Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga (A)

FK Baník Sokolov – SK Slavia Praha B

1:1

konec (0:1)

16.04.2022, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • 21. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 3.09 4.2 1.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání mezi Sokolovem a Slavií Praha B skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. S bodem budou výrazně spokojenější domácí, kteří nastupovali do druhé půle se ztrátou jednoho gólu po trefě Daniela Šmigy. O vyrovnání se v 60. minutě zasloužil střídající Dan Martinec, jenž po centru z levé strany skóroval přesně umístěnou hlavičkou k tyči. Skvěle si dnes postavil branku domácí gólman Pavel Hrabačka, protože hned třikrát jej zachránila branková konstrukce, dvakrát levá tyč a jednou břevno.

Hosté byli nebezpečnějším týmem, leč své šance nevyužili, a proto se musí spokojit s bodem, který znamená odpoutání se na čtvrtém místě od pátých Domažlic na rozdíl jediného bodu. Sokolov zůstává čtrnáctý, na poslední Rakovník má k dobru tři body. (12:16:40)

90+2

Konec zápasu.

90+1

Závěrečná akce střetnutí patřila Sokolovu. K bezprostřednímu ohrožení slávistické svatyně ale nedošlo, nepovedený centr doputoval přímo do rukavic připraveného Sirotníka.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby jednu minutu.

90

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Rostislav Vokáč, přichází Jiří Mlika.

90

Střídání v týmu SK Slavia Praha B: ze hřiště odchází Mohammed Al-Rashdi, přichází Jakub Kopáček.

89

Pod tlakem volil Michal Švec malou domů na Jana Sirotníka. Přihrávka byla opravdu hodně pomalá a gólman měl co dělat, aby kulatý nesmysl odkopl před blížícím se Popovičem.

88

Přestože měl Jakub Zeronik na levé straně dost času na centr, tak jej přetáhl za všechny spoluhráče. Daniel Krlička nechtěl přerušení hry, balón zastavil a rozehrál přes Blažka.

87

Herně navrch zase začíná získávat Slavia. Moses Usor zkusil v tomto případě z jedničky posunout za obranu na Šmigu, jenže ten podklouzl a míč tak nestihl.

86

Sám proti dvěma soupeřům bojoval Moses Usor srdnatě. Za jejich záda se sice v tuto chvíli nepodíval, nicméně vybojoval alespoň autové vhazování.

85

Hra pokračuje, ke zranění naštěstí nedošlo. Arbitr Duda hodil míč Lukáš Šulcovi, právě u něj začíná další útočná akce domácího Sokolova.

84

Na útočné polovině Slavie došlo k nebezpečnému střetu mezi dvěma hráči. Nebyl zaviněný ani z jedné strany, fotbalisté do sebe narazili smolně.

83

Moses Usor chtěl rychle vhodit autové vhazování, ale Albert Labík na něj křikl, ať nespěchá. Sám se pak autu ujal a jako cíl si zvolil Michala Švece.

82

Balón poskakoval v pokutovém území hostujícího mužstva, aby jej nakonec odpravil do bezpečné vzdálenosti od brány Pavel Behenský. Na míči pokračuje Sokolov.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. V utkání mezi Sokolovem a Slavií B přetrvává vyrovnaný stav 1:1, o vítězi může rozhodnout jakákoliv, byť menší chybička.

81

Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Dmytro Šamyč, přichází Patrik Fišer.

80

Šestá žlutá karta v utkání, druhá do řad pražské Slavie. Vykoledoval si ji autor úvodního gólu zápasu Daniel Šmiga za faul na obranné polovině soupeře.

80

Protože už neměl, kam by akci rozvinul, volil Dan Martinec z hranice šestnáctky z pravé strany ránu na přední tyč. Jan Sirotník s podobnou možností počítal a předvedl úspěšný zákrok levou nohou.

FK Baník Sokolov – SK Slavia Praha B

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Martinec – 35. Šmiga

Karty:   39. Krlička (SOK), 41. Hajdo (SOK), 56. Neudert (SOK), 70. Blažek (SOK) – 71. Usor (SLB), 80. Šmiga (SLB)

FK Baník Sokolov: Hrabačka – Blažek, Krlička, Neudert (C), Václavík (46. Martinec), Hajo, Vokáč (90. Mlika), Řezáč, Šamyč (81. Fišer), Čermuš (46. Šulc), Popovič.
Náhradníci: Štrunc – Martinec, Fišer, Šulc, Kýček, Kolář, Mlika.

Trenér: Miloslav Janovský

SK Slavia Praha B: Sirotník – Švec, Bárta, Šmiga, Šubert (61. Beran), Al-Rashdi (90. Kopáček), Behenský, Labík, Nikl (C), Biegon (61. Usor), Samek (75. Zeronik).
Náhradníci: Dvořák – Beran, Zeronik, Kopáček, Voriazidis, Beránek, Usor.

Trenér: Marek Jarolím

Rozhodčí: Duda – Hodek, Fencl

Diváci: 400