde úřadoval pozorný Pavel Behenský.

43

Jakub Blažek vymyslel pěkný průnikový pas na Vojtěcha Čermuše. Sokolovský záložník zkontroloval situaci a odcentroval, Labík balón srazil na roh.

42

S těžkým zpracováním si Daniel Samek poradil, avšak hned na něj začal dotírat Lukáš Václavík. Talentovaný hráč Slavie bojoval, ale když k němu přiběhl ještě Blažek, tak už neměl šanci míč udržet.

41

Dalším domácím hráčem potrestaným žlutou kartou je Dominik Hajdo. Na polovině hřiště neodhadl dobře, kam Mohammed Al-Rashdi udělá kličku, fotbalistu ze Saúdské Arábie pak podrazil s jasným cílem zabránit rychlému brejku.

40

Volný prostor k centru se naskytl Petru Řezáčovi. Domácí borec neváhal, ale realizaci neprovedl vůbec dobře, rozvlnil totiž jenom boční síť.

39

Premiérovou žlutou kartu střetnutí obdržel Daniel Krlička. Domácí středopolař fauloval na obranné půli soupeře, arbitr Duda neměl slitování.

39

Sokolov zůstává usazen na útočné polovině konkurenta, zatím však daleko od pokutového území. Dmytro Šamyč si rozmyslel oblouček za obranu na obsazeného Vokáče, raději hru zklidnil zpětným pasem ke stoperům.

38

Pravou lajnou chtěl do příležitosti proniknout Petr Řezáč. Věřil si na Matouše Nikla, jehož si chtěl obhodit z jedné a oběhnout jej z druhé strany, hostující kapitán míč píchl do autu.

37

Pokutový kop chtěl pro Slavii vybojovat Erik Biegon. Přes Blažka se natlačil do pokutového území, načež upadl, ale arbitr Duda nevyhodnotil střet jako nedovolený.

35

35. Daniel ŠMIGA - 0:1

35

Tým Slavia B právě vstřelil branku!
Třetí velkou šanci už „béčko“ Slavie proměnilo v gól! DANIEL ŠMIGA si počkal na středu malého vápna na přihrávku z pravé strany. Balón dostal ideálně do nohy, gólman Hrabačka neměl šanci na dobře umístěnou střelu ke své pravé tyči dosáhnout.

34

Hrozbu inkasovaného gólu zažehnal hostující gólman Jan Sirotník. Okamžitě vystartoval proti vysokému centru na penaltu a ve výskoku balón schoval do náruče.

33

Za Sokolov si vzal slovo Roman Popovič. Zbavil se osobního strážce, jenže posléze nechal míč za sebou a nedovoleně jej atakoval Michal Švec.

32

Daniel Samek si vyměnil balón se Šmigou a postupoval směr brány. Na hranici šestnáctky sáhl k technickému pokusu na zadní tyč, míč prosvištěl těsně vedle ní.

31

31. Hrabačku zachránilo od inkasovaného gólu břevno

31

Pokud by míč skončil v síti, jednalo by se bezpochyby o gól kola. Proti dělovce vypálené za velkým pokutovým územím neměl Hrabačka nárok, ale znovu se na něj usmálo štěstí, protože balón se od břevna odrazil na brankovou čáru. Hosté marně protestovali, že kulatý nesmysl spadl celým objemem až za ni.

30

Daniel Krlička využil více volného prostoru, zvedl hlavu a kulatý nesmysl zkusil adresovat za obranu Václavíkovi. Toho příkladně pokryl Bárta, z této šance nebude nic.

29

Hosté začínají přitápět pod kotlem. V tomto případě přiletěl delší centr od levé lajny a byl to Matouš Nikl, kdo hlavičkoval poměrně výrazně vedle pravé tyče.

28

Při další akci už došlo k rozvlnění sokolovské sítě, ale v blízkosti přítomní fotbalisté si byli moc dobře vědomi, že Šmiga nahrával pod sebe v momentě, kdy už míč nebyl ve ve hře.

27

27. Velká šance Slavie gól nepřinesla, míč skončil na tyči

27

Jeden ze slávistických fotbalistů nám nyní ukázal, co všechno lze nedat. Balón se k němu odrazil do malého vápna a před sebou měl jen brankáře, jemuž sice nasměroval míč do protipohybu, jenže odrazem od tyče zůstal ve hře.

