Menu

Fotbal

Italská Serie A

S. S. Lazio – Turín FC

1:1

konec (0:0)

16.04.2022, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • 33. kolo • Milan Huppert

Tipsport: 1.67 3.98 5.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Sobotní program italské Serie A uzavřelo utkání mezi římským Laziem a Turínem, které vítěze nepoznalo, oba celky braly po bodu za výsledek 1:1.

Po nezáživném úvodním dějství otevřel skóre střetnutí v 56. minutě Pietro Pellegri, jenž si naskočil na pas Rodrígueze od rohového praporku a zakončil nechytatelně k levé tyči. Turínští fotbalisté dlouho hájili těsný náskok a už to vypadalo na jejich vítězství, když se v nastaveném čase přihlásil o slovo nejlepší střelec ligy Ciro Immobile, po skvostném centru Milinkoviće-Saviće hlavou upravil na konečných 1:1.

Navzdory pozdnímu vyrovnání je bod pro Sarriho družinu málo. Mužstvo z hlavního města se sice vrátilo na šestou příčku před Fiorentinu, tu už ale za sebou drží jenom o skóre. Turín zůstává v klidném středu tabulky na jedenácté pozici. (22:52:49)
Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.

90+5

Konec zápasu.

90+4

A nechybělo moc, aby Římané ještě strhli střetnutí na svou stranu. Z osmnácti metrů se do kulatého nesmyslu nártem opřel Danilo Cataldi, míč prosvištěl jen těsně vedle levé tyčky.

90+2

90+2. Ciro IMMOBILE - 1:1

90+2

Lazio právě vstřelilo branku!
Nejlepší střelec ligy znovu udeřil, Laziu nejspíše zařídil bod! Na pravé straně Sergej Milinković-Savić převzal balón od Zaccagniho a vymyslel exkluzivní centr na zadní tyč k CIROVI IMMOBILEMU, o němž je celou dobu řeč. Italský ostrostřelec měl poměrně jednoduchou pozici, hlavou mu stačilo trefit odkrytou část brány, a to se podařilo.

90+1

Útočný faul odpískán Luizi Felipemu, který zkusil předskočit Brekala, ovšem Chorvat před balón chytře vložil pravou nohu a tu mu protihráč podrazil. Vzápětí došlo k menší roztržce, z níž vyšli se žlutým trestem nejaktivnější aktéři Ciro Immobile a Saša Lukić.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.

89

Do vápna obdržel nahrávku do úrovně pasu Sergej Milinković-Savić. Zády k bráně nevěděl o za sebou stojícím Singovi, přes nějž smolně přepadl, takže neměl možnost potrestat menší neshodu mezi Bremerem a Rodríguezem.

88

Mattia Zaccagni si zřejmě neuvědomil, že tím, na koho přenáší hru, je nejmenší Říman na hřišti Luka Romero, v souboji s Bremerem neměl žádnou šanci na úspěch.

87

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tommaso Pobega, přichází Alessandro Buongiorno.

86

Český stoper ve službách Turína David Zima si netroufl na konstruktivní rozehrávku a po zisku míče sáhl k dlouhému odkopu na útočnou polovinu, zde nikým neatakovaný Francesco Acerbi zvládl zpracování na jedničku.

85

Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Felipe Anderson, přichází Luka Romero.

84

Toma Bašić už měl dost neustávající kombinaci, sáhl ke střele z dvaceti metrů. Balón letěl slibně, aby nakonec prosvištěl vedle pravé části brankové konstrukce.

83

A znovu o sobě dal vědět Ciro Immobile. Ne však kvalitní akcí, ale hlasitým nespokojeným výkřikem poté, co ho nepřesně hledal Zaccagni.

82

Pietro Pellegri ukázal velké odhodlání získat balón. Natlačil tělo před Luize Felipeho a zdálo se, že si počínal čistě, rozhodčí však nakonec přerušil hru pro kontakt míče s levou rukou útočníka.

81

Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Turín udržuje těsné jednobrankové vedení, které hostům vystřelil střídající Pellegri. Lazio má herně navrch, ale zatím mu to není nic platné.

80

V další útočné akci Lazia plnil Adam Marušić roli nahrávajícího hráče. Ani tuto činnost nezvládl na jedničku, po nedorozumění mezi ním a Immobilem balón sebral David Zima.

S. S. Lazio – Turín FC

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+2. Immobile (S. Milinković-Savić) – 56. Pellegri (Ricardo Rodríguez)

Karty:   90+1. Immobile (LAZ) – 53. Pellegri (TUI), 90+1. Lukić (TUI)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:12.

S. S. Lazio: Strakoša – Lazzari, Patric (43. Luiz Felipe), Acerbi, Marušić – S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (69. Cataldi), Luis Alberto (69. Bašić) – Felipe Anderson (85. Romero), Immobile (C), Zaccagni.
Náhradníci: Adamonis, Reina – Bašić, Cabral, Cataldi, Hysaj, Kamenović, Luiz Felipe, Moro, S. Radu, Romero.

Trenér: Maurizio Sarri

Turín FC: Beriša – Izzo (51. Zima), Bremer, Ricardo Rodríguez – Aina (74. Singo), Lukić, Ricci, Vojvoda – Pobega (87. Buongiorno), Brekalo – Belotti (C) (46. Pellegri).
Náhradníci: Gemello, V. Milinković-Savić – Ansaldi, Buongiorno, Linetty, Pellegri, Pjaca, A. Sanabria, Seck, Singo, Zima.

Trenér: Ivan Jurić

Rozhodčí: Prontera – Preti, Bindoni