26

Za šestnáctkou natáhl k dalekonosné ráně Václav Neudert. Rána domácího kapitána nepostrádala razanci, nýbrž přesnost, Sirotník mohl zůstat v klidu.

25

Přetažený pas zprava na zadní tyč si zpracoval Rostislav Vokáč. Pokusil se vymotat mezi třemi protihráči a našel si prostor ke střele, nicméně zasáhl pouze jednoho z bránících hráčů.

24

O útočné fauly není nouze. Další takový vymyslel Erik Biegon. Věřil si na Jakuba Blažka, ale klička středem mu nevyšla, protihráči pak neúmyslně stoupl na levou nohu.

23

Útok hostujícího mužstva pokračoval rohovým kopem. Balón přistál na penaltě, kde se do vzduchu vyhoupl Švec, ale ještě o něco výše vyskočil Václavík.

22

22. Al-Rashdi orazítkoval břevno

22

Rezervu Slavie dělily od vedoucího gólu centimetry! Ačkoli už to vypadalo jako nemožné, tak si Mohammed Al-Rashdi našel prostor ke střele a v pádu vypálil tvrdou ránu nártem do břevna.

21

Mohammed Al-Rashdi sledoval balón a vůbec nekoukal před sebe, v tom tvrdě srazil k zemi Dominika Hajda. Jasný útočný faul, arbitr Duda jej odpískal.

20

Zkušeně si teď počínal Lukáš Václavík, i když těžko říct, jestli to takhle zamýšlel. Proti přesile nastřelil Šubertovi ruku, může tedy hrát z podstatně klidnější hlavou.

19

Příležitost se rýsovala i na druhé straně. Jen škoda pro Slavii, že Samek dostal nahrávku za sebe, takže musel přiťukávat Labíkovi, ten ze stojné pozice napálil jenom protihráče.

18

Martin Šubert nevymýšlel nic složitého a pod tlakem volil sázku na jistotu, nebo-li nákop do zámezí. Vojtěch Čermuš se chystá na rozehrávku autu.

17

17. Šamyč ve velké šanci minul bránu

17

Zaškobrtnutí jednoho z obránců využil Dmytro Šamyč, který rázem z levé strany postupoval sám na gólmana. Ve stoprocentní příležitosti ale selhal, technickým obstřelem placírkou na zadní tyč minul bránu.

16

Červeno-bílí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Od levé lajny ve finále akce volil centr Daniel Šmiga, leč našel pouze Krličku, jenž předvedl pěknou rybičku.

15

Jakožto poslední hráč si zadělal na velké problémy Alexandr Bárta. Balón neudržel, ale Neuderta dokázal alespoň na chvíli zdržet, mezitím se stihli vrátit do defenzivy jeho spoluhráči.

14

S těžkou přihrávkou za paty si Rostislav Vokáč poradil, ani zpracování mu příliš času nezabralo. Horší byla jeho samotná nahrávka na střed, ta skončila u nohou protihráče.

13

Petr Řezáč volil podle očekávání centr do vnitra pokutového území. Ve vzdušném prostoru kralovala obrana Slavie, konkrétně Martin Šubert.

12

Ve výrazně nebezpečnějším prostoru došlo k nedovolenému zákroku na druhé straně. Alexandr Bárta vystartoval proti Jakubu Blažkovi, jehož nevybíravě vzal přes kotníky.

11

Taktický faul, za nějž Lukáš Václavík kárán určitě nebude. Kousek za polovinou hřiště stáhl k zemi Behenského a zastavil tak slibně se rozvíjející brejk.

10

Tohle se nepovedlo. Matouš Nikl moc dobře věděl o nabíhajícím Mohammedovi Alrashdim, avšak pas za obranu mu vůbec nevyšel. Hrabačka bude odkopávat.

9

Odvážná nahrávka Michala Švece středem na Alberta Labíka. Ten se vymotal mezi dvěma protihráče, aby pak přenesl hru k pravé lajně na volného Šuberta.

8

Po zaváhání Čermuše podnikli Slávisté rychlý protiútok. K pravé lajně obdržel zajímavou přihrávku Šmiga, jenže neporadil si se zpracováním, aut pro domácí.

7

Hráči v zeleném ukázali, že i oni umí zaútočit. Rostislav Vokáč hledal z levé strany v pokutovém území Řezáče, ten z jedničky napálil Biegona.

6

Opět dobrá práce sokolovské defenzivy. Jmenovitě Daniela Krličky, jenž vystoupil proti Alexandru Bártovi a před nosem mu míč odpálil do zámezí.

5

Narážečka mezi Behenským a Šubertem nevyšla. Druhý jmenovaný dával zpětnou nahrávku příliš najevo, vystihl ji nataženou pravačkou Václav Neudert.

4

Na druhé straně přišel střílený centr z levé strany. To zase byla snadná práce pro brankáře Jana Sirotníka, který kulatý nesmysl schoval do rukavic.

3

Hned v úvodu to vypadalo na velkou šanci pražského celku. Oblouček za obranu obdržel Albert Labík, avšak zradilo jej zpracování.

2

Domácí vstoupili do utkání v tradičních zelených dresech. Také Slavia vsadila na klasiku, pro soutěžní klání oblékla dresy barvy bílo-červené.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Baník Sokolov: Hrabačka – Blažek, Krlička, Neudert (C), Václavík, Hajo, Vokáč, Řezáč, Šamyč, Čermuš, Popovič.
Náhradníci: Štrunc – Martinec, Fišer, Šulc, Kýček, Kolář, Mlika.
Trenér: Miloslav Janovský

SK Slavia Praha B: Sirotník – Švec, Bárta, Šmiga, Šubert, Alrashdi, Behenský, Labík, Nikl (C), Biegon, Samek.
Náhradníci: Dvořák – Beran, Zeronik, Kopáček, Voriazidis, Beránek, Usor.
Trenér: Marek Jarolím

Rozhodčí: Duda – Hodek, Fencl.
SK Slavia Praha B

Pražská Slavia ukazuje, že i v rezervě má velmi kvalitní, a hlavně talentované fotbalisty. Po dvaceti kolech okupuje pěknou čtvrtou příčku, přičemž na vedoucí Vltavín má ztrátu poměrně velkou, a sice desetibodovou. Svěřenci kouče Marka Jarolíma jaro zahájili dvěma porážkami s Admirou Praha (1:2) a Vltavínem (1:2), poté se forma výrazně zlepšila. Remizovali 1:1 s Domažlicemi a poslední dvě utkání již zvládli vítězně, Příbram B porazili 3:1 a Benešov 2:1.
FK Baník Sokolov

Sokolovu přišlo vyloučení Vyšehradu ze soutěže náramně vhod, jinak by totiž bojoval o holé přežití ve třetí nejvyšší české soutěži. Nachází se na předposledním čtrnáctém místě, přičemž na poslední Rakovník má k dobru pouhé dva body. Jarní forma nicméně není vůbec špatná. Nejprve sice přišla porážka 0:1 s Motorletem Praha, následně ale remíza 1:1 s Královým Dvorem a vítězství 2:0 nad Povltavskou fotbalovou akademií a 2:1 nad Pískem.
Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní dopoledne. Vítám vás při sledování 21. kola ČFL, u zápasu mezi Sokolovem a Slavií Praha B.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

FK Baník Sokolov – SK Slavia Praha B

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Martinec – 35. Šmiga

Karty:   39. Krlička (SOK), 41. Hajdo (SOK), 56. Neudert (SOK), 70. Blažek (SOK) – 71. Usor (SLB), 80. Šmiga (SLB)

FK Baník Sokolov: Hrabačka – Blažek, Krlička, Neudert (C), Václavík (46. Martinec), Hajo, Vokáč (90. Mlika), Řezáč, Šamyč (81. Fišer), Čermuš (46. Šulc), Popovič.
Náhradníci: Štrunc – Martinec, Fišer, Šulc, Kýček, Kolář, Mlika.

Trenér: Miloslav Janovský

SK Slavia Praha B: Sirotník – Švec, Bárta, Šmiga, Šubert (61. Beran), Al-Rashdi (90. Kopáček), Behenský, Labík, Nikl (C), Biegon (61. Usor), Samek (75. Zeronik).
Náhradníci: Dvořák – Beran, Zeronik, Kopáček, Voriazidis, Beránek, Usor.

Trenér: Marek Jarolím

Rozhodčí: Duda – Hodek, Fencl

Diváci: 400